İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

19-07-2019 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 3 puan
    sgk+scd kodundan 6 ay önce dönen tanıdığım var
  2. 3 puan
    Sn Rose üzülmeyin .Boş verin .Eğer bu iş biterse başka bir iş bulursunuz. Kendinize güvenin . Siz akıllı bir insansız.-Bu bir övgü değil .- Çalıştığım yerde 6x7 kaç eder bilmeyen yönetici var.Ve 3 senede gördüm özel sektorde hiç hak etmediği yerde çok iyi yerlerde "cahil" kişiler var. Biz khklilar iyi eğitim almış ,kalifiye insanlarız.öğrenseler bile Sizi gözden cikaramazlar ;çıkarırlar isede iş çok inanın.
  3. 2 puan
    Melankolik şeyler yazmayı oldum olası sevmişimdir, sevemediğim ise beni bunları yazmaya iten kötü günler.. Ne elvedalar biriktirmiş içinde, Bir kaç yağmur damlası öncesiydi, Adımları hırçın ve keskindi, öyle bir gitti ki kadın, sadece baktı adam. iki nefes arası kapattı gözlerini sonra o da dönüp gitti acılarını kucaklayıp yağmur sonrası ayrılık bekliyordu pusuda belki son dakikaları aşkın belki içinde yeşeren nefretin hüküm sürme vakti gelmişti ya da sonsuz bir unutmak rüyasına dalmalıydı unutmuşluk ''rüya'sı sadece rüya olabilirdi unutmanın esamesi içinde büyük çelişki saklar insan unutabilir mi unuttuğunu söyleyen kişi bilmez mi neyi unuttuğunu eğer söyleyebiliyorsa ne kadar unutabilmiştir ki sorular cevaplara o kadar sadık değil her zaman bazı sorular cevapsız bazı cevaplar sorusuz bazı hayatlar bensiz bazıları onsuz onursuz, huzursuz, uykusuz, sorgusuz, kırılmıştır her kalp illa bir kez de olsa, bir kadına, bir erkeğe ya da gerçekleşmesi na mümkün bir hayale hayaletlere inanır mısın sayın ben hayır inanmam inanırsam korkmam gerekir ama korkamam korkmamalıyım aşk gibi mesela inanırsam kapılırım kapılmamalıyım kapılamam ben bir şiirin öznesi sanmıştım seni bir sonbahar özentisi bir yağmur tanesi adımlarından sonraki gidişini beş geçiyor vakit ben yeni bir hüzne doğru gidiyorum gözlerim kapalı belki yeniden inanırım ya da inanmış gibi yaparım sen de hiç yaşamamışsın gibi yap ben yine inanmış gibi olmamışsın gibi sahte hayatlar yaşanır yeryüzünde gerçeklerini yaşamayı cesaret edemeyenlerin öznesi olduğu ben bir şiirin öncesi sanmıştım seni ama sen bu şiirin içindeki yalnızlıksın.. iy..
  4. 2 puan
    677 sgk kaydı ifade verilmedi inceleme devam.
  5. 2 puan
    Arkadaşlar sayfaya yeni üye oldum inşallah tüm masumların iade olması dileğiyle.
  6. 2 puan
    Sayın @Bluelife Say kodundan (çok az hatalı kodlama harici) iade gelmeyecektir.
  7. 2 puan
    Aranıza bugün itibariyle katılmış bulunuyorum.24.İdareden karar bekleyen veya kararı çıkan arkadaşlar yorum yaparsa güzel olur.Hayırlı haberler alırız inşallah.
  8. 2 puan
    Kendinizden eminseniz, rızkınızın peşinden koşun. Çok kasmaya, takmaya gerek yok. Geleceğin ne getireceği belli değil. Mesela bu gün çağırdılar ifade verdiniz. Öğleden sonra KYOK çıktı. Ooooh rahatladım dediniz. 1 ay sonra bir gelişme oldu KYOK bozuldu haberi aldınız. Tekrar yıkılacaksınız. Dahamı iyi, dahamı kötü. O nedenle yaşamaya bakın, mücadeleyi bırakmayın.
  9. 1 puan
  10. 1 puan
  11. 1 puan
    677 egm adli idari yok. Kriter de yok. İnceleme devam ediyor.
  12. 1 puan
    @Bluelife Kodlamayı destekler nitelikte delil mevcut değil ise takipsizlik verilecektir. Rütbelilerde A5 kodlu beraat kararları da gördüm. Bunuda belirteyim 5 Rütbeli müdürün yargılandığı bir dava idi. İlçe EM ler mevcuttu. 3 kişi A5 kodlanmıştı. Tümü beraat etti.
  13. 1 puan
  14. 1 puan
    @Adm34 Bir arkadaşıma EA nedeniyle ret geldi. Diğeri ve ben bekliyoruz. Kodlamaların olup olmadığını ve türünü bilmediğimiz için yorum yapamıyorum.
  15. 1 puan
    Devrem 679 sayılı khk da red gelmeyen ea kodlu kalmışmıdır.
  16. 1 puan
    701 KHK Adalet Bakanlığında 2 karar gördük bugün. 1 KYOK - RET 2 Adli İşlem Yok RET
  17. 1 puan
  18. 1 puan
    Bir arkadaşım scc kodundan takipsizlik almış. Komisyondan ise EA kodundan red gelmiş.
  19. 1 puan
    Merhaba Arkadaşlar, geçmişe yönelik maaş alanlardan Maaş robotundan ay ay hesapladığnız toplam maaşla kurumlarının yatırdığını maaş birebir aynı mı. Fark olanlar var mı. Varsa farkı nasıl izah ediyorlar. Maaşlarını alan arkadaşlarının mutlaka kendi maaşlarını hesaplayıp maddi kayıplarının olup olmadığını kontrol etmeleri menfaatlerin icabıdır.
  20. 1 puan
    Geçmiş olsun. https://forum.khkhaber.com/forum/63-dava-açılış-dilekçeleri/ adresinde dilekçe örnekleri var. Kendi durumunuza uygun olanları kullanabilirsiniz. Dilekçede özellikle bir hususa dikkat edin. İdare mahkemesi hakkınızdaki gerekçelere, bunlar suçmu diye bakmayacak. İrtibat ve iltisak diye bakacak. Bu nedenle hakkınızdaki gerekçelerle ilgili olarak ağırlıkla bunların yapıldığı zaman, öncesi, nedeni gibi hususları" irtibat ve iltisak tanımı içerisinde nasıl değerlendirebilirsiniz" düşüncesi oluşturacak şekilde açıklayınız. Başvuru konusunda adresindeki paylaşımları da öncelikle okumanızı tavsiye ederim.
  21. 1 puan
    inanın anlarlar ama anlamamazlıktan gelebilirler.. kendileri ile olan sorunlardan dolayı..sizlik bizlik değil yani..Üzerimden kişisel tatmin/öz güven sağlamak isteyen zavallılar oldu ama onlarda farkındaydı aramızdaki farkın:) Üzülmeyin lütfen. Herkes herşeyin/ kendinin farkında.
  22. 1 puan
    4:14- 6:20 arası favori ?
  23. 1 puan
    Bir insanı ‘büyüten’ pozisyonu değildir, pozisyonu büyüten insanın tamda kendisidir. Büyük insanlar ne iş yaparlarsa yapsnlar asla küçülmezler.. Sevgili eşimde gördüm bunu ve yine bikaç büyük insanda. Ruh yüceliği ayrı birşey. Dışarıda yansır.. Diğer yandan küçük insanlar; bir bakış bir duruş bir söz ile büyük işleri de küçültürler.
  24. 1 puan
    Baba devrem nerelerdesin foruma uğramıyorsun özlettin kendini senin analizlerin önümüzü görmemiz için cok faydalı .foruma gel ve birşeyler paylaş?
  25. 1 puan
    iyi iyi hadi gözünüz aydın sevindim sizin adınıza sen de en kısa zamanda başlarsın inşaallah...
  26. 1 puan
  27. 1 puan
    Hayırlı cumalar olsun inşallah. İyi haberler duymayı nasip etsin Rabbim.


×
×
  • Yeni Oluştur...