İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

21-09-2021 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 7 puan
    @hepsiyah Khkliler konusunda chp, iyi partiye göre çok daha sağlam duruyor.
  2. 6 puan
    Arkadaşlar gunaydin.Umarım bol iadeleri birgun olur
  3. 4 puan
    Ben bugün cimerden başvuru yaptım siz de başvurun arkadaşlar
  4. 4 puan
    An itibariyle gerekçeli kararım gelmiş bulunmaktadır. *Devlet destekli okulda çocuğun olması hem destek verip hem de suç oluyor anlam veremiyorum. *Yine Devlet onaylı Banka da hesabın olması malum dönemde olmasi ki beraat vardı. Çünkü bir kasıt yoktu. Ama komisyon kasıtlı demiş.niyet okudukları için. Bir de kamuoyu yoklaması irtibat iltisaklıdır demiş. Ancak ben kişilerin isimlerini öğrenmiştim adliyedeki dosyada hiçbiriyle bir tanisikliğımız yok Fix menü şikayet memurları. Ben yine sebeplere riayet edip takdiri Allah'a bırakıyorum. Elbet birgün gerçek adaletin geldiğini göreceğiz. Kararım 2 Eylül'de verilmiş o da ayrı bir dram 2016 1 Eylül de ihraç olduk 2 Eylül 2021 de red geldi.karar numarası 2021/1897. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.
  5. 2 puan
    Ya arkadaşlar ben hâlen şaşırıyorum sizlere bu kadar iş geldi başımıza halen sağ siyasetçiler den medet umuyorsunuz dikkat ederseniz gıkı çıkmadı kadının ya taş olsa bu zulme erir ama sağ siyasetçiler in tümünün kafasında acaba gibi şeyler var ne yazikki bugünlerin birazda sebebi bunlar degilmi 15 temmuzdan sonra yapılan tüm hukuksuzluklara sustular
  6. 2 puan
    Kim KHK’larla ilgili zulmü dile getirirse oyumuz ona
  7. 2 puan
    Büyük ihtimalle, meslek hayatınızın bir döneminde denk geldiğiniz sicil amirlerinizden bazıları Fetö iltisaklı olduğu için İdare böyle bir yorum yapıyor. Ancak İdare bu yorumu, tüm meslek hayatınızı baz alarak yapmıyor. Bu nedenle yaptığı yorum objektif değil, yani keyfi. Bunu ispatlamak şöyle mümkün: Meslek hayatınız boyunca aldığınız tüm takdir, taltif ve sicil notlarınızı Mahkeme kanalıyla İdare'den talep edin. Size meslek hayatınız boyunca takdir, taltif ve sicil verenlerin Fetö iltisaklı olup olmadıklarını da İdare cevaplasın. Böylece Fetö iltisaklı kişiler tarafından sicilen desteklenip desteklenmediğiniz ortaya çıkacaktır. Benim durumumda ayn suçlama vardı. Talebim üzerine Mahkeme İdare'den yukarıda bahsettiğim bilgileri talep etti. İdarenin gönderdiği cevaptan; meslek hayatımda aldığım takdirlerin sadece %20'sini Fetö iltisaklı amirlerim tarafından verildiği ortaya çıktı. Benzer şekilde, sicil notlarımda da sadece %10'luk Fetö iltisaklı amiler var. Fetö iltisaklı sicil amirlerim önce de, onlardan sonra da Fetö iltisaklı olmayan sicil amirlerim tarafından bana takdir ve iyi siciller verilmiş. Yani meslek hayatı boyunca aldığım tüm takdir ve siciller tutarlı, herhangi bir anormallik yok. Eğer sadece Fetö iltisaklı amirler takdir ve iyi siciller verirken diğerler kötü siciller vermiş olsaydı, İdare haklı olabilirdi. Ancak İdare'nin ''Fetö iltisaklı amirlerince sicilen desteklenmiştir'' iddiası, safsatadan başka bir şey değil. Bu safsatayı dediğim şekilde ispatlamak mümkün. Ancak mahkemeler bunu ne kadar dikkate alır, o kısmını tahmin etmek zor...
  8. 2 puan
    Bence kalan arkadaşların hepsi cimer üzerinden başvuru yapmalı dosyanın neden dolayı bu kadar bekletildiğini sormalı ve bir an önce dosyanın incelenmesini talep etmeli.
  9. 2 puan
    Kurum kannati komisyon ret kararına yazmışlar ? ... Fetö/PDY terör örgütünün Türk Silahlı Kuvvetlerinde etkin olduğu dönemde örgüt üyelerinin parlatılması ve bu sayede kritik kadroların ele geçirilmesi maksadıyla örgütün talimatı üzerine; örgüt mensubu sicil amir konumundaki personel tarafından, yine örgüt ile irtibatlı ve iltisaklı personelin yüksek sicil notları verilmek suretiyle desteklendikleri, başvurucunun Fetö/PDY terör örgütü ile iltisaklı/irtibatlı veya mensubiyet bilgisi bulunan kamu görevinden çıkarılan amirleri tarafından takdir ile sicilen desteklendiğinin bildirildiği tespit edilmiştir." Disiplinli ve görevini yapan bir astsubay olmak sucmus ?
  10. 2 puan
    Sizin hesaplar da Bahçeli'nin bir zamanlar yaptığı hesaplara benzedi ? bekliyoruz zaten öyle alıştık ki karar kabul çıksa da inanmam ?
  11. 2 puan
    Merhaba arkadaşlar Sessiz takipçilerdenim. 672 MEB Kabul kararımı bugün gördüm çok şükür. Tek kriter istifa edilmiş sendikaydı. Darısı tüm masumların başına inşallah. Allah bu çukurdan çıkmayı nasip etsin sizlere de.
  12. 1 puan
    %100 haklı olduğunuz bir konuda bile mahkemelerin lehinize olan bu durumu, aleyhinize değerlendirmesi gerçekten çok acı bir durum. Ama hukuki mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz ve haklarımızı aldığımız ''o günü'' bekleyeceğiz.
  13. 1 puan
    @tozkoparan Üzgünüm şahısları tanımıyorum.30 eylül itibariyle hükümetten savunma istendiğini ben de duydum. Daha fazla ayrıntıya ulaşırsam sizinle paylaşırım.
  14. 1 puan
  15. 1 puan
    Videoyu izlerken meral hanim acaba ne dedi diye bekeldim. Tamam demekle yetinti. Ne denir simdi buna. ?
  16. 1 puan
    Dostlar, benim 17-25 Aralıktan önce görev yapan ve "FETÖ iltisaklı" olduğu iddia edilip görevden alınan amirlerden gelen sicil notum, sonradan gelen ve "FETÖ mevzuu"nda temiz olduğu söylenen amirlerin verdiği sicil notlarımdan daha düşük. Bana da başka pislikler atmayı başardılar. Bahane arayan elbet bulur, bulacaktır. Siz başkasının sizin hakkınızda verdiği sicil notuna karışamazsınız. Ve o kişinin o notu neye göre verdiği ispat edilmedikçe, varsayımlar üzerinden hareket etmek hukuka aykırıdır. İyi o zaman, bir fetocu, hayatı boyunca kimi sevdiyse, takdir ettiyse, nereye bağışta bulunduysa onlar da fetocudur. Manyak mısınız siz arkadaş? İtirazınızı yapın mutlaka, sayın Bla Bla Bla'nın dediği gibi, ama nihai sonucu etkilemesini pek beklemiyorum maalesef.
  17. 1 puan
    Öncelikle çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Aynen dediğiniz gibi örnek olarak tespit ettim en çok takdiri esas 15 Temmuz dan sonra rütbe ve terfisi yükselen amirimden almışım. Ayrıca iki savunmam var fetö gerekçesiyle ihraç edilen iki farklı amirimden. Ve sicilde ayrıca okuldan mezun olduğum sıralamadan sadece iki kişi daha ileri gitmişim. Kendi sınıf arkadaşlarımin toplam sayısında ilk yarisinda dahi değilim. Yani yazacak hiçbir şey bulamamışlar, cımbızla aradan birşeyler çıkarmışlar kısacası
  18. 1 puan
    Ben de başvuru yaptım .Çok mantıklı bir yöntem.Hepimiz yapalım bence. Bu hafta pek karar da yok sanki
  19. 1 puan
    @Umitvar sayfaya her girdiğimde inceleme devam ??
  20. 1 puan
  21. 1 puan
    Sn direnmali Eylül başı 18.970 lerde dosya numarası sanırım geçen seneden beri bakılan dosya bu yani 2020 -2021 9. Ay ilk hafta. 28 binlerden 18 bin küsur çıkardığımızda 9 bin kusurlardayiz şuan kalan dosya sayısı. Ekim ayinda seçim kanunu değişirse 1 sene sonra seçim var demektir zaten kalan dosyalar da 2022 Mayıs Haziran gibi nihayete erer kaldı şurada 8 ay askerlik ? sonrası ver elini Paris londra Singapur yada Çorum Yozgat Kayseri ağlanacak halimize artık ? iyi akşamlar forum affınıza sığınıyorum. Eskiyiz idare edersiniz belki
  22. 1 puan
    Dostlar, AKP veya MHP mağduriyetimizi gidermeyecek. Gereksiz tartışmaya, birbirinizi kırmaya lüzum yok. Kaldı ki sana bıçak saplayan kişi pansuman yapmaya kalksa teşekkür mü edersin? Twitter etkinliklerine de katılsanız, size karşı bütün kutsalları üzerine yemin bile etseler (ki aslında hiçbir kutsalları veya değerleri yoktur), mağduriyetinizi giderMEyecekler. En fazla işe döndürüp bugüne kadarki maaşlarınızı verebilirler. Bu da çektiklerinizin, size yapılanın binde birini bile karşılayamaz ve mağduriyetinizi gidermez. Ayrıca bunu toplu olarak da yapmazlar. KHK listesinden adınızı çıkarmaya bile üşenirler. Hala resmi gazeteye bakan sizi terörist sanabilir. Ama siz yine de twitter etkinliklerine katılın. Bari şimdikilerin yerine gelecekler gidersin. İyice unutulmayalım.
  23. 1 puan
    Yaa öyle yazılar okuyorum ki aklım almıyor şaşıp kalıyorum arkadaş merak ediyorum ak parti cıksa dese ki takipsizlik beraat alanları döndürüyoruz gidip oy verecek misiniz neyin beklentisindesiniz ne yapacaksınız cok merak ediyorum kimlerden medet umar oldunuz biz neler yaşadık neler geçirdik nasıl hemen yaşadıklarımızı unutabiliyorsunuz? Yaşadıklarım,hissettiklerim, haksız yere olan gözaltım, arkadaşlarımın önünde ellerime takılan kelepçe, dağılan ailem(boşanma,çocuğumdan ayrı kalma vs) giden 6 yılım(daha kaç gideceği de belli değil),altına girdiğim üstüme kalan borç yükü,gazetelerde yayınlanan TC ve ismim vs vs ve daha saymayı unuttuğum nice sorunlar ya bunlar nolacak bunların telafisini nasıl yapacaklar? Bunlar benim yaşadıklarım benim yaşadıklarımın kat ve katını yaşayan masum insanlar ya hapiste çürüdüler ya da hastalığa yakalanıp toprak oldular ak parti bana dese ki seni cbaşkanı yapıyoruz affet yine de oy vermem bir kez daha.benim için bitmiştir ben ve benim ailemden bir tane bile oy bu ömür bitene kadar sağ bir partiye cıkmayacak (bugüne kadar milliyetçi ve sağ görüşlüydük babam ak parti üyesiydi(bunu övünmek icin değil üzülerek söylüyorum) ak parti ve mhp ye verdiğimiz her oy icin babam annem ben ve kardeşlerim o kadar pişmanız ki ama ne yazıkki elimizden hiçbir şey gelmiyor bizde bugün bunların başımıza geleceğini bilemezdik hayatın sillesini yiyip bazı şeyleri görmemiz gerekiyormuş diyorum Neyse sözün özü bizi bu hale düşürenlerden medet umup birde bunları buralara sosyal medyalara yazıyorsunuz ya ben gerçekten bunlara herşey müstehak diyorum diyecek birşey yok
  24. 1 puan
  25. 1 puan
    1-Bitlis eğitimsen 675 KHK H.Ö iade 2-Erzincan eğitimsen 675 KHK M.i iade 3-Sirt eğitimsen 675 KHK Ö.E iade 4-Muş eğitimsen 675 KHK M.K iade 5-Kars kağızman eğitimsen 686 KHK F.G iade 6-İzmir eğitimsen 686 KHK Ü.Ç iade 7-İzmir eğitimsen 686 KHK Ö.Ç iade
  26. 1 puan
    Facebook ta iki iade var 701-Adalet-İkm-Birkaç kere sohbete geldi iddiası-İADE 695-Diyanet-Takipsizlik-İade
  27. 1 puan
    Kars kağızman eğitimsen 686 KHK F.G iade
  28. 1 puan
    Az önce bir arkadaşımın göreve iade edildiğini öğrendim. Kendisi yerine ben paylaştığım için il söyleyemiyorum ama KESK Eğitimsen olduğunu paylaşabilirim. 672lilerdendi diye hatırlıyorum, bizden önce alınmıştı. Hayırlı olsun ?? Darısı başımıza olsun inşallah ??
  29. 1 puan
    Moral bozmak istemem ama bitirmek isteselerdi zaten daha fazla karar verip bu sene çoktan bitirirlerdi.Toplu bir karar vereceklerini pek sanmıyorum.
  30. 1 puan
    Ağustos sonu kalan dosya sayısı 9.850 Bugün itibariyle 9.550 dosya kalmıştır. Eylül sonu 9.250 Ekim sonu 8.600 Kasım sonu 8 bin Aralık 2021 sene sonu 7.400 dosya kalıyor.


×
×
  • Yeni Oluştur...