İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

31-07-2021 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 10 puan
    Kaderdaşlarım EGM 670 Sayılı KHK ile Emniyet Amiri rütbesiyle Elâzığ'dan ihraç 26 kasım sistemde 04.ocak tebliğ 26 temmuzda Samsun Basın ve halkla ilişkiler müdürlüğünde Şef olarak başladım. Hayırlısı diyorum. Allah masum ve mazlumlarım yardımcısı olsun.
  2. 3 puan
    Valla saçma buluyorum ama yinede yazmak istedim 2 hafta içinde komisyondan bir çok dosyaya iade verilecek aynı zamanda açıkta bekleyenlerde iade edilecekmiş bunun üzerinde hiç kafa yormayın oladabilir olmayadabilir ülkede heran abuk subuk bişey yaşanıyor hiçbirşey sürpriz değil artık..
  3. 3 puan
    @altuğ değerli kaderdaşım il tercihini ben yaptım.rütbe ünvan bakan onaylı ben EGM de emniyet amiri iken valilikte Şef oldum.benim için tenzili rütbedir.davamı acacağım.buna da şükür diyorum hayırlısı @ayla teşekkürler samsunu ben istedim maaş farkı yüksek. ayrıca şu an diğer akranlardan yüksek olduğu için 1 veya 2 sene maaşınız fazla atmaz denildi. hayırlısı olsun
  4. 3 puan
    Suçun şahsiliği yok tabi ki eşimde kardeslerinden dolayı ihrac edildi 4 seneyi gecti daha hiç bişey yok (takipsizlik vs.)varsada haberimiz yok.Kardeşinin biri cezasını bitirdi ve cıktı bizden dolayi ihraç edilmedin diyor .Esimdede nokta kadar bişey yok sırf TSK personeli oldugu için .Komisyondan haber bekliyoruz bizde hâlâ.
  5. 2 puan
    Arkadaşlar kim ne dediyse söyleyin, linç yemekten korkmayın ama; kaynağın görevi vs de söylerseniz daha iyi olur.
  6. 2 puan
    Zaten birşeyler olacak ise bu aralar olur. Sayı azaldı İçişleri bakanlığı neredeyse tüm ihraçların %40 ı idi orada kalan sayı bin kişi ise yani kalan dosyaların %10 u. Eğitim bak hala binlerce kişi bekliyordur dosyaların yarısı nerdeyse öğretmen alımı zayıf bı eğitimci de kolay yetişmiyor belki okullar açılmadan 8.ay da bir gelişmeler olur mu bilinmez ama umut iyi bir şeydir.
  7. 2 puan
    İşiniz hayırlı olsun. Eşinizin emekliliğine ne kadar kaldı acaba? Aşı konusuna girmeyeyim.
  8. 2 puan
    Merhaba güzel insanlar. Nasılsınız, neler yapıyorsunuz. Çocuklar, sizler iyimisiniz. Aşılalrınızı yaptırdınız mı? Bizim 2. Doz pazartesi inşallah. Bide 3. doz çıkardılar. Allahım 1 ve 2. yi korkarak yaptırıyoruz, 3 dozu işe yarayacak o acaba. Kafamda bi sürü soru. Bakalım neler olacak. Bu arada ben işe girdim. 23 yıl sonra Konfeksiyona makinacı olarak başladım. Biraz zorlanıyorum, ama çalışmak çok iyi geldi. Bende haberler böyle. Sizler ne gibi değişiklikler yaşıyorsunuz? Varmı bi gelişme. @wonfer hocam bebiş büyüyor mu. Öpün guzuyu bizim için? Tüm dostlar sizleri sevgiyle selamlıyorum Allah a emanet olunuz ?
  9. 2 puan
    Hayırlısı olsun. Samsun isteğiniz mi. Maaş farkı çok mu.
  10. 1 puan
    Tesadüf olsa gerek,ayni seyi bana da bir aile dostumuz söylemişti,olur ya da olmaz lakin takvim aynı,bayramdan sonra daha çok iadeler olacak demişti kendisi
  11. 1 puan
    Kendi adıma çok teşekkür ederim. Yalan da olsa saçma da olsa güzel şeyler, iyi şeyler söyleyin. Ölecek hastaya bile iyisin, iyi olacaksın demek sevapmış. Sonuç kötü de olsa en azından hayatımızın bir gününü ümitli ve mutlu geçiririz.
  12. 1 puan
    Bu hafta tatil yorgunluğu vardı ağaların üzerinde heralde. E artık haftaya çalışmaya başlarlar inşallah.
  13. 1 puan
    Günaydın arkadaşlar Bu hafta karar yok galiba?
  14. 1 puan
    @abdullah akca İadenizi hatırlıyorum geriye dönük bilgi paylasiminiz için teşekkür ederim. Samsun da basın biriminde göreve başlamanız ile ilgili süreç hakkında bilgi verilebilir misiniz? İl değişikliğininiz ve unvan farklılığı sizin talebinizle mi oldu bu durum ciddi bir mağduriyete yol açıyor mu özlük ve mali haklarınız açısından tekrar yeni yaşamınızda güzellikler dilerim.
  15. 1 puan
    Hocam egmde ,TSKda ve adalet bakanliginda dediginiz (olmaması gereken fakat bu şekilde devam eden durum) durum es,kardes sebep gosteriyolardi. Fakat sag. Bakanliginda bugune kadar bu sekilde red hic duymadim.
  16. 1 puan
    Suçun şahsiliği mi ? Yapmayın hocam nokta kadar birşeyim olmadan sadece eşimden dolayı ihraç edildim ve mahkemede işlem görüp takipsizlik aldım nokta kadar birşeyim yoktu ve hakim bana mahkemede eşin böyle böyle yapmış ne diceksin dedi soru kağıtları evrakları hepsi bende duruyor elbet hukuk gelir
  17. 1 puan
    Hiç birimiz helal etmiyoruz. Allaha havale ediyoruz.
  18. 1 puan
    Amin inşallah Kendisi televizyon da ovguler yağıyordu bunlar irtibat lu iltisakli ancak kandirildik rabbim affetsin dediler kurtuldular gariban memurda damgayı yedi ahirette de de kandirildik desinler rabbimm herseyi affederim ancak kul hakkı hariç diyor ben kendi adıma hakkımı helal etmiyorum
  19. 1 puan
    sn serpil hanım öncelikle kızınız adına tebrikler naçizane fikrimi söyleyeyim , ben bir hukuk bürosunda çalışıyorum ,sadece istanbul da avukat sayısı 70 bin üzerinde sizin çocuğunuz mezun olduğunda herhalde 100 bin olur ,şu an avukat olan gençler hukuk bürolarında asgari ücretin biraz üstü maaş alıyorlar , sizler ve gençler büyük hayallerle çocuğum avukat olacak hayalleri kuruyorsunuz ama mezun olunca sonuç bu maalesef , Türkiye'de 38'i devlet, 35'i vakıf, 11'i Kıbrısta olmak üzere toplamda 84 hukuk fakültesi bulunmaktadır bence iyi düşünüp gelecek planlaması yapın ( bir düzelme avukatların baro dan aldıkları sicil 70 bini geçti )


×
×
  • Yeni Oluştur...