İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

15-07-2021 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 36 puan
    Arkadaşlar KHK li kardeşim kaza geçirdi. Kendisinin ve küçük yeğenimin durumları ağır. Kardeşimin kanaması durmuyor. Yeğenimi unutuyorlar. Belki bir mazlumun duası kabul olur. Rabbim şifa verir. Dualarınızı beklerim.
  2. 21 puan
    Boğaziçi'nin seçimsiz atanan rektörü Melih Bulu görevinden alındı. Demek ki neymiş, barışçıl mücadele geç de olsa sonuç veriyormuş. Haklı olunan konuda geri adım atmamak, dik durmak, sonuna kadar direnmek gerekiyormuş. Emeği geçen herkese tebrikler.
  3. 10 puan
    Çok bunaldım artık dayanma gücüm kalmadı.3 çocukla hayat giderek zorlaşıyor.2 gün önce iş ararken yolda fenalaştım kalp krizi şüphesiyle geceyi hastanede geçirdim.Maalesef ruhumuz da bedenimizde çok yoruldu.Daha ne kadar sürecek
  4. 7 puan
    Bundan 5 yıl önce 15 Temmuz 2016 ... Zamanın durduğu tarih. Geçen 5 yılı yaşanmamış sayıyorum. Geçen her gün feleğin çemberinin çok geniş hatta sınırsız olabileceğini düşündüm. Bazen gücümün tükendiğini bazen gerçek gücümü yeni kazandığımı sandım. Her şeye zaman geçti. Acı biraz dindi. Ama giden ömürden gitti diye sızlandım. Cem Karacanın deyişiyle ' Dolu dolu gözyaşı ile kan ile terle , Değil mi ömrüm ? Ömrüm , ömrüm , ömrüm ! '
  5. 7 puan
    İnsanoğlu insan hakları ve demokrasiyi büyük mücadeleler sonucunda elde etmiş. Bizde ise bunlar tepeden geldi. O yüzden kıymetini hiçbir zaman anlayamadı birçok sıradan vatandaş. Bu değerler için mücadele etmeyi, insanlık onuru için elimizi taşın altına koymayı öğreneceğiz bir gün. O gün gelene kadar, şimdi biz mağdur oluruz, yarın başkası mağdur olur, bu devran böyle döner durur bu memlekette.
  6. 6 puan
    Keşke aynı mücadele ve özveriyi biz de gösterebilsek
  7. 3 puan
    Rabbim ikisine de şifa versin,sizlere ve sevdiklerine bağışlasın.Dualarımda olacaklar.İyi haberleri bekliyoruz inşallah...
  8. 3 puan
    Rabb'im şifa versin inşallah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin.
  9. 3 puan
    Beklemekten çok yoruldum ağustosta 4 sene olacak ohal komisyonu hala karar veremedi . Hayatımızı çaldılar emeklerimizi çaldılar masum insanlara bu kadar zulüm yapılıyor sözler kifayetsiz ..
  10. 3 puan
    Fe inne meal usri yusra Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır
  11. 3 puan
    Çok geçmiş olsun. Çok dosya kalmadı zaten. Sizin de sendikaymis kriter. İade olasılığınız yüksek. Biraz daha sabredin. Allah sabrınızı artırsın. En çok ihtiyacı olan en erken iade olsun inşallah. Amin.
  12. 2 puan
    Allah şifa versin kardeşim çok geçmiş olsun
  13. 2 puan
    Rabbim acil şifalar versin hepsine. Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zaman iyilesirler.
  14. 2 puan
  15. 2 puan
    AYM ret kararıyla hukuka dönüş umutlarımı tamamen yok etti. Yine yeniden bu defa kesin olarak , siyasi iktidar değişmeden hukuka dönüşün mümkün olmayacağını söyleyenlere hak verdim.
  16. 2 puan
    1 sene içinde iktidar partisi yani Cumhur ittifakı 50 tane yasa çıkarır bu gecerli oluncaya kadar.2019 da mağduriyetler anayasa ihlali ivedilikle giderilsin diye başvuru yapılmış 2 yil sonunda cevap verilmiş ve AYM bunu kabul etmis evet ihlal var demis(sadece 2 uye kabul etmemis) ama mağduriyetler ve anayasa hak ihlaleri 1 sene daha devam etsin denmiş böyle aptal saçması bir mahkeme kararini ancak bu coğrafyada görebilirsiniz
  17. 1 puan
    Dönüştürelim nedir? Sanki bu ülkede fetocunun somut, net, genel geçer ortak bir tanımı varmış gibi, sanki kimin fetocu olduğunu anlamışlar gibi, geri dönüşüm kutusuna atacaklar galiba kalan "fetocular"ı Cihat yağcıya siparişi verilsin bari fetocu dönüştürme aygıtının. O iyi anlıyor böyle icatlardan.
  18. 1 puan
    İzahı olmayanın mizahı olduğu bir ülkenin insanları. Başka ülkelerde kimse adam yerine koymaz, biz de baş oldular.
  19. 1 puan
    Allah acil şifalar versin inşaallah
  20. 1 puan
    Arkadaşlar merhabalar. 27 Mayıs da ret kararımı gördüm. Her hafta kuvveti düzenli arıyorum.. ama hala kararım kuvvete gelmemiş. Durum hakkında bilgi vermek istedim sizlere de
  21. 1 puan
  22. 1 puan
    @Leds Az kaldı biraz hızlanacaktır komisyon 1,5 ayda bin karar verdiler ellerinde bir emsal oluştu biz bekleyenler tek kriter + bekleyenler gibi duruyor kurum görüşü personel Bilgi dosyası vs komisyon bir karar alacaktır bu sene %95 e ulaşmaları için 4,5 ayda %3 unu bitirmeliler yani ayda 800 dosya gitmeleri lazim yıl sonuna kadar yarimizin kararı gelir tek tük karar bekleyen kalırız burada forma yazanlardan iyi akşamlar herkese
  23. 1 puan
    Onu bunu bilmem, artık kabul mü olacak red mi ona dair de kesin bir iddiam yok ama eminim en son görülecek dosya benimki olacak ? dediler herhalde "herif alıştı, kaşarlandı bu böyle 1 sene daha rahat gider, vurun abalıya!" En son karar benim... ?
  24. 1 puan
    Bu hafta zor. Malum ölüm yıl dönümümüz.
  25. 1 puan
    Bence Aralık gibi bitecek arkadaşlar
  26. 1 puan
    Arkadaşlar komisyon ile ilgili bilgisi duyumu olan yok mu? Aralık'ta dosyalar biter mi?Bu hafta karar duyarmiyiz?Çok bunaldık.Bol iadeli gün olması dileğiyle
  27. 1 puan
    Bu kararların hepsi birgün çöp olacak elbet birgün.. kum saatindeki kum bittiğinde ters çevrilir ki ilizyon devam etsin..
  28. 1 puan
    Altındaki yorumlar; cehaletle kıvamlanmış bilgisizlikle yoğurulmuş sözüm ona vatanını seven(!?) kin, nefret ve şiddet içerikli çok yüksek ihtimal dünün f*tö yalayıcıları ile dolu. Yazık!
  29. 1 puan
    Aynı tarz yazıları 3 sene önce yazıyorlardı, bu kadar insanı yemlemekten başka bir şey değil.
  30. 1 puan
    Merhaba hocam, Hala sizinle aynı dünyadayım. 5 yıl aynı fanusun içinde yaşadık, başka bir yere adapte olamıyorum ? Hem komisyon tarafında hem mahkeme sürecindeki arkadaşlar için güzel gelişmeler olsun diye bekliyorum. Her gün aklımdasınız, duamdasınız. Sanırım herkes görevine döndükten sonra mağdurları düşünmemeye başlarım, diğer türlüsü benim ruhuma aykırı. Madem yıllardır aynı fanustaydık o ufoya da birlikte binip gideceğiz buralardan ?
  31. 1 puan
    https://twitter.com/raporturkiye/status/1413579151064317959 Şu videoyu izledim, ruh halim değişti. Sağlıkçı arkadaşlardan rica ediyorum, bu görüntüleri izleyin. Gerçekten gazi sayılabilecek bir halde mi? Bu kadar ajite olmasının sebebi nedir? Yanındaki adamın "sadece çiziğin var" demesi, rahatlatma amaçlı mı? Eğer gerçekten bir şeyi yoksa, diyecek söz bulamıyorum. Biz normal bir insan gibi davrandığımız, kimseye kul olmadığımız için, bunlar gibi yamanma eylemleri içinde olmadığımız için, 5 yıldır bu memlekette adi bir suçludan daha aşağıda görülüyoruz. Öz vatanımızda paryayız. Bu adamlar ise yükseliyor da yükseliyor.
  32. 0 puan
    Ht'yi açın dostlar. Son zamanlarda gördüğüm en ilginç tartışma dönüyor şu anda. Doğu Perinçek "bu kadar fetocu ihrac etmek yeter, kalanları dönüştürelim" diyor. Zeki Üçok da "Olmaz" diyor "daha çok kişi var ihraç edilecek" Perinçek'ten cevap olarak Üçok'a bir "Sen Abdülhamit'i savundun." apargatı bekliyorum


×
×
  • Yeni Oluştur...