İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

14-05-2021 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 24 puan
    İşlerimin yoğunluğu nedeniyle bir süre daha foruma sık giremeyeceğim. Tanıyan tanımayan herkesin bayramını kutlarım. İade ve İptal kararlarınız bol olsun. Allah utandırmasın
  2. 16 puan
    Önemli olan iyi olmak ve insan kalabilmektir. İade edildim çalışmaya başladım tek fark sadece biraz kafamın rahat olması ve bana kattığı daha doğru hissettirdiği hiç bir artısı yok Süreç kötüydü zordu olumsuzlukları çoktu ama bunlara takılmak yerine bize kattıklarini düşünmek daha iyi hissettirir. Bazı şeylerin değerini daha iyi anladım Bir insana tebessüm ile yaklaşmanın küçük bir çocuğun ayakkabı bağcıklarını bağlamak bile mutlu ediyor edebiliyor Kalın sağlıcakla ( Komisyon kararını elime ulaşamadı ulaşınca paylaşırım hiç bir hakkımı da almadım sadece ilk maaşımı aldım )
  3. 14 puan
    FORUM SİTESİNİ ÜYE OLMADAN UZUN SÜREDİR TAKİP EDİYORDUM. 701 KHK İLE DzKKLIĞINDAN İHRAC EDİLDİM. SEBEBİ BENİM BİLDİĞİM ( HOŞ BAŞKA BİLDİĞİM BİRŞEYDE YOK YA), 2010-2011 YILIDA GÖREV YAPTIĞIM YERDE İLKOKULA GİDEN 9 YAŞINDAKİ OĞLUMUN HER TENEFFÜS ARASINDA ANNESİNİ ARAMASI OLDUĞUNU 2018 YILINDA GÖZALTINDA ÖĞRENDİM VE İFADEMLE BİRLİKTE KYOK ALARAK 6. GÜNDE SERBEST BIRAKILDIM. MÜTEAKİBEN KUVVETİ ARADIM ATAMA BEKLEYİN DENİLDİ, BEN ATAMA BEKLERKEN 701 SAYILI KHK İLE MAALESEF İHRAÇ EDİLDİM. İHRAÇ SONRASI OHAL KOMİSYONUNA MÜRACAAT ETTİM, ARADAN YAKLAŞIK 3 YIL GEÇTİ KABUL KARARI ÇIKAR DİYE BEKLERKEN BAYRAM SABAHI KOMİYON SAYFASINA BAKTIĞIMDA RET KARARIMI GÖRDÜM. İÇİM YANDI BURKULDU, ÜZÜLDÜM, MADEM RET VERİLECEKTİ BU BEKLETME NE İÇİN ANLAYAMADIM AMA YAPACAK BİR ŞEY YOK, MEVLAM BÜYÜK. SIRA GELDİ İDARE MAHKEMESİNE, BAKALIM KARAR NE ZAMAN TEBLİĞ EDİLECEK BEKLEYİP GÖRECEĞİM.
  4. 6 puan
    Herkes kalbinin ekmeğini yesin.Sn.@Luis Figo ... Kalbinde iyilik biriktirenlerin hikayesi mutlu sonla bitermiş... Çevremdeki küçük insan(cık) lardan çok yoruldum,konu dışı diye kızmayın lütfen.Bence asıl konu bu...
  5. 4 puan
  6. 3 puan
    Yeni bir tartışma konusu açmak istemiyorum Söyleyeceğim tek şey herkes yüreğinin güzelliğini yaşasın
  7. 3 puan
    Çok teşekkür ediyorum hocam. Sizin de iadeniz hayırlı olsun. Umarım tüm haksızlığa uğrayanlar hakkını alır demek geçiyor içimden ancak şunun da farkındayım ki mücadele edilmediği için bu çok zor.
  8. 3 puan
    Şu forumda güzel düşünen insanları gördükce ümidim artıyor.inanın burda birbirimize destek oluyoruz güzel bi sekilde.düşüncelerimiz aşağı yukarı aynı.hep beraber güzel günlerimiz olur inşallah
  9. 3 puan
    Yine aynı duamızı söyleyelim. Allahım masumlar için bu son boynu bükük buruk bayram olsun. İnşallah gelecek bayram bize gerçekten bayram olsun. İyi bayramlar kaderdaslarim.
  10. 3 puan
    Dünyanın her yerinde bütün çocukların gözlerindeki ışığın sönmemesi temennisiyle... Mutlu bayramlar görelim insanca sevgiyle
  11. 3 puan
    Benim gibi ret alanlar dahil herkesin bayramı kutlu olsun
  12. 2 puan
    Tavuklarımın ve civcivlerimin hepinize çok selamları var,bayramınızı kutluyorlar.??????
  13. 2 puan
    KHKlı olmanın sanırım bana tek faydası bu oldu. Beni soran tüm akrabalara kafayı çizdiğim söyleyip muhatap olmuyorum ?
  14. 2 puan
    Bizim ne suçumuz var insanlar 5 sene aynı gücün dayağını yedikten sonra artık karşısındakini yargılamadan konuşabilir sandık. İki tane de net kural koyduk. Birincisi olayı kişiselleştirmeden, hakaret etmeden tartışın. İkincisi de başına "konu dışı" ekleyin. İkisine de pek uyulmamış. Dostlar bu şekilde olacaksa sileceğim. Ah nerede o eski @vergici672 emmi ile @Luis Figo tartışmaları. Elde çekirdek izlerdik. Dostlar herkesin bayramı kutlu olsun. Sevdiklerinizle mutlu olduğunuz bir bayram diliyorum.
  15. 2 puan
    sevdiklerinizle bir arada, sevgi dolu, huzurlu nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle mutlu bayramlar...
  16. 2 puan
    Buruk yaşadığımız son bayram olması ümidiyle İyi Bayramlar.
  17. 2 puan
    Hani eskiden bayram sabahı için bayramlıklarınızı yatağın başucuna koyardınız ve sabah giyip kendinizi sokaklara atardınız ya.. En kısa sürede takım elbisenizi, formanızı, uniformanızı yatağınızın başucuna koymanızı dilerim. İsteyenin Ramazan Bayramı, isteyenin Şeker Bayramı kutlu olsun.. Herkesin hayatı bayram olsun..
  18. 2 puan
    Bayramda da dileğimiz duamız değişmedi. Ramazan bayramımız mübarek olsun. Allah tüm mağdur ve masumlara iade sevincini bayram tadında yaşatsın.
  19. 1 puan
    https://www.memurlar.net/haber/968436/ ARKADAŞLAR HERKESE İYİ BAYRAMLAR. DANIŞTAYDAN ÇOK ÖNEMLİ BİR KARAR. ACABA BİZİM DAVALAR İÇİNDE EMSAL TEŞKİL EDERMİ? (kararda disiplin soruşturması yapılmadan meslekten çıkarma yapılamaz diyor.)
  20. 1 puan
    Dostlar daha fazla uzamaması adına ve bu haliyle okuyanlara faydalı bir münazaradan çok, savaş alanı izlenimi verdiği için çok sayıda paylaşım gizledim. Gayet faydalı içerikleri olan paylaşımları da gizlediğim oldu, bu bayram gününde anlayışınıza sığınıyorum.
  21. 1 puan
    Hiç bu açıdan bakmamıştım ? çok haklısın?? en kisa zamanda tüm haklarına kavuşman dileği ile mutlu bayramlar ??? Tüm mahalle sakinlerine sağlıkli huzurlu mutlu bayramlar diliyorum? ???
  22. 1 puan
    Sevdiklerinizle ve sevenlerinizle birlikte mutlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle ?İyi bayramlar
  23. 1 puan
  24. 1 puan
    Forum ahalisinin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Bayram eğlencesi olarak şuraya bir vatanseverlik testi bırakıyorum. Test geliştirilebilir. Vatan din millet kavramlarının içinin nasıl boşaltıldığını en iyi biz biliyoruz. 6 soruda 5 doğrunuz yoksa yerli ve milli değilsiniz ?? Vatanseverlik (Yerli ve Millilik) Testi 1-Aşağıdakilerden hangisi askerliğini tam yapmıştır? A)Sedat Peker B)Fatih Erbakan C)Fatih Ürek D)Bilal Erdoğan 2-Aşağıdakilerden hangisi Filistin'de direnişçilerle yahudilere karşı savaşmıştır? A)Muhsin Yazıcıoğlu B)Abdullah Çatlı C) Deniz Gezmiş D) Necmettin Erbakan 3-Aşağıdakilerden hangisi askerliğini yapmamıştır? A)Bülent Ersoy B) Yılmaz Morgül C) Rasim Ozan Kütahyalı D) Zeki Müren 4-Aşağıdaki siyasetçilerden hangisinin oğlu askerliğini tam yapmıştır? A)Necmettin Erbakan B)Tayyip Erdoğan C)Kemal Kılıçdaroğlu D)Ahmet Davutoğlu 5-Aşağıdakilerden hangisi askerliğini yapmıştır? A)Ahmet Hakan B)Cübbeli Ahmet Hoca C)Cem Yılmaz D)Şahan Gökbakar 6-Aşağıdakilerden hangisi askerliğini yapmamıştır? A) Ahmet Kaya B)Yılmaz Güney C) Mehmet Ali Ağca D)Kuşum Aydın
  25. 1 puan
    Tüm masumların Ramazan Bayramını kutlarım nice bayramlara..
  26. 1 puan
    Her ne kadar eskisi gibi bir heyacanım olmasada artık hiçbir şekilde bayram hissiyatı yaşamasam da bugün bayram olduğu icin cümleten hayırlı bayramlar olsun herkese nice bayramlara
  27. 1 puan
  28. 1 puan
    Teşekkürler sevgili @Ophelia❤ Bütün mahallemizin bayramını kutlarım... Sevdiklerimizle nice bayramlara❤
  29. 1 puan
    Bu bayramda buruk geçiyor.inşallah bi daki bayramda burdaki herkesin yüzünün güldüğü bi bayram olması temennisiyle herkese iyi bayramlar
  30. 1 puan
    9.dini bayram da da iade olamadım.10.ci dini bayramda iade olmak dileğiyle bayramınız mübarek olsun
  31. 1 puan
    Bayramınız kutlu olsun.Saglikli nice bayramlar geçirmenizi dilerim.
  32. 1 puan
    Sevgili @Opheliam hemşireler günün kutlu olsun ???? ve mahallemizde bulunan (varsa) tüm hemşirelerimizin de hemşireler günü kutlu olsun ????? iyi ki varsınız hakkınız ödenmez ??
  33. 0 puan
    Bayramlardan ,milli bayramlardan,hafta sonu tatillerinde nefret ediyorum...
  34. -1 puan
    Bırakın boş tartışmaları isteyen gitsin savaşsın, KHK forumdayız, yok mu duyum, haber, iade?


×
×
  • Yeni Oluştur...