İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

08-08-2020 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 15 puan
    Şimdi hayal edelim ki, bu ihraç olaylarının dışında, kriterlerden bilmemnelerden habersiz, devlette çalışmayan, kendi halinde yaşayan, normal bir vatandaşsınız. Fetö'nün memlekete başarısız bir darbe yapmaya kalkıştığını, işlediği diğer suçları vs. medyadan dinlemişsiniz. Onun haricinde ne bir tanıdığınız ihraç, ne de tutuklu. Günün birinde twitter'da dolaşırken kendisinin "KHK'lı olduğunu, bu süreçte çok çile çektiğini, masum olduğunu, işine geri dönmek istediğini" söyleyen bir kişinin twit'ine denk geliyorsunuz. İlginizi de çekiyor. Yapacağınız ilk iş ne olur? Bildiniz. Google'da KHK nedir diye bir arama yapmak ? Google'a "KHK" yazdığınızda ilk tamamladığı aramalar "KHK nedir" ve "KHK ne demek". Bilen bilir, Google bu tamamlamaları arama sıklığına göre çıkartır. Yani çok sayıda kişi bu aramaları yapmış. Olay birçok kişi için tam da yukarıda bahsettiğim şekilde gelişiyor. Peki diyelim ki kişi "KHK ne demek" araması yapmış olsun. İlk çıkan genel KHK tanımlarından sonra, KHK mağdurları ile ilgili manipulatif bilgi veren şu site çıkıyor: https://www.instatakipci.com/blog/khk Şimdi kendinizi tekrar o vatandaşın yerine koyun. Fetöyü biliyorsunuz, bu sitenin iddiasına göre de "KHK'lı=Fetöcü". Hoop ne oldu? Az önce Twitter'da yazdıklarını okuduğunuz kişi, şimdi sizin gözünüzde bir şerefsize dönüştü. Koskoca devlet yalan söyleyecek değil ya ? İhraçtan önceki halinizi hatırlayın, siz de bu hatayı yapmaz mıydınız? İşte insanları manipule etmek bu kadar kolaydır. Peki bunları neden anlattım. Çünkü millette çoğunluğun mağdurların farkına varmasını bir şekilde sağlamak durumundayız. Devleti yönetenlerin sözlerimizi başka türlü dinleme olasılıkları yok. Bize bunları yapanlar kendisine her yolu mubah gören tıynetsizlerdir.
  2. 7 puan
    27. İdare başvurusu da bize hayırlı olsun.. herkes için güzel haberler alabilmek duasıyla...
  3. 6 puan
    Hoşbuldum Sayın @Wonder Mahallemiz emeklilerin yaşadığı sahil kasabası gibi, tam kafa dinlemelik, belki arkadaşların o sebeple sesi çıkmıyordur. Öğleden önce denize giriyorlar, öğle vakti evde biraz uyku, akşam da mis kokulu yasemin ve hanımeli çiçekleriyle süslenmiş bahçelerin önünden geçerek pembe-beyaz zakkum ağaçlı yollarda, ellerinde dondurmaları, kimi eşi kimi torunuyla yol boyu gezintiye çıkıyorlar. Kendini biraz daha dinç hissedenler yakamozu izlemek üzere sahile iniyor, denizin yosunla iyot karışımı o müthiş kokusunu ciğerlerine dolduruyorlar. Huzurumuzu kaçıran hiçbir şey yok. .... Bir Delinin Hatıra Defteri... ?
  4. 4 puan
    Herkesi kalbiyle baş başa bırakıyorum... Herkes kalbinin ekmeğini yesin.?@elaf ... Tavuklarımın hepinize selamları var.??? Bu süreçte bana en gerçek dost onlar oldular.?
  5. 3 puan
    ? Buralardayım ancak yazacak birşeyim yok.. içimde ki daraltı beni yordu pek ümit de kalmayınca kimsenin moralini bozmak istemediğimden yazmadım..ama hep okuyup biraz olsun rahatladım.. umarım herkesler iyidir..selamlar..??
  6. 3 puan
    1 yıldır İstinaf'ta bekleyen beraat dosyam için "belki bir bilgi alabilirim umuduyla" Ankara BAM'ı aradım.. Kalem'deki arkadaşla konuşma içeriğimiz şu şekilde: BEN: Merhaba, 2019/11xx numaralı beraat dosyasının sanığıyım. Son güncellemeden bu yana dosya ilerleyişini göremiyorum. "Açık" yazıyor. KALEM: Atama bekliyordur o. BEN: Peki inceleme için tahmini bir süre verebiliyor musunuz? "3 ay 5 ay 1 sene 2 sene daha beklersiniz gibi" KALEM: Bir bilgim yok. BEN: Ben sayın savcının beraat istemiyle beraat almıştım. ÖSYM ve MALİYE'nin itirazı üzerine dosyam sizde. "Dosya incelemelerinde herhangi bir öncelik söz konusu mu?" KALEM: Bir bilgim yok. BEN: Ben aynı zamanda Ohal Komisyonu'ndan karar bekliyorum. "Komisyonun sizdeki dosyalar için görüş istediği oluyor mu? KALEM: Bir bilgim yok. ... Kısa bir sessizlik.. Karşılıklı iyi günler temennileri.. Saygı duruşu.. İstiklal Marşı.. Kapanış.. ??
  7. 2 puan
    Çok pembe panjurlu bir fikir belki ama acaba biz polislerin olumlu olan kararlarını atamaların yığılmaması sebebi ile ötelenmesi mümkün olabilir mi @MSA ? Hayal de mi kurmayak.
  8. 2 puan
    Kesinlikle katılıyorum.MEB den bir arkadaş kabul kararını görmüş bayramda.Ama foruma yansıması olmadi.Bunun gibi çok örnek vardir.Genel olarak 100 karardan 5 i ni görebiliyoruz forumda.
  9. 2 puan
  10. 2 puan
    EGM'ye karşı olan tutum, MEB'e karşı olandan çok daha katı. Kolaylıkla ve öncelikle basit sebeplerle, fişleme vs. ile ret verildi zaten EGM'den ihraç edilenlerin pek çoğuna. MEB'de önceleri ihraç kriteri olarak görülen sendika vs. sonradan ihraç kriteri olmaktan çıkarken, EGM'ye fişleme gibi kriterler sonradan eklendi. Kimseyi suçlamak için söylemiyorum, olan bu. Durumun böyle olmasının sebepleri tartışılır ama gerçek olan MEB'de komisyon kabul oranı çok daha fazla olacaktır. Bir anda çok kişinin iadesi belirli kesimlerde hoşnutsuzluk yaratacağı için zamana yayılıyor.
  11. 2 puan
    Siz yine de arayın sayın hocam.. Farklı sorulara aynı cevabı almanın verdiği, anlatılması zor tuhaf bir hissiyat oluşuyor insanda. İlginç bir şekilde, rahatlatıcı bile denebilir. Deneyimleyin derim.. Hem belki oradakiler "bunlar sadece dosya değil. Her birinin ardında bekleyen hayatlar var" diye düşünmeye başlarlar. Umut hiç bitmez..
  12. 2 puan
    Bu Cuma vakti ben de hayır olsun bir rüyamı anlatayim...isteyen inanip inanmamakta serbest...rüyamda bir ziyafetteyim bir bahce gibi bir yerde...acik büfe gibi düsünün daha cok, agaclik güzel bir yer...yemekler cesitli yerlere konmus, isteyen istedigi yemekten aliyor...ben de etrafta dolasiyor bir taraftan tabagimi doldurmaya calisiyorum... bir taraftan da kim bu ziyafeti veren acaba, bu yemek kimler için diye düsünüyorum...o sırada anons gibi bir ses duydum...Diyordu ki; "Bu ziyafetten sadece KHKlılar yiyebilecektir"...yani orda KHKlı olmak olumlu bir ayricalikti...ben hayra yordum ruyamı...sucsuz olanlar sabretsin, Allaha isyan etmesin...Asr Suresinde denildigi gibi, "insan ziyandadır, birbirine hakkı ve sabrı tavsiye edenler mustesna"...insallah sonumuz aydinlık...
  13. 2 puan
    Hayırlı, uğurlu olsun. Yeni bir seviyeye geçtiniz. Paylaşımlarınızı bekleyeceğim. Önce kız kardeşinizin daveti sonra sizin atamanız. Güzel haberlerin ardı kesilmesin dilerim.
  14. 2 puan
    Komisyonda ve İdare mahkemesinde dönüşü bekleyen tüm dostlar. İnşallah en kısa sürede görevinize kavuşursunuz. Hayırlısı ile görevinize başlamak nasip olsun...
  15. 2 puan
    Merhaba Dostlar... 20 Kasım 2019 tarihinden beri atama bekliyorduk. Bugün itibariyle Ankara Valiliğinden arandım. Yarın atama evrağımı tebellüğ etmeye gidiyorum. Darısı tüm arkadaşların başına.
  16. 1 puan
    Bence bu sene dosyaları bitiremezler
  17. 1 puan
  18. 1 puan
    Haklısınız insanların duyguları o kadar çok sömürüldü ki fskat döyleyen kim olursa olsun doğru doğrudur kanımca
  19. 1 puan
    Arkadaşım Üniversitede memur, yalnız sendika var kararı red. Red kararını öğrendikten sonra takipsizlik almış
  20. 1 puan
    KONU DIŞI. Geçmiş olsun. Şu sebepler olabilir. 1- sıkıntı stres vb 2- sıcak 3- alerji. Özellikle son dönemde farklı fazla ne yediniz. Yumurta tatlı şeker bazı meyveler ona göre bazı besinleri hayatınızdan çıkarın. Gözlemleyin 4- yağ dengesiyle alakalı bir durum olabilir. Cildinizi sabah akşam sabun vs de olabilir Cildinizi yıkayın. Buradan kirli biri olduğunuz anlamı çıkmasın ? dönem dönem temizleyiciler kullanarak cildi temizlemek gerekebilir 5- karaciğer değerlilerine baktırmak gerekebilir. Çok yağlı fazla kırmızı et tüketimi ya da hazır yemek, dılardan yemek. Çalışıyorsanız öğle yemekleri dışardan yiyiyorsanız, bırakın azaltın tavsiyem bir süre yeme içmenizi değiştirin. Dokunabilecek alerji yapabilecek gıdalardan uzak durun. Alerji ilacı içtiğinizde geçiyorsa, allerset, hitrizin gibi kesin alerjiktir. Aklıma ilk gelenler bunlar. Tabi kızarıklığın türüne göre kaşıntı ağrı sızı yapmasına göre zona gibi rahatsızlıklar da çıkabilir.
  21. 1 puan
    Aleyküm selam sn @Hüdayi Hayırlı olsun @doganadalet hocam. Bizde kızkardeşime tercih yapıcaz fizik tedavi ve rehabilitasyon ile ilköğretim matematik arasında kaldı. Ben kendimde ilköğretim mat mezunuyum. Bana hep hiçbişey kzanmzsam öğretmnlik yzarım diye hava atardı şu an ben ona lafını hatırltıp gülüyorum? @AYBÜKE hocam hoşgeldiniz mahallenin bu sessizliğinde muhabbetinizle renk getirmişsniz. ? @hepsiyah @elaf @scn @werwer @Teacher @KatrinaVanTassel@Umutlu @stranger @varex @Opheliahocam nerelerdeler sık sık yzarlardı onlrında muhabbetlrini özledik.
  22. 1 puan
    Estağfirullah hocam. Ben de yanlış anlamış olabilirim sizi ? Özetle şunu demeye çalıştım: çalışma konusunda hırs iyidir, neticesi konusunda hırs da iyidir ancak orası belirsizdir; sizin zamanındaki düşünceleriniz de gayet doğru ve insani imiş ?
  23. 1 puan
    Hocam hırslı bir insandım sözü bence sizin durumda kötü anlamda kullanılamaz. -Ders çalıştım, iyi okullarda okudum, elimden geleni yaptım diyorsunuz. Bunların hiç biri kötü değil. İnsanlığın gelişimi de bu çabalarla olmuştur. Bence doğrusunu yapmışsınız. -Başarının anahtarını çalışma olarak görürdüm demişsiniz. Çalışınca başarının gelmesi garanti değildir ama çalışmadan başarı ancak şans ya da nepotizm ile gelir. Gelişmiş bir ülkede doğmuş olsaydınız, bu çalışmalarınızın karşılığını fazlası ile alırdınız. -İnsanın iyi bir evinin, arabasının olması kötü bir şey değildir. -İnsanlar bir şeyler ile imtihan oluyor doğru; ancak, bu imtihanların sebebi istekleriniz, hırslarınız değil. Life is full of ups and downs. Bazen tepede oluruz, bazen çukurda. İ Özetle: siz doğrusunu yapmışsınız. Lütfen eski halinize dönmek için toparlanın. Doğu dünyasının mistik miskinliğine prim vermeyin. Anladığım kadarıyla da inançlı bir insansınız. Allah'ın emirlerinin kulun gayreti üzerine olduğunu bilirsiniz. İslamda ruhban sınıfının olmamasını, protestanlık gibi dünyaya ait çabaya son derece önem verildiğini de bilirsiniz. Gayret göstermeye devam edin. İnancı konusunda kimsenin şüphe duymayacağı Mehmet Akif'in, kendi dönemini anlatan şiirlerine de bakarsanız, miskinliğin doğu toplumlarının başının belası olduğunu da görürsünüz.
  24. 1 puan
  25. 1 puan
    Hayırlı olsun, hangi bölümleri yazdınız @doganadalet
  26. 1 puan
    Hem takipsizlik/beraat alanlar iade edilmeli diyor hem de Arınç'ı KHK'lıları savundu diye eleştiriyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Sonrasında da en samimi mücadeleyi cumhurbaşkanı yapıyor, ama Fettah Tamince nasıl olur da devlette görev alır diyor. 17-25'ten sonra zaman gazetesini satın almış adam devletin saygısına, güvenine mazhar, gazeteye abone olan kardeşi çoluğu çocuğuyla mağdur. Üstüne üstlük bu adam cumhurbaşkanının avukatlığını yapan avukatlık bürosu tarafından savunuldu. Bu Fettah Tamince'nin karısının bank asyaya yatırdığı parayı da mahkeme "kişinin zenginliğine oranla az sayılabilecek bir para olduğu" gerekçesiyle fetöye yardım saymamıştı. Yani gariban 5 gram altın yatırınca ihraç, zengin 1 kilo da koysa sorun yok. Sonra da fetöyle mücadele tırıvırı. Ey Allah'ım ne günlere kaldık, sen aklımıza mukayyet ol.
  27. 1 puan
    Bugün Ankara Merkezde başlama yaptım dostlar. 10 kişi kadar vardı başlayan. İstanbul tebliğler İlçe Emniyetlere gönderilmiş. Tebliğinizi ikamet ilçeden alabilirsiniz. Valilik yazıişlerini arayın. Bilgilerinizi verin. Sizi tel ile çağırırlar yada siz arayınca bilgi verip davet ederler...
  28. 1 puan
    HAYIR.... Kesinlikle vermiyorlar. Böyle giderse pazarda domates bile vermiycekler.
  29. 1 puan
    Merhaba arkadaşlar bugün tekrar moralimi bozdu vatan hainleri. Benden dolayı eşime (memur). Konut kredisi vermediler. Vakıf bank yüzümüze söyledi yasaklı listede siniz diye? başımızdaki firavun ağaç kabuğu yedirecegim derken şaka yapmıyor Muş. Beraat edeli 4 yıl olacak neredeyse hâlâ unutmamış lar bizi
  30. 1 puan
  31. 1 puan
    AS, bu aralar kalabalığa karışmak iyi değil ? sosyal mesafe önemli... Bizlerden de Hanımefendiye ve tüm mahalleye selam ve saygılar...
  32. 1 puan
    Kendisi bu ara twitterda aktif. Kendisi kelimesi kelimesine şöyle dedi: "Biraz kalabalığa karışalım sn. Emmi, herkese selam söyleyin"
  33. 1 puan
    Evet. Eskisi gibi çok giremesem de daha takip edeceğimiz başlıklar ve iade haberleri var. Açacağımız davaları ve sonuçlarını da paylaşmaya devam edeceğim...
  34. 1 puan
    Teşekkürler dostlar... Dostum silahı da kadroyu da alacağım. Hiç kuşkum yok. Bir hukuksuzluk başka bir hukuksuzlukla örtülemez. Tandığımız yada referansımız yok diye EGMye verilmemeyi reddediyorum. Bu iade değil... Hukuk mücadelem sadece yeni bir yola girdi. Bu ay davamızı açarız...
  35. 1 puan
    Iyi ki ağlayabiliyoruz ya ağlayanlara gülenlerin tarafında olsaydık..
  36. 1 puan
    Daha bu sabah açtım bir türkü son dört yılda ne yaşadıysam tek tek aklıma gele gele hıçkırıklarla ağladım... sonra şükrettim şimdiki her anıma, eşime, evlatlarıma...Rabbim onlarla sınav etmesin...
  37. 1 puan
    Sizi bilmem ama kendi adıma iade olsam, kaybettiğim bütün haklarımı tazminatları, yasal faizleri ile geri kazansam bile benim kalbim yine soğumaz. Bana iftira atan, yaşadıklarıma doğrudan veya dolaylı yoldan bilinçli olarak katkıda bulunan istisnasız herkesin yaptıklarının cezasını en az misli ile çekmesini diliyorum Allah'tan. Mümkün olduğunca bu dünyada, olmadı öbür dünyada. Ben Mevlana değilim. Ne olursan ol yine gel demem, diyemem. Bu süreçte yaşadıklarımı da bir ben bilirim, bir de Allah bilir.
  38. 1 puan
    Bende de durum aynı komisyon kararına saplanıp kaldım. Sanki iade olsam herşey muhteşem olacakmış gibi... halbuki imtihan devam edecek....
  39. 1 puan
    Bazen kendime çok kızıyorum. Çocuklarım ve eşim çok şükür sağlıklıyız. Çocuklarımın hayranlık duyulan başarıları var. İyi kötü ihtiyaçlarımızı karşılayabileceğimiz işimiz de. Ama yine de bir boşluk ,bir hoşnutsuzluk var içimde. Hep komisyon sonucuna saplanıp kaldık. Bu duyguyu içinden atmak istiyorum ama olmuyor.
  40. 1 puan
    Cemal enginyurttan inciler: Beni MHP’den attınız, milletvekilliğinden atmadınız. Beni ülkücülükten atmadınız. Türkçülükten atmadınız beni. Dolasıyla o sosyal medyada yazanlara söylüyorum, elinizi vicdanınıza koyun bir günde adamı hain ilan etmeyin." bir günde adamı hain ilan etmeyin. Çok manidar!?
  41. 1 puan
    Bursada iş ariyorum. Sosyal bilimci Akademisyenim, anlayacaginiz teknik bir becerim yok. Akademik uzmanliğım kurumsal iletişim, reklam, halkla iliskiler, organizasyon. Ne iş olursa yaparım kıvamına geldim. Personel ihtiyaci olan birileri olurda duyarsaniz lutfen haber verin.
  42. 1 puan
    https://www.haberler.com/amp/mhp-den-ihrac-edilen-enginyurt-tan-parti-13472390-haberi/ MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, memleketinde vatandaşlarla bir araya geldi. Enginyurt, kendisini bayram öncesinde ihraç eden partisini eleştirdi. Kırgın olmadığını üzgün olduğunu dile getiren Enginyurt, "Bayramı zehir ettiniz bize. Bayramı bile yaşatmadınız. Allah size de aynısını yaşatır inşallah" dedi. Bak bak sözlere gel “Bayramı zehir ettiniz bize.Bayramı bile yaşatmadınız.Allah size de aynısını yaşatır inşallah” ?Gülüyorum arkadaşlar resmen gülüyorum sen bu sözleri söyleyebilecek yüzü nerden buluyorsun? 4 senedir anam ağladı işimden atıldım, eşimden boşandım, kızımdan ayrı kaldım, borca battım ailem ve akrabalarıma karşı manevi sıkıntılar çektim vs vs yaşadığım bol stres ve sıkıntı da cabası. Bu sözleri benim söylemeye hakkım var da sen ne hakla söylüyorsun Cemal Bey?Noldu aklın başına şimdi mi geldi? Bu sözler üzerine bende Sn Cemal Enginyurt a diyorum ki Cemal bey biz seni idari tasarrufla ihraç ettik suçun yoksa dönersin ? Etme bulma dünyası.Olan gençliğime ve senelerime oluyor yoksa adaletin yerini bir gün bulacağından şüphem yok
  43. 0 puan
    Arkadaşlar bir ara dün tv de gördüm. Bahçeli Meral Aksener'e birleşme çağrısında bulunmuş.Bu durum hakkındaki yorumlarınızı paylaşırmısınız.
  44. 0 puan
    bu gibi tiplerden soğudum artık doğru da söylese dinleyesim gelmiyor bu gibi kendine hoca diyen tipleri.


×
×
  • Yeni Oluştur...