İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

27-07-2020 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 58 puan
    Yks 2020 açıklanmış. Bu kadar hayalkırıklığı içinde kızım tıp okuyacak inş.
  2. 29 puan
    Yeni iade haftasından merhaba dostlar, Bol iade haberi duymak dileğiyle...
  3. 15 puan
    Tebrik ederiz. Allah yolunu bahtını açık etsin.
  4. 13 puan
    Günaydın Alacağımız haberlerle bayram yaparız inşallah.
  5. 10 puan
    Arkadaşlar, fikirlere katılmasak da kendi cevaplarımızı fikri söyleyenleri doğrudan hedef almadan söyleyelim. Hedef alacaksak fikri hedef alalım, söyleyeni değil. Yoksa olayı kişiselleştirmiş oluruz. Durduk yere insanlar kırılır, okuyanlar da uzun uzun karşılıklı gereksiz polemikler okumak durumunda kalır. Zaten mağdur olmuş herhangi bir kimseyi bir de bizim üzmemiz yanlış bir davranış değil mi? Sadece forumda değil, maalesef bizim ülkemizdeki genel hatalardan biri bu.
  6. 8 puan
    Selam guzel insanlar. Guzel paylasimlarinizi okuyorum...Hepinize iyilik,saglik ve mutluluk diliyorum... Ñe mi yapiyorum?Mutfaktayim,uç çesit yemek yaptim.Corba,sebze yemegi ve et yemegi.Simdi de ahududu receli yapiyorum.??Ilk defa ...Umarim guzel olur.Kendi ellerimle topladim,bu surdç beni mukemmel bir aşçıya donuşturdu.?Tursu ,salca,tarhana,bulgur yapmaktan tutun,biber,domates,nane,kekik,kirmizi biber kurutmasina kadar.. Domateslerimi de bol guneste kuruttum... Tavuklarimin hepinize selamlari var,yumurtalari yere dusmuyor,isteyen çok.???Kaliteli,organik ve öğretmenden.Araba satişi gibi oldu dostlar....? Daha iyiyim artik,sukur o karamsarligi aştım...
  7. 7 puan
    Hayırlı olsun hocam başarıları daim olsun şartlar ne olursa olsun geçerliliğini yitirmeyen bir meslek çok güzel
  8. 5 puan
    Bayram öncesi şöyle bir iade şöleni yaşasak. Ne güzel olurdu ?
  9. 5 puan
    Ha şöyle ya ? Bol bol emoji görmek, enerjiyi burada hissetmek istiyoruz. Şükür yendiniz karamsarlığı. @KatrinaVanTassel hocamın da sizlere selamı var. Şimdilik bolca tweet atıyor.
  10. 4 puan
    İşler iyi olunca komisyon sayfasına bakmak aklıma gelmiyor, işler kötü olunca sayfayı açıp devamlı f5 yapıyorum:)
  11. 3 puan
    Gelmiş iki gözümün çiçeği. Hocaaaamm nasıl özlemişim şöyle iletilerinizi. ... Çok şükür. Et yemeği yaptım dediniz; kızlarınızdan biri yok tencerede dimi ? @Elaziz hocam 6 kilo süper bişey. İçli köfte falan gömünde biraz az gömün .Hazır vermişken ? Takılıyorum işte Ay bu akşam pek bi güzel şeyler oluyor mahallemizde Sevindim ben şimdi.. Hayırlı geceler..
  12. 3 puan
    Ek dilekçe yazıp Uyap'tan dosyaya ekledik. Şu ana kadar bir sorun olmadı, olacağını da sanmıyorum. Bence dilekçeyi ekleyin en azından. Sonra zamanı geçti diyip hak kaybı olmasın.
  13. 3 puan
    Komisyon yargı birimi değil, oradaki görevli hakimler de idari görev yapıyorlar. Adli tatilleri yok. Karar sayıları ise istatistiki açıklamada belli olur
  14. 3 puan
    Selamlar Komisyon karar tebliği elime ulaştı. Beraat ettiğim dosyadaki belgeler ve kurum görüşü ret gerekçesi olmuş, ne kadar güzel. Hayırlısı diyelim. Bu örgütle bağımız, iltisak ve irtibatımız olmadığı için hem içimiz, hem de vicdanımız çok rahat. Saygılar Karar tarihi: 03 Haziran Kara No: 83XX
  15. 3 puan
    Yok hocam gayet yeterli. Diğer türlü insan her zaman daha fazlasını istiyor zaten. İyi bir şey yapayım derken uzun vadede kendinize zarar vermeyin.
  16. 2 puan
    Merhaba umutsuzluğa kapılmak için biraz erken evet bu sessizlik hayır mı bilmiyoruz ancak elimizde 3 de 1 oranında kabul var kalan dosya 18 bin kalan süre 5 ay ne yapacaklar bilmiyoruz 3 Eylül tarihinde sayılar açıklandığında komisyonun kaplumbağa hızını anlayacağız. Ya kararı görenler sessiz ya komisyon sessiz modda bilmiyoruz bakarsınız Çarşamba cümbüş olur belli mi olurr??
  17. 2 puan
    Arkadaşlar ben burada karar görmedikçe komisyon sayfasına girmiyorum. Herkes benim gibi yapmıyordur inşaallah.
  18. 2 puan
    Ah keşke,ne kadar ihtiyacım var bir bilseniz?
  19. 2 puan
    ? Cok az mis haftada 2.5 3 saat.
  20. 2 puan
    Hahahah türkü gecesi oldu resmen. Çorbada benim de tuzum bulunsun.
  21. 2 puan
    Osmangazi ü. 20 yıl önce ben lisans egitimi alırken Anadoludan ayrılma çiçek gibi bir ünşversiteydi, şimdi ne halde. Eğitim fakültesinde 2014-15 de formasyon eğitimi almıştım çok kaliteli akademisyenler vardı.15 temmuz sonrası mevcut Dekanı ve enstitü müdürü olmak üzere pek çok akademisyen önce kıyıma, sonra da katliama uğradı. Tekrar başın sağolsun Ogü Eğitim Fakültesi Aşağıdaki linkte 2016 da ihraç olup beraat eden Dekanın açıklamaları var https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.birgun.net/amp/haber/saldirganin-feto-cu-diyerek-ihrac-ettirdigi-eski-dekan-katilin-akli-dengesi-yerindeydi-hedef-gozetiyordu-211288&ved=2ahUKEwjd7sTzzevqAhXPxaYKHbvMDqEQFjAEegQIAxAB&usg=AOvVaw39UNh5iVCM-PAE7HULIBJs&ampcf=1&cshid=1595790461298
  22. 2 puan
    @werwer teşekkür ederim hocam hatırlanmak çok güzel.hayat acı tatlı devam ediyor.babamizin saglik durumu sıkıntılı,hastene vs yogunduk biraz.herşeyin başı sağlık. Arada sırada uğruyorum mahalleye,sessizce takip ediyorum.yeni katılan arkadaşlar olmuş ,onlarda hoş gelmişler. Herkes iyidir umarım.saglicakla kalın...?
  23. 2 puan
    Ahh kuzum @Ophelia Allah güç kuvvet versin sana. Biz KHK'lılar da tatile gidemiyoruz çünkü paramız yok, bir de tatil moduna girecek kadar kafamız rahat değil. Sen en azından çalışıyorsun kimseye muhtaç olmadan. Biriktir mangırları boş yere harcama, iade edilince bol kahkahalı kocaman bir tatil yaparsın. İade edilince dedim de kulağıma bir tuhaf geldi, defolu ürün müyüz ki bizi iade ediyorlar. Gasp ettikleri hakkımızı geri aldığımızda diyeceğim bundan sonra. Evet evet bu ifade daha doğru oldu, kusurun bizde değil onlarda olduğunu daha net açıklıyor.
  24. 1 puan
    Hocam dosyaların hepsi Red bile olsa 18bin dosya mahkeme başına 6bin yapar. Zaten şu anda diğer 6 mahkemede 6binerden fazla var. Bi 3er bin daha eklenirdi. Mahkeme açılma sebebini henüz anlayamadım ama bence analiziniz yanlış.
  25. 1 puan
    Benim bu ara herhangi bir yere dilekçe veren, fakat korona yüzünden daha önce verememiş herkese önerim, dilekçede ilk olarak korona yüzünden daha önce dilekçelerini veremediklerini belirtmeleri olur.
  26. 1 puan
    Hocam, sorunuzu görmüştüm. Sizin durum için yapılması gerektiğini tam bilen birisi varsa o cevaplasın diye yazmamıştım. Düşüncem bence öyle yazın yollayın. Zararı olmaz en azından.
  27. 1 puan
    Ben de karar görmeyince burada ya da twitter da komisyon sayfasına bakmıyorum. İnşaallah bol iadeli bir hafta olur.
  28. 1 puan
    Şöyle basit bir dilekçe. En altta da imzalar olacak.
  29. 1 puan
    arkadaşlar yok mu bugün bir gelişme ? Neden kimse yazmıyor.
  30. 1 puan
    2577 sayılı kanun dilekçe ve cevap haklarını düzenleyen ilgili maddeleri kapsamında dosyanızın içindeki tekemmül ettrilmesini isteyebilirsiniz.
  31. 1 puan
    Hem de nasıl bir film Üstat on numara beş yıldız.Şiddetle tavsiye edilir. ‘’ben hep yenilmeye mahkum muyum? ben hep ezilmeye mecbur muyum? itirazım var bu yalan dolana benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor bana cehennemi aratmıyor’’ https://m.youtube.com/watch?v=Hz3dhHABc1w
  32. 1 puan
    Sn @werwer teşekkürler, şükür halimize çalışmaya hızla devam. Taksi ile 5 km mesafeye 50 TL lik ızgara paketi götürüyorum. Paket servisim artarsa motor ve eleman alcam yanıma. Kurban Bayramı süresince de kıyma çekçem, elimi kaptırmadan, zaten makinamızda güvenlik bariyeri var. Kilosunu 2 Tl ye çekiyorum.
  33. 1 puan
    Çok sevdiğim bir filmin de giriş parçası benzer isimli bir deyiş. Filmi de tavsiye ederim.
  34. 1 puan
    Bu söylenenler arka planda neler dönmüş olabileceğine dair sadece basit bir kesit. Daha önce söylediğim gibi mevzuya tam hakim olsak uyku uyuyamayız hiçbirimiz.
  35. 1 puan
    hocam normal dilekçe formatına konu kısmına ek açıklamarın sunulması ve istinaf talebi kabulü yazın. açıklamalar kısmınada: 1-) ...... idare mahkemesinin 2012/.... karar sayılı ilamı incelenecek olursa davacı açıklamaları kısmına "davacının ikrar niteliğinde açıklamalar yaptığı..vs" şeklinde ifadeler yazıldığı görülmüştür. 2-) tarafımca hiçbir ikrarda veya ikrar niteliğinde ifade kullanılmamıştır. KAldı ki mahkeme kararının açıklamamlar kısmında da söz konusu ikrara ilşkin hiçbir ifade kullanılmamaış veya nedenselllik bağı kurulmamıştır. 3-) Söz konusu ifadeler kopyala - yapıştır şeklinde karar verildiğinin en açık göstergesidir. Başkasına ait argümaların tarafımın kararında kullanılması mahkemece "bireyselleştirilmemiş karar" verildiğinin ve kanıtır. Hem anayasaya hem AİHM içtihatlarına aykırı şekilde " adil ve hakkaniyete uygun yargılanma" hakkı ihlal edilmiştir. 4-)Söz konusu mahkeme süreci hayatıma ilişkin çok önemlidir. Hayatımı ve itibarımı geri almam ,toplumun haksızca "terör" damgalanmasının temizlenmesini bakımından hiçbir hata veya şaiya yer verilmemesi gerekir. 5-)Mahkemenin ....... sayılı kararını adil ve hukuka uygun vermediği ortaya çıkmıştır. Sonuç: yukarıdaki ifadelerim, istinaf dilekçem ve tarafnızca re'sen dikkate alınacak sebeplerle: 1-)istinaf dilekçeme ek bu beyanlarımın dikkate alınarak ....... idare mahkemesinin....... sayılı red kararının kaldırılmasını ve davanın kabulünü, 2-)tüm masraf ve harçların karşı tarafa yüklenmesini, arz ve talep ederim....../..../2020 Ek beyan Sunan İstinaf Eden
  36. 1 puan
    @Sağlıkçı hayırlı olsun.ben de tam ümidimi kestiğim;bu iş daha yıllarca sürecek galiba dediğim ;kendime acaba başka ülkelerde yeniden başlayabilir miyiz? dediğim zamanda t24 te KHK lılar sosyal ölüme terkedildi haberini okurken -birden yaklaşık 6-7 aydır ohal komisyon sitesine girip sorgulama yapmadığımı farkettim- bir de ne göreyim göreve iade edildiğimi öğrendim.tam da bu kış zor geçecek;gelir sınırlı gider açığı-enflasyon her yıl büyüyor derken RABBİM inayet elini uzattı.teşekkürler Rabbim.YA MELCEÜ KÜLLİ MAZLUMİN VE MAĞDURİN!
  37. 1 puan
    Trajikomik. Eşim memuriyete devam etmekte. Ben de minik kızımıza bakıcılık yapmaktayım. Eşim covid sebebiyle çok sık nöbetlere gider oldu. Bu süre zarfında o yorgun argın gelince ki gelmeden yemek hazırlar, ortalığı toplarım. Bu öyle bir rutine bağlandı ki bugün kızımla olan diyaloğumuzda bu rutinin farkına bile varmadığımı anladım. Yemekten sonra çay içilir evimizde. Çay saatinde tv kapatırız. Sohbet ederiz çekirdek aile olarak. Kızıma soru sordum. Kızım kayboldun farzet. Polis amcaları gördün ne söylersin dedim. Kızım, annemin-babamın isimlerini ve mesleklerini söylerim dedi. Ben de hadi tiyatro yapalım anlat bakalım annen baban kim deyince. İsimlerimizi söyledi. Annem hemşire babam ev hanımı diyince. Güldüm. Güldük. Acı bir gülüş oldu benim için ama ileride işime döndüğümde kızıma anlatacağım ayrı bir hikayem daha oldu diye sevindim. Geçecek inşallah. Sabır.
  38. 1 puan
    Sevgili EDİTÖR DEVREM MSA Allah razı olsun senden bu sayfaya iade olduğum gün yazmak için çok hayaller kurdum ve bugüne kısmetmiş, yeni sayfaya ilk iade haberini yazan ben olmuşum darısı diğer bekleyen kader arkadaslarima inşallah.Bakalim süreç uzun bizler diğer kurumdaki dönen arkadaşlar gibi sevincimizi hemen yaşayıp işimize kavusamiyoruz rahat 10 ay beklerim diye tahmin ediyorum hayırlısı beklemeye alıştık yaklaşık 4 senedir bekledik bir 19 ay daha bekleriz ne yapalım sonu güzel oldu ya çok şükür
  39. 1 puan
    Bu haftadan ben de umutluyum geçen hafta 20-30 karar yansıdı foruma forum genelin %5 olsa demek ki haftalık 400 civarı gidiyorlar bu hafta daha çok karar girebilirler önümüzdeki hafta bayram öncesi 3 gün çalışma yapsalar izin alanlar vs. 8 gün var işte önümüzde topu topu hadi dilerim bayramı bayram gibi yaşar bir çoğumuz. İyi haftalar güzel haberler bol kabuller
  40. 1 puan
    Kurum hesaplarının hiçbir zaman gerçeği yansıttığını düşünmüyorum zira su an komisyon hariç kimse hangi kurumdan kaç dosya kaldığını bilmiyor bu konuda bugüne kadar herhangi bir resmî açıklama da yapılmadı.O yüzden kalan dosyalar hakkında yapılan tahminlerinde gerçeği yansıttığını düşünmüyorum.Keşke komisyon kurum kurum tek tek açıklama yapsa su kurumdan su kadar ret su kadar kabul diye o zaman hesap yapabilirdik.Dosyalar yıl sonuna kadar biter mi onu da kimse bilemez komisyonun yeri geldiğinde haftada 1200 dosya incelediğini de biliyoruz o yüzden komisyon hakkında söylediğimiz herşey karavana.Ama o kadar bekledik ki şeytan diyor AYM ye dava aç adil yargılanma hakkının ihlalinden.4 sene oldu ya 4 sene gençliğimiz gitti
  41. 1 puan
    Dualarımdasınız güzel çocuğum. Allah sağlık versin. Gönlünden geçenin şükrünü yaşamayı nasip etsin güzel Allahım.
  42. 1 puan
    Sorun gerçekten hal hatır sorma babıdaysa gayet iyiyim teşekkür ederim. 3 gün önce bir ameliyat geçirdim ama ağrı eşiğim yüksektir sıkıntım yok çok şükür. Yok amacın tariz yapmak ve "bu neyin rahatlığı" babında bir sual ise, ben açığa alınıp ihraç edileli tam 5 yıl oldu. İlk sene sağlam kafayı yedim, sağda solda müsebbibini yakalasam ufaltacaktım baltayla (kesici alet merakım ve koleksiyonum vardır) sonra sonra düşünsem neye yarar diyerek yeni okullar okudum, gönüllü gruplarında faaliyetlere katıldım, kaçak göçek bir okulda eğitim koordinatörlüğünü, tercümanlık ve çeviri yaptım. Artık çok da sinir yapmıyorum. Bazıları gibi "benim Albatros seninkini yerdi de yemezdi de, ankesörden halamı aradıydım da seni arayan belli mi de, ben haklıyım da kalan herkes fetö tötö de..." deyip sağa sola sarmak yerine kafamı rahatlatıyorum. Zaten kıyasla girsem terazide en hafif çıkanın kim olacağına eminim ?? Yani kardeşim, anlayacağın iyiyim sen nasılsın?,?
  43. 1 puan
    Çok teşekkür ederim halimi hatrımı sorduğunuz için İyiyim şükür ilaçlarımı kullanmaya devam ediyorum korkularımı da aştım biraz tek sıkıntım vücudumda oluşturduğu hormonal dengesizlik bol bol dua istiyorum sizden rabbim hepimizi tez vakitte güzel günlere çıkarsın inşallah ?????
  44. 1 puan
    "Hiç bu işler düzelmeyecekmiş gibi bir iş bulma çalış, yarın herşey düzelecekmiş gibi ruh sağlını koru.""
  45. 1 puan
    Eğer bir gün bu memlekette iktidar değişirse, aynı bu videoda olduğu gibi, gelenler öncekilere karşı kullanmak için bile olsa, hem suçsuz olarak işten çıkarılanların listesini, hem de suçlu olduğu halde işine devam ettirilenlerin listesini ifşa etmelidir. İfşa da yetmez, kim neyi hak ettiyse haklarını (veya cezalarını) sonuna kadar vermelidir. Bu, gelecek iktidarın sağlamlığı için de, vicdanların rahat olması için de, bu memleketin biraz olsun yaşanılır olması için de gereklidir. Eğer gelecek iktidar, evrensel hukuku uygulamayacaksa o da çok kalıcı olmayacaktır. Hukuktan ve eşitlikten sapan her grup gibi o da tarihin derinliklerini boylayacaktır. Ve bir gün bu memlekette iktidar değişecektir.
  46. 1 puan
  47. 1 puan
    Halden anlamazların eline bıraktılar bizi ama olsun Hallâc-ı Mansûr misali çekilsek de dara bir ah etmeye dilimiz varmaz Üç günlük dünya yaşamı için ödün vermeye değmez güzel değil mi kirlenmeden onurlu bir yaşamı savunmak el etek öpmeden de var olabilmek
  48. 1 puan
    Saçmalıyorlar. Net bir şey yoktu ben 5 dk baktım . Zaten cem küçük denilen yaratığa daha fazla tahammül edemedim. Diğer cemaatler de fetö olur mu olmaz mı tartışması. Cem küçük diyor ki somut delil göstersinler, cemaat ismi versinler. Diğerleri de diyor ki, isim verip başını belaya mı alsın, geçmişte fetöyü söyledik de ne oldu vs. Tüm khklıları da fetö elemanı ilan ettiler resmen. Biri de demiyor ki bu fetö gariban öğretmen asker hakimden mi oluşuyor? Siyasiler, iş adamları vs yok mu?
  49. 1 puan
    Maşallah, negüzel haber. Allah bizlerede nasip esin o güzel müjdeli haberleri. Rabbim güldür bu güzel insanları...
  50. 1 puan
    Istanbul'da bulundugum ilçe milli egitime goreve başlatilma yazilarim icin gitmistim bugun, adamlar şöyle dediler "Bu ay ne de çok ohal komisyon iade başlatması yaptik, bugün siz 7.kişisiniz" dediler...Size de haber vermek istedim belki foruma yansır yada yansımaz (üye olmayabilirler) Ama çalisanlarin önunde dosyalar vardi gercekten bugun bile kaç kisi iade yapmişlardi... Bunları neden yaziyorum derseniz: sakın umudunuzu yitirmeyin insallah yakındır güzel haberler ☺


×
×
  • Yeni Oluştur...