İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

01-08-2020 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 26 puan
    Selam Dostlar! Veee komisyondan sonuç alma sırası banada gelmiş..RED kararımı 30 Temmuz günü sayfamda görmüş bulunmaktayım. MSB Askeri Fabrikalar Genel Md.lüğü/ANKARA 693 Nolu KHK Kriterimin eski eşime ait işyeri wife kullanımı olduğunu düşünmekteyim. 3 yıl önce bir bayram arifesinde almiştım ihraç haberini...Ve yine bir bayram arifesi ile kederlendim.Yüzümüz gülmesin isteniyor anladım ben.Fakat kendime, her türlü sonuca hazırlıklı olmam konusunda bayağı telkinde bulunmuştum.İyi de yapmışım.Yoksa;aynı ihraç olduğumuz günkü şoku yaşayabilirdim.Çok üzgünüm elbette ama; yarınlara dair umudumu yitirme lüksüm hiç mi hiç yok. Suçsuz olduğumuza olan inancımızdır bizi güçlü kılan.
  2. 15 puan
    "İyi bayramlar" Demeyi isterdim. Ancak herkes için iyi geçmediği bir gerçek. "Bayramsa bayramınız mübarek olsun" diyeyim.
  3. 7 puan
    Son gelen MEB kararlarina göre,artık sonucu kestirmek çok güç.Oysa ki daha bir ay öncesine kadar çıkan MEB kararlari ekseri kabul yönündeydi.Cunku ret vereceklerine baştan red vermişlerdi.sona kalan MEB dosyaları büyük bir çoğunluğu kabul çıkacak görüşü hakimdi.Ancak son gelen kararlar,geride kabul kararı bekleyen MEB personelini kara kara düşündürmektedir.Sonumuz hayr olur inşallah.İnsan demeden gecemiyor,madem red vereceksin adamı neden 4 sene bekletiyorsun...
  4. 4 puan
    Yukarıda paylaştım. Kendisinin sözleri çok net. Sırf Fetöyü savunmak adına canlı yayına bağlanıyor ve orada millete kafa tutuyor. Şüpheye pek mahal bırakmayan bir fetö kriteri bu. Kendisinin "hakkınızı helal edin, ben helal ettim" sözlerinin arkasında, iktidar zırhının kalkmış olması sebebiyle, geçirmesi olası bir soruşturmadan duyduğu korku var. İyi parti'ye ve Khk mağdurlarına ben ettim, siz etmeyin diye yalvarıyor. Cemalcim sana kötü bir haberim var. Biz bize merhamet etmeyene artık merhamet etmiyoruz. Eskiden olsa ederdim belki, ama bunca olan bitenden sonra mümkün değil. Kendime bunu yapamam. Cemalcim, inşallah bizlere genelleme yoluyla ettiğin iftiralar için bir gün adil yargılanırsın. Senin o videodaki sözlerine güvenip, fetönün peşine takılan ve şu anda hapiste olan varsa, onlar için de ayrıca adil yargılanırsın inşallah bir gün. Sana karşı edebileceğim en merhametli dua budur.
  5. 4 puan
    695 dzkk subay bugün ret kararımı sistemden gördüm, 2 yıl 7 ay beklediğimiz karar... Adli hiçbişey yok, karar gelince paylaşırım.
  6. 3 puan
    Bir tanıdığımin dun iade oldugunu ogrendim. Belki birilerine ışık olur diye yaziyorum. Maliye bakanlığı 672 KHK hicbir kriteri yoktu hakkinda sadece isim olarak muhalefet diye verildigini biliyordu. Yalniz onemli olan esi red almisti komisyonda ve hala mahkemesi devam ediyordu, ciddi suclamalari vardi.
  7. 3 puan
    Aynen hocamçmillet kaybediyor, ve bunu da alkışlıyor. Binlerce beşeri sermaye, harcanan emek, verilen eğitim çöp oldu...kimmiş hain, zaman gösterecektir. Dzkk bu konuda en çok hukuksuzluğu yapan kurum olabilir. Mahkemeye verdiği cevaplardan bu görünüyor. Adalet umarım tüm masumlar için bir an önce tecelli eder daha fazla zarar vermeden.
  8. 3 puan
    Alnımız açık, başımız dik. Kimseden korkmadık, ekşi yemedik, midemiz ağrısın. Gelen gelsin hodri meydan ? En son gün idare mahkemesine başvuracağım, acelem yok, işimi gücümü kurdum, biz düzgün insanlarız, kaybeden biz değiliz, bu millet maalesef.
  9. 3 puan
    Teşekkürler...Size de musmutlu bayramlar...
  10. 3 puan
    Dostum bu konuda artık yorum yapabilecek durumda değiliz. Son orandan da aşağı olmamasını diliyorum. Bayram öncesi haftasında önceki haftalara göre kısmi bir artış var görünüyor. 27 Mart 2020 - 03 Temmuz 2020 İstatistiği Dosya/Ay : 1.030
  11. 3 puan
    672den sadece sendika kriteriyle ret alanlar lütfen, Allah rızası için komisyonun gerekçeli kararını da burada bizimle paylaşsınlar.
  12. 3 puan
    30 Temmuz - 693 KHK - MSB - AsFbGnMd - VHKİ - Adli İşlem Yok - RET 30 Temmuz - 672 KHK - MEB - Ordu - Sendika 11 ay 2015 Haziran İstifa - Kurum Aranma Olumlu 2019 Aralık - Adli KYOK - KABUL 30 Temmuz - 672 KHK - MEB - İstanbul - Sendika 19 Ay 2015 Eylül İstifa - Muhtemel Olumsuz Kurum Kanaati - Adli KYOK 2019 Temmuz - RET 30 Temmuz - 701 KHK - Adalet Bakanlığı - Van - Katip - Adli İşlem Tanık Beyanı 2011 Beraat İstinaf 2019 - RET
  13. 3 puan
    @wildPuppy @Karagöz çok teşekkür ederim.
  14. 3 puan
    Hocaam güzel temennileriniz için Teşekkürler. Şimdiden güzel geçiyor Hamdolsun. Istemeye istemeye geldim ama iyiki gelmişim diyorum Gel tatlım Trabzonda köyler hem serin hemde yemyeşil. Gezeriz ormanlarda bahçelerde. Böğürtlenlerde olmuş. Toplar yerdik
  15. 3 puan
    Herkesin bayramı mubarek olsun ins son huzunlu bayramamiz olsun ?
  16. 3 puan
    Bayramınız mübarek olsun. Üç günlük dünya öyle yada böyle geçiyor. Yediğimiz iki lokmayı zaten. Bu dünya cennet değil sefa sürme yeri değil. O eski güzel bayram günlerin de dünyanın başka yerin de insanlar olmadık çileler yokluklar çekiyor bizler gülüyorduk. Allah cc günleri insanlar arasında böylece değiştiriyor kimin iyi kimin kötü davranacağını sınıyor. Allaha binlerce kez hamd olsun. Sabr edenlere müjdeler olsun.
  17. 3 puan
    Arkadaşlar kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,en kısa sürede gorevlerinize iade olmanızı dilerim.
  18. 3 puan
    Hayırlı bayramlar, adaletin tez vakitte tecelli etmesi temennisi ile @ibrahim'y
  19. 3 puan
    Allah affetsin hiç bayramlık havamda değilim.
  20. 3 puan
    Gardaşlarım, bacılarım işsiz geçirdiğimiz son bayram olsun. Hepinize bolca dualar, selamlar.
  21. 3 puan
    Hani küçükken, bayram öncesi alınan ayakkabılarınızı / elbiselerinizi yatağınızın başucuna koyardınız da, sabah gözünüzü açtığınızda onları görünce içiniz içinize sığmazdı ya.. Her gününüz o mutlulukla başlasın.. Mutlu bayramlar dilerim..
  22. 3 puan
    Arkadaşlar biraz geç oldu ama kararımı paylaşayım. 24 Temmuzda kabul kararını gördüm. 26 ay, 2016 şubatta istifa ettiğim ikinci dönem sendika üyeliğim vardı. Temmuz ayı başında kurum görüşü alındı, olumlu. yaklaşık iki yıl önce takipsizlik almıştım. Kahramanmaraş.
  23. 2 puan
    Geçmiş olsun. En azından yamuk da olsa bir hukuk mücadelesine başlayabileceksiniz. TSK mensupları olarak hepimiz bekletiliyoruz neredeyse. Çok geçmeden idari davaya başvurun derim. Hakkınızda gizli soruşturma vardır belki. Eğer varsa, 1 ay kadar sonra gözaltı veya takipsizlik/KYOK kararı verirler. Genelde öyle oluyor. Karar elinize ulaştığında detayları öğrenirsiniz zaten. Paylaşırsanız seviniriz. Diğer kurımlardan kimler kimler iade olurken bakalım size ne uydurdular.
  24. 2 puan
  25. 2 puan
  26. 2 puan
    @Uçurtma çok üzüldüm. İnsallah idare mahkemesinden dönersiniz. Sivilmiydiniz.
  27. 2 puan
    Arkadaşlar saat 23 e kadar kıyma çektik, öyle yorulmuşum ki ayaklar sanki benim değil gibi.
  28. 2 puan
    https://t24.com.tr/haber/cemal-enginyurt-bos-bos-konusmaya-gerek-yok-mhp-den-ihrac-olduk-transfer-olmadik,894088 Çok gönül ve kalp kırmış beyefendi.!!! Acaba kırdıkları kendi yandaşlarımı. KHK lılar için söyledikkeri de aklına geliyormu acaba. Bunları söylemesi için illa ihraçmı olması gerekiyordu. Çok mazlumların ahını aldılar. Bugün olmazsa yarın hepsi pişman olacaklar. Ahlar yerde kalmayacak Allahın izniyle.
  29. 2 puan
    Hocam gecen @MSA hocam formda guncelleme oldugunu bilgilerde kayma olabilecegini soylemisti profil ayaralrdan duzeltebilirsiniz. Bu arada herkesin bayrami mubarek olsun...
  30. 2 puan
    Arkadaşlar tüm forum ailesinin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım.Umarım buruk ve sevinçsiz geçen son bayramımız olur.
  31. 2 puan
    Herkesin bayramını kutlarım, inş biz bekleyenler güzel haberLer alırız yakın zamanda.. @Eylül hocam birçoğumuz öyledir
  32. 2 puan
    Yolunuz açık olsun sn @LA TAHZEN selametle gidin şimdi ne güzeldir Trabzon tüm sıkıntılarınızı unutup manzaranın tadını çıkarın ? sevdiklerinizle birlikte ? Güzel haberler eşliğinde dönmeniz nasip olsun inşaallah?????
  33. 2 puan
    Tüm forumun bayramı kutlu olsun.bu arada sayın rose hiç görünmüyor merak ettim dogrusu.
  34. 2 puan
    Tüm mağdurların kurban bayramı kutlu olsun Sabır sağlık ve huzurlu günler dilerim
  35. 2 puan
    677 KHK-EGM inceleme devam ediyor. Fetö ile alakası olmayan tüm sucsuzların bayramini kutlarım. sağlıkla huzurla nice bayramlara ...?
  36. 2 puan
    Mutlu Bayramlar dilerim. Dünün kararları ile devam edelim. 30 Temmuz - 701 KHK - TSK - KKK - Astsubay - Antalya - Ankesör -Adli Dava Sürüyor - RET DM - 30 Temmuz - 672 KHK - MEB - Hatay - Sendika 30 Ay İstifa Yok - Okul - Kurum Aranma Olumlu - Adli İşlem KYOK - KABUL DM - 30 Temmuz - 675 KHK - MEB - Bitlis - Bylock Hat Mağduru - Adli Beraat 2020 Haziran - KABUL
  37. 2 puan
    Allahım şu bayramda insanlığı aydınlat, yeniden insan olmayı hatırlat en azından bütün çocuklar çok mutlu olsun, en azından şu minicik küçücük kulların hatrına..
  38. 1 puan
    Sayin MSA komisyonun karar verme sayısını tahmini olarak yorumlayabiirmisiniz,bayram haftası bile sanki ortalamanın üzerinde karar duyduk sanırım, çünkü sayı azalınca paylaşımda azalıyor.
  39. 1 puan
  40. 1 puan
    Öyle evet davalı olarak. İşlemi onlar yapmış görünüyorlar çünkü.
  41. 1 puan
    Herkese iyi bayramlar. Başkada bişi yok sanırım ?
  42. 1 puan
    İADE OLAN ARKADAŞLARA TEBRİK EDİYORUM RED ALANLAR İÇİNSE İNŞALLAH İDARE MAHKEMESİNDEN OLUMLU DÖNECEKTİR ÜZÜLMEYEYİM DİYORUM AMA ELDE DEĞİL SABIR ARKADAŞLAR BİZLER YANLIŞ BİR ŞEY YAPMADIK VATAN HAİNİ HİÇ DEĞİLİZ VİCDANIMIZ RAHAT ŞİMDİDEN HERKESE İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM
  43. 1 puan
    Şöyle ben Şırnak da görev yaparken eşim Ankara'da kendi adına banka asya ya hesap açtırıp 800 TL yatırmış bu parada 5 ay hesapta kadiktan sonra geri çekilip hesap kapatıldı bu yüzden ihraç olmuştum hakkımda adli işlem oldu iki yıl denetimli serbestlik süreci yaşadım sonra KYOK karari verildi ben zaten idare mahkemeye dava açmıştım kararı mahkemeye sunduk yaklaşık dört yıl sürdü mahkeme bir ay önce mahkeme geri iade seklinde karar verildi
  44. 1 puan
    Iadeniz hayirli olsun .Biraz bilgi verirmisiniz ?Kriter neydi ?idare mahkemesi ne kadar sürdü ?Adlı islem varmiydi?
  45. 1 puan
    Bu bayrama yetismedi ama bundan sonraki bayrama yetişir inşallah. Dini bayram olmasına gerek yok milli bayramda olur.?
  46. 1 puan
    Allah' ım utandırmasın, abisinin uğradığı iftiralara uğratmasın, abisine iftira atan yaratıklardan sakınsın.
  47. 1 puan
    Geçmiş olsun hocam ben de sizin kararınızı merakla bekliyordum belki bize de ümit olur diye neyazikki su bayram gününde yaptıklarına bak Sen devlet olarak asker elinde polis elinde mit elinde bunların sendika banka dernek vb. Terör örgütüyle iltisakli olduğunu farketmemissin ya da farketmek istememişsin kapatmamışsın vatandaşın bunu farketmesini bekliyosun yazık çok yazık
  48. 1 puan
    Bugün de kararlar geliyor. Ekliyorum 29 Temmuz - 677 KHK - EGM - İstanbul - İlçe Emniyet - Garson AD - Adli KYOK 2020 Haziran - KABUL 30 Temmuz - 686 KHK - MEB - Erzincan - Eğitimsen - Adli İşlem Yok - KABUL 30 Temmuz - 675 KHK - Adalet Bakanlığı - İstanbul - Katip - Albatros 4 - Adli KYOK 2018 - KABUL
  49. 1 puan
    Aslında bu işin çıkış noktası çok basit Sn @wildPuppy. Kendini fetö avcısı olarak görüp, önüne gelen herkese işlem yapmaya çalışan, bunu da atalım şunu da atalım deyip terfi için bonus kapmaya çalışan amirler. Kısa bir özet verecek olursam benden yaklaşık 8 ay önce gözaltı yaşayıp, 4 ay tutuklu kalan bir arkadaş genel atamalar ile tayin oldu. Gıyabında ilişik kestiler. Özlük dosyası yeni birliğine gitti. Şu an ağır cezadan 6/3 aldı ve ihraç savunması daha yeni geldi. Hak yiyen, insanların hayatını bu kadar kolay harcayabilen bu insanlardan nefesim yeterse hakkımı alacağım. Saygılar
  50. 1 puan
    Kurumun elle tutulur somut bir gerekçesi olsaydı ceza davasında mahkumiyet almanız için sonuna kadar kullanırdı. Soyut kavramlardan bahseden standart savunmayı yollayacaktır idare mahkemesine. Forumda çoğu kişiye gelen cevap gibi, 27 sayfa fetöyü, nasıl sızdığını vs anlatacak; sizin adınız sadece kapak sayfasında geçecek. Ama fetö sızarken TSK'ya, kendileri neredeymiş? cevaplamayacaklar. İçiniz rahat olsun ki zaten rahattır. Başımız dik çok şükür. Saygılar.


×
×
  • Yeni Oluştur...