İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

09-06-2020 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 15 puan
    İyi günler, Bir kaç hususa değinmek isterim. 1 Haziran itibariyle başlayan operasyonların büyük bir çoğunluğu TSK ile ilgili. Geneli de ankesör, ankesör nedeniyle hakkında daha önce işlem yapılan ve EP den faydalananların verdiği bilgiler ve okula giriş dönemleriyle alakalı. Bir kısmı da emniyet teşkilatı personeline yönelik. Hakkında bu güne kadar işlem yapılmayanlar için soruşturma açılıyor olayı özellikle TSK, emniyet ve adalet bakanlığı personeli harici için bu gün itibariyle inandırıcı değil. Kaldı ki komisyonun böyle bir mazerete ihtiyacı olmadığı gibi bu işin başındakilerin hedefinde de değiller. Hedef özellikle TSK sonra adalet sonraysa emniyet teşkilatı. BU husus artık su götürmez şekilde ortada. TSK, Adalet ve Emniyet teşkilatı haricinde, kamu görevinden çıkarılmasına rağmen daha yeni soruşturma açılacak birisi varsa büyük ihtimalle EP den faydalananlar tarafından adı verilmiştir. Yada anlatılmayan farklı bir nedeni vardır. Mesela; geçen hafta yine birisi 3 yıl sonra ifadeye çağrıldığını ve sonrasında sağlık raporu almaya götürüldüğünü twitterden paylaşmıştı. İfadenin yaklaşık 4,5 saat sürdüğünü belirtmişti. Eğer yazım hatası yoksa, 4,5 saatlik bir ifade süresi normal değildir. (iki kez ifade verdim ikisi de taş çatlasın birer saat sürmüştür.) İfade sonrası hastaneye götürülmesi demek ifade sonrasında sulh ceza hakimliğine sevk edilerek tutuklanmasının istenmesi ve sulh ceza hakimliğinin de bunu kabul etmesi sonrası olur. Burada sormak lazım gerekçe nedir? Herkes kendisini biliyor. Gerekçe denen ithamlar ve bunlarında kriterleri az çok ortada. Dolayısıyla kapınızın çalınmasını gerektirecek bir durumunuz yoksa sıkıntı yapmaya gerek yok. Televizyon programlarına katılan davetlilere sorulacak sorular konusunda da, günümüzde artık özellikle iktidar ve iktidar tarafında gücü olan kişilerin katılacakları programlarda soru sorulacak konular ve sorulmayacak konular önceden belirlenmekte ve müdahale edilmektedir. Her babayiğitte müsaade edilenin haricinde soru soramaz. En muhalif gibi görünen fox tv de buna dahildir. Soru sorulabilecek yerlerede zaten sorunun muhatapları çıkamazlar.
  2. 6 puan
    Günaydın . Ben de konu belli. Bol bol iade lütfen ???
  3. 6 puan
    Geçen yıl 11 haZiran da güzel kızım pamuk kedim 6. Kattan düştü ve oracıkta öldü. Hala daha yazarken gözyaşlarıma hakim olamıyorum. Kendi ihracımda da bile bu kadar ağlamamıştım. Sonrasında evdeysen dışarı çıkmak istemiyor, dışarıdayken eve girmek istemiyordum. Çok zordu. Elbette nice evlatlar nice canlar hayatlarını kaybediyor. Evcil hayvan özellikle evinde kedi olanlar bilir, o sizin evladınız gibidir Ailemin rahatlığı defalarca uyarmam bi işe yaramadı. Onlar bile uzunca bir süre yokluğuna alışamadı Lütfen camlarınıza evcil hayvanlar için üretilen ağlardan ya da ince kareli sağlam tellersen yaptırın. Kolay açılan bir şey olmasın. Umarım veterinere götürmüşsünüzdür. İnşallah hiçbir şeyi kalmaz ve iyileşir. Lütfen ne olduğunu nasıl olduğunu yazın.
  4. 5 puan
    Merhaba arkadaşlar Beklemek gerçekten giderek çok daha yorucu bir hal aldı.672' ler olarak ne kadar kişi kaldık bilmiyorum ama umarı sene sonuna kalmadan tüm dosyalar bitmiş olur.(Hayalim eylül de okula başlamış olmak)
  5. 5 puan
    Herkes bir şekilde dert ettiği setlerinin küçüklüğünü anlayabiliyor ne yazık ki. Kimi sağlığıyla kimi sevdikleriyle. Ben de bugün anladım. Kedimiz 8. Kattan düştü, öldü mü diye delirecektim. Neyse ki ölmemişti ama şu an başında bekliyorum ne oldu olacak bilmiyoruz, umarım eski haline döner hiçbir şey olmadan. Beterin beteri hep var, yaşadığımız anın kıymetini bilmek lazimmis.
  6. 4 puan
  7. 4 puan
    Umarim komisyon bu sene bitirir
  8. 4 puan
    Başımıza daha büyüğü gelmeden kendi derdimizi her zaman en büyük sanıyoruz.Aslında herkesin derdi kendine büyüktür ama daha ağırıyla sınanınca ancak bir öncekinin küçüklüğünü anlayabiliyoruz.Ben hep bana hapise girmedin ya da sağlıklısın bak şükret diyenlere hep dedim ki evet çok şükür sağlıklıyım çok şükür suçsuz yere içeri girmedim.Ama işte benim derdim de bana büyük geliyor.Allah daha ağırını yaşatmasın.Yüzümüz bundan sonra Güler inşallah diyeceğim birşey yok.Rabbim hastalara acil şifalar derdi olanlara da derman versin inşallah...
  9. 3 puan
  10. 3 puan
    keşke öyle olsa da bu haziranda gülse mağdurların yüzü... Çok üzüldüm Allah acil şifalar versin . inşallah ameliyata gerek kalmadan iyileşirsiniz. dualarımız sizinle allah a emanet olun...
  11. 3 puan
    Arkadaşlar merhabalar forumda emeği geçenlere teşekkür ederim herkese hayırlı günler. Foruma yeni üye oldum yaklaşık 1 yıl kadarda sessiz takipçiyim. Her yazılanı noktasına virgülüne kadar okuyorum. Ben adalet bak. Personeliyim 679 ihraç Albatros 4 tek kriter başka hiçbirsey yok. Takipsizlik 2018 kasımda aldım. Dikkat ediyorum uzun zamandır adalet bakanlığı albatros kararı çıkmıyor neden acaba bilgisi olan var mı? komisyonda benim tahminim yaklaşık 19 bin dosya kaldı. Sona kalıp bu saatten sonra olumsuz olması bizi yaşarken birkez daha öldürür ?allah hepımıze yardım etsin.
  12. 2 puan
    Ben bu işin iktidar gitsede muhalefet gelsede çözüme kavuşacağını sanmayanlardanım. Mahkemeler nezdinde yıllar içinde ancak çözülebilir. Şuanki yaşadığımız haksızlıgın ne muhalefetİn ne de iktidarın umrunda olduğunu düşünmüyorum. İşimiz zor ama Allahın adaleti de sonsuzdur.
  13. 2 puan
    Ankara idare mahkemeleri komisyon gibi alınan verilen kararlar hakkında faaliyet raporu hazırlamış.Anasını satayım milletin mahkemeleri Danıştaya dayandı biz hala komisyondan karar bekliyoruz bu nasıl adalet Allah ım?
  14. 2 puan
    İyi akşamlar.??? İkinci resimdeki civcivimin adını " Çikolata" koydum..? Toplam 11 adet civcivim oldu.... Rabbim bereket versin....
  15. 2 puan
    karar vermekte zorlanılan dosyaların kaldığı malum zaten dile getirildi bu. soruşturma geçirmeyen adli olarak bir şeyi olmayan kişiler için ihraçtan dolayı soruşturma açılması eğer doğru ise; komisyon irtibak iltisak açısından ben bakıyorum bakacağım ,savcılıkta soruşturma actıgında KYOK kararı vermesi için (program, HTS ,saha araştırması , havuz vs.) birçok kriteri elden geçiriyor. Acaba yarın bir problem olmasın diyerek ten komisyon adli makamlardan da geçmiş dosyalarımı tespit etmeye çalışmakta? inanın hepimiz bunaldık daraldık yarın ne olacağını bilemiyoruz . Allah cümlemizin yardımcısı olsun.
  16. 2 puan
    Hepimiz buna inanmak isteriz ama çooook uzun zamandır 1 tane bile karar duymadik ... Belki komisyonda pandemiden dolayi , yaz sıcaklarindan yada sonlara dogru yaklasildiğindan rehavet basıyordur ama biz de sinir depresyon ve gerginlik yapiyor ne olur uzamasin artik Bir aralar haftada 1250 dosya bakiyoruz diye aciklama yapan komisyon nerede acaba??
  17. 2 puan
    @Aklima Sayın Aklima teşekkür eder,herkes için en kısa sürede adaletin tecelli etmesini temenni ederim. 1.İrtibat/iltisaklı olduğu kanaatine varılması üzerine dediği, sıralı sicil amirlerinin beyanları doğrultusunda oluşan kanaatten bahsediyor. Anlayacağınız herkesin korktuğu bir süreçte oluşan top benden çıksın muhabbeti yapmış amirler...(Hesabı sorulacak) 2.Karar idare mahkemesinden tarafıma daha yeni ulaştı... 3.Mesleğe dönmek için bakanlığın çağrısını beklemeye başladım... 4.Süreç yeni, olumlu olumsuz deneyimler tarafımca paylaşılacaktır. Saygılar. @Güneşzag Evet efendim tarafıma ait...
  18. 2 puan
    Dostlar! Aylar yılları kovaladı ama değişen bişey olmadı. Bir umut bekliyoruz halâ. (Ret alan mağdurlar da inş. Kısa zamanda iade olur) Ömrümüzden ömür gidiyor. Herkes hayata bi şekilde tutunmaya çalışsın. Ben de son 11 aydır bir yerde çalışıyordum ama o da korona sürecinde kapandı. Ve yine işsiz kaldım. Evde oturmaktan da sıkıldım. (Ama Şükürler olsun ki bir evlâdım var ve onun sayesinde moralmen çökmüyoruz). Ama aradan geçen dört yıl sonucunda psikolojimiz de yıprandı haliyle. Ben de hem uğraş olsun hem moral olsun diye Kendi çapımda amatör dublaj videosu çekip instagrama atmaya karar verdim. (İletişim fakültesi mezunu olduğum için olabilir bu istek ;). Sayfayı yeni açtım. İnstagramı olan arkadaşların takip edip destek vermelerini beklerim. Belki meşhuur oluruz ? İnstagram: halk_dublaj
  19. 2 puan
    Bir KHK li can daha ötelere uçtu bugün. Bütün davası da çetin güne kaldı. Borçlular düşünsün artık. O imtihanini tamamladı.
  20. 2 puan
    Arkadaşlar güzel haberler beklerken dün hataneden üzücü sonuçlar aldım beynimde 5.5 mm lik kitle olduğunu öğrendim çok üzülüyorum lütfen dua edin ilaçla küçülürse ameliyata gerek kalmayacak yoksa ameliyat olmalıymışım ve stres yaptıkça tekrarlama riski varmış en önemli şey sağlık ama bu yaşalınalardan sonra insanın sağlıklı kalması çok zormuş ?
  21. 2 puan
    Her geçen gün daha da emin oluyorum ki asıl amaç TSK emniyet ve yargının tasfiyesiydi. Diğer kurumlar tamamen maske amaçlı ve yandaşlara buralardan kadro vererek öğretmenlik memur gibi, kendi çevrelerini hazırlamak. Asrika coğrafyasını inşa etmek için TSKyı istedikleri hale getirmek böyle demek ki. Merak edenler araştırabilir. Adnan tanrıverdi ve diyanet işleri başkanının bu konudaki konuşmaları internette mevcut. Zaten ihraç olanlara bakın geneli kalifiye personel. Şahsen benim kendi devrelerimden görevde kalanların profili hep aynı.
  22. 1 puan
    İddianame içindeki soruşturma kayıtları vs.. Bende de benzer durum mevcut... NŞA da bu adamda hiçbir şey yok ki demeleri gerek ama... misal benim duruşmada önce benim savunmam dinlediler sonra direk ardışa düştüğüm kişiyi dinlemek istediler! Adamda da duruşmada bulunmayınca 2.celseye kaldı... Savcı nın hala "senin burada ne işin var?" bakışları aklımdan çıkmıyor?
  23. 1 puan
    - yurtdışı çıkış yasağin yoksa şimdiden basvurabilirsin pasaporta - mahkemeden yurt dışı çikıs yasağın varsa mahkemeye yazılı başvuru yap kaldırılması için - mahkemede de söz al durumunu anlat hızlandırılması mi talep et.
  24. 1 puan
    Sayın Aklima, illa ki tutuklama talebi olması gerekmiyor. CMUK gereği, ifadesi alınanın sonraki zamanlarda işkence ile ifadem alındı dememesinin önüne geçmek için de bu yapılıyor. Yani, alınan ifade kuralına uygun yapılmıştırın sağlık raporu ile ispatı şeklinde oluyor. Bunu düzelteyim istedim. Bunun dışında, şu ifadeniz çok doğru: HERKES KENDİSİNİ BİLİYOR. Bir de bilmemezlikten gelip, orada burada efendim şu bile olmadı diyenler var. Ben onlardan tiksiniyorum. TV'lerde soru hadisesi de dediğiniz gibi, sorular önceden bellidir ve cevapları da ona göre ayarlanır. Yoksa herkes olup bitenin, (Hukuksuzlukların) farkında.
  25. 1 puan
    Hocam CMK'ya göre tek celsede işi bitirmek esastır. Normal ceza davalarında da pek uzatma taraftarı değillerdir. Ama bu mevzudaki davalarda, savcılar kendilerince "risk" almak istemedikleri için, şuraya da soralım, bunu da dinleyelim, gibi değerlendirmelere girebiliyorlar. Ayrıca, bu dönem yargıda tayin dönemi olduğu için olası bir savcı değişikliği, süreyi durduk yere ileri atar zaten.
  26. 1 puan
  27. 1 puan
    * Akşamki programın tamamını izledim. KHK ile ilgili hiç bir şey geçmedi. Geçmemesi de iyi oldu. Çünkü bakan hiçbir soruyu cevaplamadı. Tüm sorular havada kaldı. Hiç bir soruya somut bir cevap vermedi. Aynı cevapları inanın bende verirdim. * Ohal Komisyonu tüm işlemleri bitirdikten sonra diğer kurumlarla 5-6 ay yazışması gerekecektir. Şalter kapatır gibi komisyon kapatılamaz. Bu demek oluyorki ya haziran ayında komisyon tüm dosyaları karara bağlayacak. Ya da kararlar bir ay içerisinde yağmur gibi gelmez ise Komisyon 1 yıl daha mecburen uzatılacaktır.
  28. 1 puan
    Aradığınız rapor bu sanırım. https://www.avukatmehmetcansiz.com/00043-2/
  29. 1 puan
    Bizle ilgili bir sey duymadım. Sadece son 15 dk.sını izlemedim. Diğer bölümlerde bizden bahseden olmadı. Büyük hayal kırıklığı
  30. 1 puan
    Günaydın. Hep aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım. İade olalım da farklı şeyler konuşalım.
  31. 1 puan
    1-Memur oldum ihraç edildim, 2-Gözlükçü dükkanına girdim şehir hastanesi yapılıp devlet hastanesi kapanınca dükkan kapandı işsiz kaldım, 3-İnternet cafe açtım; * Aşırı yağan yağmurdan sonra ordu evinin duvarları patladı dükkanı sel bastı, * Tam işleri oturtturduk deprem oldu dükkanı boşalttık farklı mahalleye taşındık, * Yeni yerimize taşındık 15 gün çalıştırdık pandemi oldu kapattık oturuyoruz evde boş boş. * Devlet sanki benim bu işi yaptığımı biliyormuş gibi her yer açıldı açılmayan yer yok ama internet cafeler açılmadı. ? Velhasılkelam işler hiç rast gitmiyor. ? Çok şükür sağlığımız yerinde o ayrı tabi.
  32. 1 puan
    sanırım bahse konu haber şu; https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/TSKda-feto-gozaltilari-1742993 Halen şu avrasya kuyruğu zaki üçok gibilerini, ya da ne olduğu malumolan cihat yaycı gibilerini kahramanmış, değerliymiş gibi göstern sözde muhalif yandaş gazeteler, medya araçları yok mu! havuz medyasından daha çok zararları var bu ülkeye! Dikkat edin, muktedirler siyaseten sıkıştığı anda , an gelir bu sözde muhalifler öyle bir manşet atarlar ki, tüm okları üzerlerine çekip toplumun gazını alırlar. Neymiş efendim nerden baksanız halen 30 35 bin fetöcü varmış. Biz ihraç olanları zaten fetöcü ilan etti kendileri. Bir de hakim (!). Askeri mahkemeler varken Allah gibi kasılarak gezmekten gözü vicdanı körelmiş bu namussuzun. Bizse halen bir düzenleme bekliyoruz.... Bu muktedirler el birliğiyle garibanları tasfiye edip, TSK yı boşaltıyorlar....Eskiden olsa yazık derdim, yazık bunca beşeri sermaye ziyan olacak derdim...Ama aile kavramı kalmadı ki askerler arasında... ergenekon balyozdakinin 10 da 1 i kadar tutamadık birbirimizi!
  33. 1 puan
    Komisyonla iyi bir bağlantınız mı var, yoksa bir görüş mü bu. İnşallah bağlantınız vardır o yüzden böyle samimi bir açıklama yapmışsınızdır. Yoksa aşırı iyimser olduğunuzu düşünüyorum. Çünkü bizim gördüğümüz keyfi karar çok var çevremizde, hukuku hiçe sayan. Sonuç itibariyle idarenin adli makamların vermiş olduğu kararları görmezden gelerek karar vermemesi gerekirken, burada adalet benim, ben idarenin gücüyüm imajını bize kabul ettirdi. Bu şekilde düşünmüyorsanız olumlu düşüncelerinizin kaynağını öğrenmek isterim.
  34. 0 puan
    "Bu dünya yalan dünya," derler yaa, yalanların bu kadar yoğun olduğu, bunların bilindiği halde herkesin rolünü çok güzel oynadığı şu dünyanın pek şanslı! figüranları bizler işte... Herkese Talih, bizlere kör Salih işte?
  35. 0 puan
    Maalesef hukuk guguk olunca, ve idarecilere yargılanmama garantisi verilip sınırsız yetki verilince böyle oluyor. TSKyı ve diğer kurumları kişisel çıkarları uğruna tasfiye ettiler
  36. 0 puan
    çok uzun zamandır karar çıkmıyor. face de ve twitter da epey soruşturma açılma, ifadeye çağırma, gözaltına alma haberi var. geçen ki haber doğru sanki. bir avukat komisyon karar veremediği için ceza soruşturmaları başlatıldı diye yazmıştı. bu hafta da boş geçerse başka anlamı kalmıyor sanki.
  37. -1 puan
    Nasıl olacak hiç soruşturma açılmayanlara mı soruşturma açılıyor yoksa herkese mı davası bitenlere de tekrar olabilir mi bukadar da olmaz canım ben komisyonun sayılar azaldığı için acele etmediğini zaten dosyalar ön incelemeden geçmiştir..red mı kabul mü %90bellidir diye düşünüyorum.. umarım bu belirsizlik biran evvel biter..


×
×
  • Yeni Oluştur...