İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

28-02-2024 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 12 puan
    Herkese selamlar, 27. idareden geçen hafta itibarı ile iade kararımı gördüm.Kurum MSB. Bana daha tebligat gelmedi.KKK veya MSB de aramadı. Kurum hemen istinaf başvurusu yapmış. Kısaca böyle. Darısı artık tüm güzel haber bekleyenlerin başına.
  2. 9 puan
    Herkese iyi günler dostlar uzun zamandır yazmıyodum sağlık sorunlarımdan sonra her şeyden uzaklaşmıştım ama bu gün nihayet 5 yıl sonra o lanet mahkeme bitti ve şükür kazandım inşallah bekleyen herkese bu haber tez vakitte gelir . Bu geçen sürede bu günün hayalini çok kurdum sevinçten takla atacağımı ve ya ağlayacağımı düşünüyodum ama bn bu gün sadece üzülüyorum bize yaşatılan bu mağrudiyete geçen yıllarıma boğazımda düğüm midemde bi ağrı bundan sonraki süreç hakkında ne yapmam gerektiğini araştırıyorum bilenler bilgilendirirse sevinirim
  3. 8 puan
    Herkese hayırlı ramazanlar. Şu mübarek günlerde hayırlı haberler vermek isterdim ama maalesef. Belki de hakkımızda hayırlı olan budur gerçi bilemiyoruz. Neyse.. Ohal Komisyonundan ret alıp idare mahkemesine gitmiştim. 2023 Mart ayında mahkeme Ohal kararını "Sosyal çevre ve üst amir kanaati" suçlamaları hukuka aykırıdır diyerek iptal etti ve 2023 Temmuzda mahkeme kararı sonrası iade oldum. Daha sonra istinaf ara karar olarak YD verdi, bazı kurumlardan bilgi talep etti ve 2 ay çalıştıktan sonra YD kararı gereği yeniden ihraç oldum. Yaklaşık bi 6-7 ayın sonunda ana karar verildi ve İstinaf isteminin kabulüne kararı çıktı. Babamın devam eden davasını ve istinaf aşamasında ortaya çıkan 2014 ve 2015 yıllarında 2 adet ankesör/büfe çağrısı olduğunu bahane ederek istinaf isteminin kabulüne karar verildi. Süreç benim için kısa vadede bitti. Mahkeme kararı elime ulaştıktan sonra dilekçemizi yazıp Danıştaya gideceğiz. Danıştay süresi hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Ortalama kaç senede bi cevap alırız? Danıştay'dan iade olan var mı onu da bilmiyorum ama yine de sizelere sormak istedim. Teşekkürler.
  4. 6 puan
    aleykümselam hayırlı ramazanlar kaderdaşım. Savcının iddianame düzenlemesi için herhangi bir şey bulması gerekmediğini maalesef acı bir şekilde tecrübe ettik birçoğumuz. Bu nedenle elbette bir insanın daha bu şekilde mağdur edilmesine üzüldüm ama şaşırdığımı söylersem yalan olur. Anlaşılan o ki aralarında hala bütün o beraatlerden dersini almayanlar var. Yazık... Muhtemel olacak olanı söyliyim. 40 küsur sayfa iddianame gelecek, ama bunun 39u seninle ilgili değil bu yapının yaptığını söyledikleri genel şeyleri anlatıyor olacak. Anlattıkları olayların bir kısmında sen ortaokula bile gidiyor olabilirsin, o derece alakasız olacak seninle. Son sayfada da muhtemelen o ismini zikreden, afedersiniz dostlar, denyonun ifadesi geçecek. Onu mahkemeye çağıracaklar, orada çark edecek, ki etmese bile oy birliği ile beraat edeceksin. Savcı üst mahkemeye götürebilir de götürmeye bilir de. Her halükarda bir gün bile içeri girmeyeceksin. Olan senden çaldıkları zamana, devleti, mahkemeyi boşa masrafa soktuklarına olacak. Yemin ederim böyle bir akıl tutulması tarihte görülmemiştir. Gönlünü ferah tut, güçlü ol, sabret. Selametle...
  5. 5 puan
    Arkadaşlar merhaba hayırlı ramazanlar herkese. Geçen ay istinafta duruşmam vardı şükürler olsun beraat verdiler temyiz edilmedi. Geçen hafta itibariylede kesinleşti. Danıştay göreve iade eder mi acaba bu son iadelere itirazlardan sonra. Düşünceleriniz nedir bu konuda.
  6. 3 puan
    Benim de 2 yil aradan sonra 15. Idare mahkemesinde kuzu gibi yatan dosyamdan 5 gün önce nüfus kayıt örneği çıkartılmış gözüküyor. Bir hareketlilik var sanırım artık karara çıkacak. Hadi bakalım hayırlısı ☺ dualarinizda bana da yer verin
  7. 3 puan
    @Karagöz çok teşekkür ediyorum hocam darısı herkesin başına olsun tüm üyelerimizden güzel haberleri görmek dileğiyle
  8. 3 puan
    Allah karar verecek koltuklarda oturan büyüklerimize akıl fikir ve vicdan nasip etsin. Geçmiş olsun.
  9. 3 puan
    Bir kişi daha kurtuldu. Şimdilik birer birer, ileride biner biner... Darısı en kısa zamanda bekleyenlerin başına.
  10. 2 puan
    @Gül reçeli ve diğer idare Mahkemesinden iade olanlar için yararlı bir başlık: https://forum.khkhaber.com/forum/68-i̇stinaf/ ( Burada oldukça fazla Örnek var ) ben kendi dilekçemi buraya yorum olarak yazdım. Dosya Linki : https://file.io/ldKx08FKHqhd
  11. 2 puan
    Gözünüz aydın Hocam, umarım fiziki sağlık sorunlarınız da tamamen ortadan kalkmıştır. Bir kişi daha kurtuldu. Şimdilik birer birer, ileride biner biner... Bundan sonraki süreç en genel anlamda şöyle işleyecek. - Mahkeme kararı İdareye tebliğ edilecek. - Tebliğ tarihinden sonraki 30 gün içinde göreve çağrılacaksınız. - Göreve başladıktan sonra geçmişe dönük özlük haklarınızın ödenmesi için dilekçe ile müracaat edeceksiniz. - Geçmişe dönük özlük haklarınızdan ödenmeyen olursa, bunlar için ayrıca dava açmanız gerekecek.
  12. 2 puan
    @Ahmetefekara benim dosyamda yaklaşık iki yıldır 15. Idare mah. De takılı kaldı. Sizin ne zamandan beri beklemedeydi acaba? Bu arada buraya girmeyeli de çok olmuş ozlemisim eski mahallemi☺
  13. 1 puan
    Hayırlı uğurlu olsun Sayın Gül reçeli. Ne kadar sevindiğimi anlatamam.
  14. 1 puan
    @Gül reçeli hayırlı olsun.Gözünüz aydın. Aynı durumda birisi olarak aşağıdaki adımları öğrendim. Kurum avukatınız öncelikle bu kararı BIM'e ( İstinafa taşıyacak ). 7 gün içinde UYAP tan göreceksiniz. Gözünüz korkmasın bu standart bir prosedürmüş. Yaptığım araştırmalar neticesinde Davalı idarenin istinaf dilekçesinin BIM tarafından reddi talepli olmak üzere bir dilekçe hazırladım. Forumda da benzer örnekleri mevcut. Kendinize uygun olarak düzenleyip bunu kullanabilirsiniz. Yakın zamanda biraz zaman bulursam özel kısımları çıkarıp foruma ekleyeceğim.
  15. 1 puan
    @TeacherEx672 hocam benim de adli idari islemim olmadi.Ama inanın nerden istedi hiç dikkat etmedim Bildiğimiz tek şey idari mahkeme de bölge idare de kurumlardan bilgi belge istedi herşey temiz çıktı.Sizin kaçıncı bölge idare .Benim 15 den bozuldu karar
  16. 1 puan
    Rabbim nasip etsin insallah tek bir haber duyarsam sizinle paylaşırım. Hocam benim tem'den istemişler. Tem elimizde su an yok demiş. Ancak isterseniz btk'dan HTS kayıtlarını bize ulaştırın biz kontrol edelim demişler. Peki, mahkeme sizin HTS kaydınızı btk'dan mı istedi? Ya da tem'in elinde var mıydı? Ayrıca HTS kayıtlarını istedilerse belirli bir tarih aralığında mı yoksa komple mi istediler? Kusura bakmayın böyle soru yağmuruna tutuyorum ancak anlayışınıza sığınıyorum.
  17. 1 puan
    @TeacherEx672 aynen benden de istediler hocam bişey çıkmadı hakkınızda hayırlısı dediğim gibi bozma gibi niyetleri varsa neden bulunur Bakalım Danıştay ne karar verecek çevrenizde yada forumda Danıştay'dan eş durumundan bozma alan olup yazarsa bize de şu mübarek günlerde bir ışık olur .
  18. 1 puan
    @Dexfield ne yazikki geri istiyorlar hocam toplu parayı Danıştay kararı beklemeden
  19. 1 puan
    Allah razı olsun. Toplu parayı ankara cok geç veriyordu. Temmuzda iade olanlar daha toplu paralarını alamadılar yani öyle düşünün. Geri isterler diye düşünüyorum ama bu konuda net bi sey duymadım ben.
  20. 1 puan
    Allah CC yardımcınız olsun. İnşallah Danıştay olumlu olur. İade olunca toplu para almış mıydınız. Geri istiyorlar mı. Yasal faiz v.s.
  21. 1 puan
    Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Zaten iddianemeyi duyunca şok olsam da şu an içim rahat. Hedeflerim doğrultusunda yine sınavlara vs. çalışmaya da devam ediyorum. Sinek de küçük ama mide bulandırıyor işte. Sabırla bekleyip göreceğiz. Bu süreçte hepinizin desteğinize ve tecrübenize de ihtiyacım olacak.
  22. 1 puan
    Hayırlı olsun hocam. Henüz danıştayın beraat ve takipsizlik alanlara iade veya ret verdiğine dair net bir şey görmedik. Umutsuz olmak için bir sebep yok daha yukarılara gitmemizi istemeyebilirler. Bence bizim mevzular gündemden de düştü. Etseler kimsenin ruhu bile duymaz. Ama temkine devam.
  23. 1 puan
    @Marchorapril geçmiş olsun.Ben de idari mahkemeden göreve iade edildim.15. bim kararı bozdu yd Danıştay'a basvurali 3 ay geçti yalnız hiçbir gelişme yok.Morelinizi bozmak istemem ama Danıştay süreci uzun gibi
  24. 1 puan
    672 sayılı OHAL KHK'sı ile ihraç edilen ve 2020 yılında OHAL Komisyonu kararı ile göreve iade olan polis memuruna bu süreçte yaşadığı manevi zararın tazmini için 150.000-TL tazminat ödenmesine karar verilmiş.
  25. 1 puan
    @Bambam hastanede yardımcı olduğum bir köylümün terör eylemine karışmasından, benim irtibat iltisaklı olduğum çıkarımında bulunmuş.
  26. 1 puan
    Bende uzun zamandır girmedim siteye .Benimki de 1 buçuk yıl oldu bakalım hakkimizda hayırlısı olur inşallah .
  27. 1 puan
    Muhtemelen 1-2 hafta içinde dosyadaki gelişmeyle ilgili size tebligat gelecektir.
  28. 1 puan
    Merhaba arkadaşlar 15.idari dava dairesi geçen hafta vukuatlı nüfus kayıt örneği eklemiş.yakinda dosyamda gelişme olabilir mi ?
  29. 1 puan
    Herkese selamlar.Çok büyük bir sessizlik var forumda. En azından bir hareket olsun diye bir şeyler yazmak istedim. KHK lı iadeleri konusu yine en önemli sorun oldu maalesef. Sanki başka hiç bir gündem yok. Danıştay kararı ile göreve iade konusundaki çıkan gürültü, görülmekte olan idare yada istinaftaki davalara nasıl yansır acaba. İnşallah durumdan vazife çıkarmaya kalkmazlar. Ha bugün ha yarın diye diye komisyon bekle, idare Mah. bekle, İstinaf bekle, pare pare Çin işkencesi süreci yaşadım ömrüm aktı gitti. Koskoca Devletin 10 kurumu hiç bir irtibat iltisak yoktur bağlantısı yoktur diye yazı göndermiş ilk derece mahkemeye, Sırf kurum kanaatiyle ret, halen istinaftan döner diye bir Umut çıkacak kararı bekliyorum. Çıldırmamak elde değil. Ret gelirse Daha bunun Danıştay’ı, AYM si var. 8 senedir boşu boşuna beklemek, bu süreçte inandığım tüm insani, ahlaki ve dini değerlerim alt üst oldu. Bu hukuksuzluğu ısrarla ve inatla sürdüren bir zihniyetle aynı milletten aynı dinden aynı kültürden olmaktan utanç duyuyorum. Başınızı ağrıttım kusura bakmayın, dertleştik diyelim :)) Ruh ve beden sağlığınızı korumanız dileğiyle, herkese sabır diliyorum.
  30. 1 puan
    Merhaba aynı durum arkadaşımın başına geldi ankesörden ceza almıştı İstinaf duruşma istedi.2. duruşmada beraat etti
  31. 1 puan
    Korkma kardeşim, Allah'ın dediği olur. Duruşmalı olması belki senin için daha iyidir, yargıçlara kendini ifade etme fırsatı bulursun. Allah yardımcın olsun.
  32. 1 puan
    Sorun yok, en azından ben yaşamadım ve şuanda yurtdışındayım.. sıkıntı olsa vermezlerdi pasaportu.. veya vermeselerdi.. gönlünüz rahat olsun.. inş sorunsuz çıkarsınız.. zaten 4-5 yıl pasaport hakkımızı elimizden aldılar..
  33. 1 puan
    Öncelikle, yurtdışına çıkmadım. Bizim iş iptal oldu. Ama yaptığım araştırmalarda, yurtdışına çıkan çok sayıda KHKlı olduğunu gördüm. Herkes bu forumda değil malum. FAcebook'ta da gruplar var, mesela oralardan da kontrol ettim. Çıkan gelen olmuş. Sorun yok yani. Ama laf açılmışken, yeşil pasaporttan sonra bordoya düşmek biraz kötü oldu. vizesiz, hiç kullanılmamış bordo pasaport, nazik bir ifadeyle "kıymetsiz" kalıyor. vizesiz ülkelere bile girerken sıkıntı çıkarılabildiğini duydum. diğer yandan kişi, uygun iş vs ile vize alabilir tabii ki. ahdim var, bordoda kalsam bile o pasaporta en zorundan vizeyi alıp bir süre de olsa gidicem bir yerlere.
  34. 0 puan
    Arkadaşlar merhaba, daha önceden 19.idare mahkemesi tarafından göreve iade edildiğimi belirtmiştim. Kurum haliyle istinafa taşıdı. Ve istifinaf tüm kurumlardan tekrar bilgi talep etti. Birçok kurum hatta digitürk bile temiz raporu gönderdi. Mahkeme HTS kayıtlarını da istemiş. Tem, bizde soruşturması olmadığı için şahsın bu yüzden elimizde HTS kayıtları yok demiş. Ancak BTK 'dan istenirse HTS raporları inceleme yaparız demiş. Şimdi sorum şu, mahkeme BTK'dan HTS kayıtlarını ister mi? Diyelim ki istedi ben resmi olmayan bir şekilde (sigorta yaptırmadan) bir kolejde çalışıyordum. Kolej kurımsal bir kolej ve bu kolejde idarecilik yapıyordum. Bu süreçte bizim gbi durumda olanlar da bu kolejde çalıştılar. Biz haliyle idareci olduğum için telefonda görüştüğümüz meslektaşlarımız oldu. Bu meslektaşlarımdan bazıları daha önce yargılanıp ceza çekmiş olanlar da var. Mahkeme bu tür bir HTS kaydını gerekçe gösterip idarenin kararını bozar mı? HTS analizi için bilirkişi raporu nasıl inceleniyor? iki üç görüşme var aha suçluyu bulduk mu diyorlar. Canım çok sıkkın birçok kurumdan temiz belgesi geldi ancak htsde böyle bir şey çıkarsa çok üzülürüm. Tecrübesi ve bilgisi olanlar durumum hakkında yorum yaparsa sevinirim. Hayırlı Ramazanlar.
  35. 0 puan
    Connect casually with like-minded individuals on the ultimate dating platform. True Females Optimal Сasual Dating Super Сasual Dating
  36. 0 puan
    Connect casually with like-minded individuals on the ultimate dating platform. Real-life Girls Optimal Сasual Dating Finest Сasual Dating


×
×
  • Yeni Oluştur...