İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

26-07-2021 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 18 puan
    Merhaba kaderdaşlarım, Bol iadeli, sıfır redli bir hafta olması dileğiyle, duasıyla......
  2. 12 puan
    Arkadaşlar forumu sessiz okuyanlardanım; geçen hafta cuma günü saat 12 de iade kararımı gördüm. 677 sayılı KHK ile ihraç oldum. üniversite idare kadrosundaydım. sadece kriterlerim, lisesinde okuma ve olumsuz amir görüşü vardı. 5 yılın sonunda güzel kararı gördük. sevincimi sizler ile paylaşmak istedim. darısı sizlerin başına
  3. 12 puan
    Nihayet tatil bitti. Yeni hafta, yeni kararlar, yeni umutlar...?
  4. 8 puan
    Dostlar çok hastayım test yaptırmaya gidiyorum dua edin ne olur ağrım çok vücudum beni terkediyor gibi.?
  5. 5 puan
    Geçmiş olsun Allah şifa versin. Tez zamanda iyileşirsiniz ailecek inşallah.
  6. 3 puan
    Pozitif çıktı halsizlik baş ağrısı sersemlik titreme var dua edin lütfen bundan ağır olmasın.koku tat kaybı olunca iştah da gidiyor galiba eşim pek birşey yemek istemiyor zorla yiyor.
  7. 2 puan
    Aynı üyemiz aynı soru, farklı bir cümleyle https://forum.khkhaber.com/topic/2183-khk-i̇hraçları-i̇stinaf-i̇tiraz-dilekçesi-1/page/3/?tab=comments#comment-94801 adresinde de var. Burada da belirttiğim üzere OHAL komisyonunu aşmış hele ki idare mahkemesi aşamasını aşmış birisinin kurumuna takipsizlik kararını göndermesinin sürece bir etkisi olmayacaktır. Kaldı ki takipsizliğe konu soruşturma kurum ihbarıyla yapılmışsa sonuç zaten kurumada bildirilmekte.
  8. 2 puan
    Neden takipsizlik kararınızı kurumunuza göndermek istiyorsunuz? İdare mahkemesi sürecine girmişsiniz. İşe yarayabileceği ihtimali ile gönderecekseniz kurumunuzdan dilekçenizle neyi talep edeceksiniz? Bu aşamadayken dilekçe işi benim mantığıma yatmadı. Komisyon aşamasını geçmişsiniz, mahkeme sürecine girmişsiniz, artık kurumla bir işiniz yok bence. Fakat yine de onlar da görsün bilsin derseniz basit bir şekilde durumunuzu izah edip takipsizlik kararınızı ekleyin. Ben dilekçe konusunda size yardım ederim ama sonuç kısmını siz bağlarsınız zira kurumdan ne talep edeceğimizi bilmiyorum. Konuya hakim değerli arkadaşlarım da fikirlerini yazabilirler. İdari yargı sürecindeyken takipsizlik kararını arkadaşımızı ihraç eden kuruma göndermek olumlu bir etki yaratır mı? İnşallah bir an önce mahkemeniz lehinize sonuçlanır.
  9. 2 puan
    Allah şifa versin hocam covit olan herkesde böyle ağrılar oluyor endişelenmeyin geçecek inşaallah
  10. 1 puan
    @elaf hocam dualarımız sizinle Allah eşinize ve size acil sifalar versin ağrilaŕiniz için parol alın ilacıniz verilmiştir zaten, kan sulandırıcıyı da ihmal etmeyin (ben de covit geçirmiştim de ? tavsiyeler o yüzden) her geçen gün daha iyi olacaksıniz inşaallah ????
  11. 1 puan
  12. 1 puan
    Hocam durum nasıl. Test sonucu çıktı mı ?
  13. 1 puan
    Birinci derece akraba kriterinden! dolayı komisyondan dönen birine bu forumda rastlamadık ama idare mahkemesi kararı ile dönenler var,benim şahsen komisyondan bi umudum olmasada suça karışmamış masum herkesin birgün muhakkak hakkını alacağına dair umudum hep var. Amma mahkeme olur amma ileriki bir tarihte düzenleme ile olur.
  14. 1 puan
    Teyidi ihtiyac bir duyum bir üst devrem hv plt kur bnb iade eş durumu iade araştırma merkezi
  15. 1 puan
    Çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin ???
  16. 1 puan
    Kararda zaten, bunun içindir mi bilinmez, AİHM'nin FETÖ/PDY diye bir terör örgütünün varlığını veya darbeyi bu örgütün gerçekleştirdiğini kabul ettiğini gösteren bir ibare yok. Öyle ya, ona örgüt derlerse, örgüt lideri ile sarmaş dolaş 10 tane resim çektirene ne diyecekler? 17-25 Aralık diye bir milat olduğunu orada nasıl anlatacaksın? Burdakiler gibi televizyonda her denene inanıyor mu oradakiler? Türkiye'nin bu şekilde kabul ettiğini söylemişler sadece. Takibindeyim, hiçbir kararlarında AİHM böyle bir örgütün varlığını kabul ettikleri anlamı çıkabilecek bir ifade kullanmadı. @Guardiann Hocam, uluslararası mahkemelerin bizim durumlara vereceği karar en başından beri belli. Ancak mülteci anlaşmaları gereğince geciktirildi bugüne kadar. Bu kararlar sonrasında Sayın @SuperSaiyanGodın da yukarıda bahsettiği ikilemle yüzleşecek Türkiye. Asıl cümbüş o zaman olacak. Batı'dan tamamen kopup Suudi Arabistan olma yolundaki son adımı mı atacağız, o zaman görülecek. Ya da katır yüküyle ödenecek tazminatlar. Her iki durumda da Türkiye kaybedeceğini kaybetti maalesef.
  17. 1 puan
    Tüm masumların iade edilmesi dileği ile daha nice mutlu bayramlara..
  18. 1 puan
    Sağlıklı, huzurlu nice bayramlara kavuşmak dileğiyle Kurban bayramınız mübarek olsun forum sakinleri.
  19. 1 puan
    OHAL Komisyonu hariç herkesin bayramını kutluyorum. Ailenizle mutlu, sağlıklı bir bayram geçirmenizi temenni ederim.
  20. 1 puan
    Tüm iyi insanların sağlık ve mutlulukla dolduğu bir bayram geçirmesi dileğiyle bayramınız kutlu olsun
  21. 1 puan
    Herkesin bayramını en icten dileklerimle kutluyorum.Hayırlısıyla sıkıntı yaşadığımız son bayram olur inşallah .
  22. 1 puan
    Bayramınız kutlu, mübarek olsun kaderdaşlarım...
  23. 1 puan
    Forum ahalimizin bayramını kutlarım. Kimseyi üzmeyecek dilek ve dualarınızın kabul olmasını dilerim. Sağlık ve mutluluğunuz daim olsun.
  24. 1 puan
    Ömrünüz bereketli, bayramınız kutlu olsun. Selam ve dua ile
  25. 1 puan
    İşinizekarışmak istemem ama bayramlaşmayın ? bu eziyeti 5 yılın bana tek güzel getirisi herkesle bağı kopartmış olmam ? kafam öyle rahat ki, canı cehenneme saçma sapan fikirleri olanların ? hiç üzmeyin kendinizi, siz kendinizden eminseniz elalem boş, yok hükmünde... Bayramınız mübarek olsun dostum ??? Tüm forum ailesinin bayramı mübarek olsun ?????
  26. 1 puan
    sevdiklerinizle bir arada, sevgi dolu, huzurlu nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle mutlu bayramlar...
  27. 1 puan
    Daha ışe donemedin mi Bir şeyin yoksa donersin Benim komşunun oğlunun arkadaşının kuzeninin halasinin oğlu döndü çok iyi para almış sen de donersen köşe olursun bizi de görülsün .... Bayramlasirken son kez duyacağım cümleler olan bir bayram olur hepimiz için inşallah Bayramınız mübarek olsun
  28. 1 puan
    Bugün komisyon kararı kurumum tarafından tebliğ edildi. 24.06.2021 tarih 2021/17701 sayılı karar.
  29. 1 puan
    Bayram değil elbette çoğumuza burada ama yine de bayramınız mübarek ola dostlar. Bir dahaki bayrama varmadan hakkımıza kavuşabilmemiz duası ve ümidiyle...
  30. 1 puan
  31. 1 puan
    Herkese iyi geceler esim 677 EGM iade.gece gördük kararı.Ne olacak hic bisey bilmiyoruz inanın araştırma merkezi olup olmadığı nasil anlaşılıyor tebligatı bekleyelim mi hızlandırmak icin bi işleme gerek var mı komisyondan kabul alana kurum itiraz davası falan açmıyor degil mi ?inanın düşünemiyorum beynim sadece 22 kasımı hatırlıyor su an


×
×
  • Yeni Oluştur...