İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

22-03-2021 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 12 puan
    223-2/c maddeden Berat etmiştim, savcı itiraz etti bama gitti dosya orda da savcı itira iz etti dosyam yargıtayda idi 3 yıldır bugün beraat kararının onandığı bilgisi düştü sisteme, darısı bekleyenlere, ohal komisyonunda hala inceleniyormuş başvurum bugün yine baktım
  2. 8 puan
    Elazığ eğitim sen üyesi bir arkadaşın iade haberi var muhtemelen bugünün kararı
  3. 3 puan
    MHP'ye iktidar için muhtaç olduğu sürece AKP eskisi gibi bağımsız politika üretemez, karar alamaz. Önce ziyaret yapıp, sonra açıklama yapar. MHP'nin KHK konusunda tutumu net. Cumhur ittifakının küçük ortağı Perinçek'in de.. Dolayısıyla Cumhur ittifakının birleştirici gücü KHK ihraçlarıdır. İyi geceler..
  4. 3 puan
    ..Kulpta akşam Diyarbakır'da yatıp, sabah Muş'ta uyanmak. İşte ülkemiz böyle güzel bir ülke. Endless.. Hepinize gelsin.
  5. 3 puan
    Hocam ülkede son 18x2= 36 saatte olan gündeme bakınca, yazasım gelmiyor. Bunu biraz genişletip son 180 saate falan çeksem, yataktan kalkacak enerjimin olması bile büyük bir şey... ? Maalesef karanlık iyice artıyor.
  6. 2 puan
    Savcıların tutumu bu yöndeyse haklarını nasil arayacak mağduriyetlerini nasil dile getirecek insanlar.. Savcı tutumları bu yönde maalesef çoğu ya güce yada ideolojilere yönelimli bir tavir içindeler bu gibi sebeplerle ülkeye yatırımcı gelir mi ?
  7. 2 puan
  8. 2 puan
    Dolar an itibari iLe 7.94 nereye gidiyoruz bilmiyorum.. ülkemin haline üzülmekten kendi halimi unuttum.
  9. 2 puan
    Ben şimdi bu haftayı çözemedim Parti kapatma davası MB başkanı görevden alınması gergerli nin meclisten ihracı ve İst sözleşmesi iptali bu kadar gündem fazla değil mi bir kombo durumu var sanki yoksa bir cisim mi yaklaşıyor 24 mart kongresinde KHK sürprizi oluyormuş olmaz deme olmaz olmaz bu ülkede iyi geceler
  10. 2 puan
    @Wonder çok tesekkurler. Herkesde bi bıkkınlık gecim derdi . Gecen 4yil olmus dedim ne kadar uzun zamandır çalışmıyor. Oglum 2 yasina girmisti ihrac oldufumda.artik oda sorgulamaya basladi sen niye isini biraktin diye ? nasil anlatmak gerek anlatsam tam olmayacak tasindik buraya dedim .sonra tekrar ise donsem hersey eskisi gibi olurmu? Bilmiyorum kesinlikle. Gercek olan eski ben ben degilim. Ama cok ozledim calismayi. Bazen erken uyandigimda balkona cikip havayi icime cektigimde ise gittigimi dusunuyorum sanki o eskiden kosturarak ise yetismeye calistigim sabahi yasiyor gibi oluyorum. Bu aralar ise laylaylom gibi takiliyorum. Sanki hep ev hanimiymisim gibi. Hic kotu gunler yasamamisim gibi. Belkide bole olmak ruhuma iyi gelmeye basladı. K.bakmayin uzun uzun yazdim sıkmayayım sizide?
  11. 1 puan
    Teşekkürler. Sizi alintiladigim kadar varmis ?
  12. 1 puan
    Teşekkürler @Wonder hocam hatırlanmak çok güzel? iyiyiz şükür süreç uzadıkca iyice sessizleşti mahallemiz pandemi süreci de sıktı çocuklar okula gidemiyor insanlar işsiz Allah sonumuzu hayretsin hepinizin iade haberlerini alıp mutlu olalım inşaallah??
  13. 1 puan
    Teşekkürler ? Bende de güzel haber yok tam tersi geniş ailem Covid oldu. Üç aile 11 kişi birden. Dualarınızı eksik etmeyin.
  14. 1 puan
    Merhaba arkadaşlar ara ara girip bakıyorum kimselerde ses seda yok. İnşallah herkesin sağlığı morali yerindedir. Bizde güzel haberler yok o yüzden pekte yazmak istemiyorum. Yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz. Her kışın bi baharı vardır deyip bekleyip sabretmeye devam. Buraları başıboş bırakmayın muhabbeti hoş dostlr sizlerle mutlu oluyoruz... Sevgili @LA TAHZEN @hepsiyah @Ophelia @elaf @Teacher @vergici672 @varex @Hüdayi @Umutlu @Aysegul Oz @scn @Elaziz ilk aklıma gelenlri yazdım daha bi çok arkadaş var buraları renklendiren herkse selamlar sevgiler... ?
  15. 1 puan
    Hayirli geceler arkadaşlar;kusura bakmayin mesaji dogru düzgün atamadim.Bugun KABUL kararimi gördüm.MEB 21 ay sendika tanık mahkeme Beraat kesinleşme geçen ay.Darisi tüm kaderdaslarima...
  16. 1 puan
    Eşimin kabul kararını bugün gördük. Sendika vardı. Darısı tüm masumların bekleyenlerin başına inşallah
  17. 1 puan
    komisyondan iade olmak cok zor arkadaslar
  18. 1 puan
    Dilekçem karşı tarafa gönderilmiş. Sanırım tebliğ de edilmiş. Uyap üzerinden gece yarısına doğru açmıştım. 10 gün sonra tebligatı da yapılmış. Takipteyim. İş edindim onları kendime ? Yanlış adama çattılar ?
  19. 0 puan
    @altuğ ilçe başkanı KHK lılardan alt düzeydekiler için görevine iade edilecek dedi .Yaklaşık 4 yıldır alışık olduğum için pek inanmadım
  20. 0 puan
    dolar 8.40 basladı, Allah ulkeye, millete yardım etsın.


×
×
  • Yeni Oluştur...