İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

26-01-2020 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 35 puan
    Merhaba Bir yıl önce bugün forumu açmıştık. Kabul kararı alanlarla sevindik. Ret alanlarla üzüldük. Hep hukuka inandık. Hep masumun yanında olduk. Elimizden geldiğince de devam edeceğiz. Desteğiniz için teşekkür ederiz. !yi F0ruml4r ...:)
  2. 11 puan
    @RADAMEL Forumda asılsız isnatlarda bulundunuz. Kimin suçlu kimin suçsuz olduğuna mahkemeler karar verir. Bunu en iyi sizin bilmeniz lazım. Forumumda yazarak prim yapamazsınız. Süresiz engellendiniz.
  3. 3 puan
    ? ÖYLE BİR GEÇERKİ ZAMAN ? Gerçekten geçmiş zaman iyisiyle kötüsüyle, Ama buradayiz hep birlikte, ilk mesajlarda dediğim gibi burası Bizim yuvamız , KHK haber.com 1 yaşında hep birlikte Hukuk Adalet ,Masum Suçsuz KHK' ların üzerine olsun, Saygılarımla.
  4. 3 puan
    Arkadaş 3 haftadır hiç bakmadım askerlik boyunca geldim baktım hala incelemeye devam???
  5. 3 puan
    Bu hafta komisyon yıllık faaliyet yayınlayacak büyük ihtimalle, kalan yıl sonu itibariyle 28 bin dosya hangi khk ve kurum bazında olduğu bilgisi olursa güzel olur. Şubat sonunda çalışma hızı da belli eder 2 ayda 5 bine düşmüşlerse vay halimize 7 bin falan olursa yaza bu iş biter diyebiliriz. Artık kabak tadı verdi ama bekliyoruz enkazdan kurtulmak için açılan bir tünel gibi bizim için oiik. Kurumda çalıştığı yıl kadar belki fazlasınca komisyon kararı bekleyenler de vardır kim bilir?
  6. 3 puan
    Khk ihraçlarında ve Fetö davalarında sıklıkla karşılaşılan hukuk ve adalet eksikliğinin üç temel boyutu var. Temelinde aynı zihniyetin sebep olduğu şeyler olmakla beraber, bu üçünün ayrı kategoriler olduklarının farkında olmamız gerektiğini düşünüyorum: 1) Bahsi geçen eylemin somut delile (veya somut sayılabilecek tanıklıklara) dayanmaması ve dolayısıyla sabit olmaması. Evrensel hukuka göre sabit olmayan hiçbir eylem ceza sebebi olamaz ama "yerli ve milli" hukukta oluyor maalesef. Genelde en çok mağduriyet burada yaşanıyor, ateş olmayan yerden duman çıkmaz gibi ilkel bir fikir ile hareket ediliyor. Ben de bu gruptayım o yüzden burada daha da ağır yazasım var ama geçiyorum. 2) Bahsi geçen eylemin somut olması ancak "kast"ın suç işlemek olmaması. Bu şekilde de yaşanan çok mağduriyet var malesef. Evrensel hukuk için herhangi bir sabit suçta "suç kastının varlığı" olmazsa olmazdır, ancak Edirne'den Kars'a kadar olan toprak kesimi sanki başka bir evrenden gelişmiş gibi hareket ediyor. 3) Eylemin ve kastın sabit olması halinde dahi, hak edilenden fazla bir cezaya uğramak. Bu durumda olanlar için genelde, ilk iki grupta olanlar da dahil, hiç bir merhamet yok. Evet evrensel hukuka göre dahi suçlular, ancak devlet bunları dahi "mağdur" etmemeli. Aklına gelen TCK'nın bütün maddelerinden dava açmak yerine, hakkaniyet ile verilmeli o kararlar. Yine de ilk iki gruptaki insanlardan biri olarak ben de mağduriyetimin sebeplerinden biri olarak bu grubu görüyorum, acıyamıyorum... İddia ediyorum ki bütün mağduriyetler bu üç kategoriden en az birine düşer.
  7. 3 puan
    Forumda zamanında bir arkadaş benzer durumlarda "gerek yok" der geçerdi.. Muhtemelen olsa yine aynı şeyi söylerdi.. "Gerek yok" Zaten Sn. @MSA sorunu kökünden çözmüş.. Kendi adıma teşekkür ediyorum..
  8. 3 puan
    Sinirden elim ayağım titriyor, adamsın amirim iyi yaptın.
  9. 2 puan
    Çok bile sürdü artık çekilen çileler bitsin inşallah Eskiden duyumlar paylaşılır dı. Şimdi tamamen susuldu. Sayfalar ilerlemiyor heyecan yok gelişme yok artık güzel haberler gelsin yaa
  10. 2 puan
    Siz de ben de dahil tüm foruma fetöcü dedi.
  11. 2 puan
    17-25 öncesi sgk(2004-2009) ve 17-25 öncesi banka(2006-2012)dan dava acilmisti 2019 de beraat etmistim.banka tarihi hem eski hem miktari en fazla 6 bin olmustu.calisirken faizsiz diye 200- aylık biriktiriyorum.ohal dilekcemde birikim hesabi oldigunu açıkladım.ayni zaman da diger farkli katilim bankalarinda da (kuveyttürk,türkiye finans,albarakatürk) farklı zamanlarda faizsiz diye kullandim ve hesabimın var olduğunu belirttim.
  12. 2 puan
    Geceniz hayırlara çıksın inşallah Başım çok ağrıyor. Tüm gün televizyon başında bir kişi daha kurtulur ümidi ile baktım. 99 depremin de çok dua etmiştim "Allah'ım bir daha sesimi duyan var mı cümlesini duymayayım "diye. Eşim yoktu,olsa beni kaldırıldı TV başından. Çok zor Allah'ım çok zor. Allah'ım merhamet et bize lütfen ? Belki vardır. Ah bilemedim ki verver kardeşim
  13. 2 puan
    Elazığ ve diğer bölge illerinde ikamet eden dostlar. Geçmiş olsun. Hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar. Umarım kayıp sayısı artmaz. Kış ve soğuk. Allahım korusun...
  14. 1 puan
    Erkin baba, Saygıyla Anıyorum
  15. 1 puan
  16. 1 puan
    Herşeye rağmen hayırlı yıllar olsun. Nefes alanların formu,dertleşenlerin,umut edenlerin,ışık arayanların, kırgın ama gönüldaş olanların formu nice yıllar.
  17. 1 puan
    Yalnız ea değildi sayv kodu ve banka kriteri olduğu söylenmişti.
  18. 1 puan
  19. 1 puan
    Askerlikten yeni geldim, şu an tedavi oluyorum, çok ciddi rahatsızlandım. Askerliğe bu dönemde gidip gelenler için sormak istiyorum: İlk girişte kayıt esnasında sırasıyla sizden evrak doldurmanızı istiyorlar, bu sırada ellerindeki listeye bakıp kimilerine "müspet" kimilerine ise "menfi" gibi kırmızı damgalar vuruldu. Bu damgalar ne anlama gelmektedir? Bilgisi olan var mı? Umarım tahmin ettiğim şeyler değildir.
  20. 1 puan
    Günaydın Yaa ben niye göremiyom paylaşılan resimleri videoları derken büyük oğlan yazdığımı gördü _internetin bitmek üzere hızını düşürdüm dedi. Göremiyom ben göremiyoooomm ? Gece 12 ye kadar hoşçakalın. Ben 12 den sonra gelicem. Turktelekom ancak yükler paketimi ?
  21. 1 puan
    Sanırım emniyetten ad kodu ve yan kriter bekleyen baya varız
  22. 1 puan
    İnsanın en büyük hayali; Sevdiklerin yanındayken gelen, yaşlılıktan kaynaklı "sıralı ölüm" olabilir mi? Bunca acıyı görünce oluyor işte.. Doğru ifade midir bilmem ama hani derler ya "ölümün bile hayırlısı" diye.. İşte öyle.. ?
  23. 1 puan
    SC kodlarin henüz ne yapılacağı belli değil ekserileri duruyor gibi bakalim kodlarin derecelerine göre kararlar sırayla veriliyor bakalim sclere nasıl bakacaklar kararlar ne suretle verilecek muamma
  24. 1 puan
    yürütmeyi durdurmamışlar. dosyanızın durumunu etkilemez. yürütmeyi durdurma talebli açmaya gerek yoktu. İtiraz etmenize gerek yok.
  25. 1 puan
    AD kodu iade olucaksiniz. Siranin gelmesini bekleyin.
  26. 1 puan
    Bu şarkıları görünce üniversite zamanında sözel dersleri çalıştığım zamanlar geldi gözümün önüne ? Koca koca kitaplardan çıkarılan sayfalaaarca sözel notları sabaha kadar bu müzikler eşliğinde okur ezberlerdim. Hey gidi hey :)
  27. 1 puan
    İyi akşamlar, Forumda iki kez OHAL sonrası kamu görevinden çıkarmalar sonrası özellikle HKK lığının tazminat istemiyle ilgili husu geçmişti. Bu konuyu biraz daha inceleme fırsatım oldu ve https://forum.khkhaber.com/topic/16184-msb-onayıyla-ihraç-oldum-tazminat-talep-ettiler/?tab=comments#comment-54458 sayfasında söz konusu istenen tazminatı ödememe durumunuz olması kanaatine dair paylaşımım oldu.
  28. 1 puan
    Arkadaşlar merhaba, ben de ÖYPliyim.komisyon incelemeye devam ediyor.iade olan arkadaşlar süreçle ilgili bizi bilgilendirirlerse çok iyi olur. İade olursam 33a ile ilgili dava açmayı düşünüyorum.donen arkadaşlar da önce bir dilekçeyle yöke hak kaybına uğradıklarını yazsınlar.YÖK eğer 50d ile atamada ısrar ederse dava açsınlar kazanacaklarina eminim.
  29. 1 puan
    SnRose ,sevgili civcivine ve Güzel Ülkemin insanlarına geçmiş olsun dileklerini iletiyorum.Cok ama çok üzgünüm,uzgunken yazamam,kabuguma çekilirim.Tvleri izlememeye çalışıyorum,canım yanıyor.Rabbim ölenlere rahmet eylesin,kalanlara ve ailelerine sabırlar ihsan eylesin... Öncelikle geçmiş olsun.Rabbim bir daha yaşatmasın @Elaziz ..Depremi ilk duydum ve inanın aklıma önce siz geldiniz.Sizi çok iyi anlıyorum.Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Gece çok üzüldüm ,hala üzgünüm.Ölen kardeşlerime dualar yolluyorum,elimden fazlası gelmiyor.
  30. 1 puan
    Selaman mahalle.öncelikle elazığlılara ve tüm memleketime geçniş olsun.hayatını kaybedenlere Rabbim merhametiyle muamele etsin.geride kalanlara sabri cemil versin .çok üzücü hepimiz çok üzüldük ama biliyorum ki ateş düştüğü yeri daha çok yakar.?. Sayın ophelia ve elaf benim de çevremde olumsuz konuşan insanlar var bunlardan biri de eşim.ben inatla diyorum ki olumsuz konuşanlara Rabbim asla zulmetmez , kimsenin hakkını kimsede bırakmaz, zulüm baki olmaz ,kimsenin yanına yaptığı kalmaz er ya da geç hakkımızı alacagız.Adil i mutlak olan Allah bu zulmü görüyor.bizler alın teri dökerek ,dirsek çürüterek vatanımıza milletimize hizmet etmek için yola çıktık ana babamıza hayırlı evlat olmak ,onların başını öne eğmemek için hak yemeden didindik durduk.kim ne derse desin ben kendimden eminim kalplerin sahibi olan Allah benim kalbimi ve vicdamımı biliyor,bu bi imtihan herbirimiz için ,zulmeden ve zulme uğrayanlar için,hamdolsun ki rabbim beni mazlumlardan eyledi.hep diyorum ki zulmedenler düşünsün.asla ve asla kim nederse desin ümitsizliğe kapılmayın. Herşey vaktini bekler Ne gül vaktinden önce açar Ne güneş vaktinden önce doğar Bekle senin olan sana dönecektir. ( Mevlana) Selam ve dua ile.....
  31. 1 puan
    Amin kardeşim Rabbim vatanımızı milletimizi her türlü görünür görünmez musibetler den muhafaza eylesin
  32. 1 puan
    Elazığda olan yardıma barınma ihtiyacı olan varsa mardin yada bitliste misafir edebilirim. Kendi ihtiyacı yada akrabasının ihtiyacı olan varsa ulaşabilir
  33. 1 puan
    BEn de öyp kapsamındayken ihraç oldum,henüz inceleme devam.öypli iki isim biliyorum iade olan.birinle iletişimim yok.biri ile var.atandığı kuruma başladı.ama tüm haklar İçin eski kurumundan haber bekliyor.işler çok çok yavaş ilerliyor
  34. 1 puan
    @679_ar_gor merhaba hocam ben ÖYP kadrosundayken ihraç oldum hala inceleme devam.. lütfen süreçle ilgili gelişmelerden haberdar edin bizleri iade olduğumuzda neler yapacağımızı bilelim sizi takip ettim zaten teşekkürler
  35. 1 puan
    Arkadaşlar merhaba. ÖYP kadrosunda iken ihraç olup geri dönen arkadaşlar varsa bana ulaşabilir mi? Süreç hakkında birbirimize yardimci olalım. Ben geçen hafta cuma iade oldum, tercih yaptım şimdi bekliyorum.
  36. 1 puan
    İncelemeye devam.... Galiba tsk sivil memurlar hepsi bekliyor.
  37. 1 puan
  38. 1 puan
    “Süreklilik arz eden örgüt ilişkisi “ kamuoyuna yansıyan “kandırılmak” durumunun tersi durumu ifade ediyor gibi , dolayısı ile geçmişte bir şekilde irtibat ve iltisakı olup bunu hayatın akışı ve şartları içinde normal karşılayarak belirli dönemlerden sonra kriminal bağı hiç olmamış Kişiler için müsbet yorumlanarak Lehine kararlar çıkması ihtimali çok uzak değil gibi,,ve fakat akılda şüphe kaldı denilerek cazelandırma sayılabilecek kararlar alınması kesinlikle adalet olmayacak,,,kaldık ki akılda şüphe kalınacak o kadar siyasi vede durumlar mevcut ki içler acısıdır,,, halimiz böyle iken çifte standart yaratmanın anlamı yok,,,naçizane,,
  39. 0 puan
    Sayin opelia aynı durumu ben de yaşıyorum maalesef. Ben de umutlu idim babam ise umutsuz.. Duzelmeyecek diyor. Sizi kurban ettiler bitti...diyor. geri dönüş falan olmaz diyor. Halbuki ben bu hatalardan dönülecsk diye umutluydum? Çok geçmiş olsun... Rabbim kolaylik versin. Bilmoyorum biz ne olacağız. Marmara hep ayakta hafif hafif sallaniyoruz beyetonden korusun Rabbim 99 tekrar etmez inşaallah
  40. 0 puan
    Elazığ deprem bölgesi ama ben hayatımda böyle bi deprem görmedim, dükkandaydım dışarı cıktık ama yer nasıl zingil zingil sallanıyordu anlatamam, Allah daha beterinden saklasın:(
  41. -1 puan
    Gerçekliği yadsımadan , geçeceğine olan inancı koruyarak , süreci kıyısından takip ederek , hayata tutunmaya çalışmak..formül bu. geçecek , geçeceğine inanman için illa zaman makinası icad edip geçtiği zamana mı ışınlayalım seni , inan geçecek.daha güçlü , daha özgür , daha mutlu olacaksın.yeterki dişini sık.dişin kırılsın nolacak.yaptırırsın sonra.


×
×
  • Yeni Oluştur...