İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

25-03-2021 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 21 puan
    Günaydınlar KHK ailesi bol iadeli bir gün olmasını diliyorum, tanıdığım tanımadığım aldığım iade haberleri mutlu ediyor umut veriyor, tüm KHK lı olanların iade haberlerini alalım hepimiz sevinelim inşallah
  2. 12 puan
    Bingöl eğitim sen üyesi 675 nolu KHK ihracı bir arkadaşın iade haberi var muhtemelen bugünün kararı
  3. 6 puan
    Ya şu SGK li olarak çalıştığında göreve dönünce geriye dönük tüm maaşlar tam olarak yatıyor mu ? Yoksa SGKli olarak çalıştığımız günler hesabınızdan kesiliyor mu? Özellikle EGM personel için Allah aşkına birisi tam net cevap versin.
  4. 5 puan
    Merhaba dostlar. Nasılsınız. Zaman sizede hızlı geliyor mu. Sanki dündü 2021 yılının başı. 3. ayı bitiyor ?. Zamana yetişemiyorum ben. Sizlerde nasıl, aynı mı? Dün 2 kardeşimizin döndüğünü öğrendim. İnşallah sizlerinde dönmeniz yakındır. @Teacher hocam nasılsınız, nerelerde, ne haldesiniz. Merak ediyorum. Dün burada akademik kariyeri oldukça iyi bi akademisyen kardeşimin vinç altında can verdiğini öğrendim. ALLAHım dedim, Allahım iyiki varsın, iyiki ahiret var ? Tarifi imkansız duygular içerisindeyim. Değdimi acaba yaşattıkların. Söylenecek çok söz var ama Allaha havale ediyorum Hemde çok zor oluyo hocam. Allah dan yüzyüze eğitim azda olsa başladı. 8 ve 12. Sınıfta olanlar gidiyor. 5.sınıfda okuyan kalıyor sadece. Yoksa her odadan bi ses, sesler birbirine karışıyor. Biri derse katılırken diğerine ses gidiyor. Bayaa sıkıntı. Ama buna şükür. Dünüşüm iyi hocam. Çalışıyo, maşallah hiç boş durmuyor. Allah emeklerini zayi etmesin. İletirim selamınızı. ? Şükür hocam, iyiyiz. Eşim sigortalı iş buldu eksik günü vardı emekli olması için, onları tamamlıyor. Nasipse 9.ayda vereceğiz dilekçemizi. Ben evde, zaman akıp gidiyor. Özlemiştir babaları kuzularını. Güzel olur inşallah. Boğazı düğümlenir ya insanın. Böyle durumlarda, şuan öyleyim. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Sabır hocam inşallah geçecek. Allahın izniyle anı olarak kalacak sadece. Öpüyorum guzuları. Kendinize iyi bakın @Opheliam Allah yar ve yardımcın olsun. Polisliğin zor zamanlarında polisdin. Şimdi de en çok yıpratan sağlık sektöründesin. Zoru seviyorsun guzum ??. Şaka bir yana Allah işlerini kolaylaştırsın. Hakkınız ödenmez. ??? Size doyum olmuyor dostlar, gideyimde öğrencileri uyandırayım. Allah a emanet olun ? See you tomorrov (küçük kızın dersinde duydum??. İşlerim olmasa dersi dinliyorum. Baya güzel öğretiyor hocamız. Ben bile öğrendim)
  5. 4 puan
    Sevgili @LA TAHZEN az once bende bi tanigin durumunda gördüm kendisinin velisiymis cok naifti kibardı diye yazmıs. Bende kendisine cok insanı harcadılar dedim. Geriye evet bir cok masum insanı malesef dedi. Sunu birkez daha anladim hic ummadigimiz insanlar bizlerin haksizliga maruz kaldigimizi biliyorlar belki en yakinlarimiz malesef bole gormezken.bu konustugun kisi benim durumumu az cok biliyor ama birkez olsun bana sormadi kırmamak uzmemek icin eski samimiyetimiz devam ediyor. Cok sukur ki böyle insanlardı var hayatımda.?
  6. 4 puan
    Bugün ihraç olan arkadaşımın babasıyla konuştum şehit babası bir oğlu şehit subay, arkadaşım da benim gibi 672 polis memuruydu, hiçbir kriteri yok, hâlâ bekliyorlar, geçenlerde Ankaraya gitmiş bütün kurumlara başvurmuş cimer de dahil, haksızlık ve adaletsizlikle ilgili çok şey söyledim, hiçbir şey söylemediler dedi ve haklısınız demişler, biraz bekleyin sabredin bu sene zaten komisyonun görevi bitip kapanacak bütün dosyalar bitecek demişler...hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah
  7. 3 puan
    Toplu iğne bile hakkımız kalırsa peşine düşmeliyiz. Ben aklıma geldikçe listeye ekliyorum? öyle haksız hukuksuz işimizden onurumuzdan gururumuzdan edileceğiz bir de daha ne olsun diyerek yeter demeyeceğiz.
  8. 2 puan
    Hocam Allah kavuştursun inşallah. Enteresan bir hukuk düzeni içerisindeyiz. Sabıkası kabarık insanları salıp, tekrar suç işlemelerine müsaade ederken, bu insanlara bu eziyeti anlayamıyorum. Hukukçu olarak aklım da vicdanım da almıyor. Ne diyelim, inşallah kendi yaptıkları adaletle muamele görürler. -Rahmetlinin haberini görünce çok üzüldüm. Mecbur kalsam belki ben de öyle bir yerde çalışacaktım. Nelere mahkum ettiler insanları. -8 ve 12'nizin hakkı da ödenmez. Durumları iyi olan ailelerin çocukları özel eğitimlerini aldılar bu dönemde. Çocuklarınız o çocuklar ile rekabet etmek zorunda kalacaklar. Buna yatırılması gereken paralar, müteahhitlere-kredilere gitti. Bu çocukların haklarını çok yediler. -Eşiniz için çok sevindim. İnşallah emekli olup, hakkını alana kadar en azından evinde huzurla oturur. -Bir "w" harfi hariç gayet doğru olmuş.
  9. 1 puan
    Öncelikle istinafın bozma nedeni neydi acaba? Usulden mi bozdu esastan mı? Usulden bozmuşsa Ağır Ceza Mahkemesi usul hatasını gidermiştir. İstinaf esastan bozduysa ve Ağır Ceza Mahkemesi yine de beraat verdiyse, İstinaf Mahkemesi savcının itirazını değerlendirip duruşma vermiştir. İstinaf Mahkemelerinin duruşma açıp yargılama yapma yetkileri var. Dosya içeriğini bilmediğim için yanlış bir şey söylemek istemiyorum, özel avukatın varsa istinaf aşamasında daha iyi olur, hakkında hayırlısı olsun.
  10. 1 puan
    Merhaba, Başsavcı Vekilinin dosyayı istinafa götürme yetkisi var, yüksek ihtimal Başsavcı Vekili dosyayı inceleyecek ve istinafa gidecektir. Süre tutum dilekçesini istinaf süresini kaçırmamak için veriyor, gerekçeli karar yazıldıktan sonra dosya kendisine gönderiliyor ve inceleme yapıyor. Gerek görürse istinafa başvuruyor. Savcı dahi beraat istemişse istinafa gitse de bozulma ihtimali çok az. Tabi biz dosya içeriğini bilmiyoruz ancak buna benzer olaylar gördüğüm için fikir yürüttüm. Hakkında hayırlısı olsun.
  11. 1 puan
    Anlayanları var. Oradaki memurda bitiyor bayağı şey.
  12. 1 puan
    Teşekkür ediyorum sayın @Karagöz. Halden anlarlar mi acaba yahu? Olursa böyle bir şey, çok güzel olur benim için
  13. 1 puan
    Bakaya durumları olabilir, nakdi cezası var. Bence gidip durumu anlatın "okuyacam ben ya" diyin. Beni çok idare ettiler öyle zamanında.
  14. 1 puan
    Neden uyapta böyle değişiklik yapıldı anlayamadim en azından on inceleme de yazısını gorseydik sıranın bize geldiğini anlardik
  15. 1 puan
    Teşekkürler paylaşımıniz için. Merhaba. Haklısınız hala sasiriyoruz bir seylere degil mi tuhaf olan bu aslinda? teşekkürler verdiginiz fikir icin, bunu deneyeyim.
  16. 1 puan
    Allah razı olsun hocam @LA TAHZEN ne kadar incesiniz. Çok şükür diyelim hocam alışmaya çalışıyoruz çocukları hiç götürmemiştim babalarının yanına bu hafta götürcem birini...sırayla diğerlerinide? Siz nasılsınız...işler güçler yerindedir inşallah.. Ahh bu uzaktan dersler sanırım bu gdşle kurtulamıycaz Allah sizede evatlarada kolylık versin öğrencisi çok evlrde zor oluyodur ... yokluğunuz çok belli oluyor sizde rose hocam gibi bizi yokluğunuza alıştırmayın unutmayın bizi sizi seviyoruz? Sevgili @Ophelia bizm minikte büyüyor.. dediğin gibi tam sevimli dönemleri ablası? tüm sıkıntılarını unutturuyo insana... Sizin işlerde yoğun galiba Allah kolaylık versin çok dikkat et kendine... Tüm arkadaşlra sağlıklı mutlu huzurlu günler diliyorum ?
  17. 1 puan
    Sizi de özlemiştik @LA TAHZEN ara sıra da olsa bir ses verin gerçekten çok sessizleşti mahallemiz Allah kolaylık versin salgın sona ersinde çocuklar okullarına tekrar kavuşsun inşaallah canlı dersler zor oluyor Rose hocam nasıl siz görüşüyordunuz zannedersem konuşursanız selam ve sevgilerimi iletin lütfen Mahallemizdeki dostların hepsinin yeniden mesleklerine dönmeleri temennisiyle herkese selam ve sevgiler???
  18. 0 puan
    Merhaba.. Öncelikle geçmiş olsun.. Affınıza sığınarak şöyle bir örnek vereyim: Dava dosyamın bir bölümünde (erkek olmama rağmen) ismim 'Zeynep' olarak geçiyordu. Yani cinsiyeti değiştirilmiş birisi olarak, hesap hareketi olmayan banka bilgisinin eklenmesi çok ta tuhaf gelmesin derim. ? İşin trajikomik kısmı bir yana, eğer bu durum sizi rahatsız ediyorsa ki ettiği anlaşılıyor. Söz konusu banka ile iletişime geçiniz. Adınıza açılmış herhangi bir hesabın olup olmadığını sorunuz. Verilen cevaba göre bu bilgiyi yazılı olarak istediğinizi belirtiniz. Sonra da ilgili savcılığa başvurunuz..


×
×
  • Yeni Oluştur...