İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

25-01-2019 • in Durum Güncellemeleri yüksek beğeni alan içerikler

  1. 1 puan
    29 Ekim 2016 KHK 675, Aralık 2018 beraat, 7 Ekim 2020 22. İdare ret, 29 Eylül 2023 13. BİM göreve iade KABUL. Kabul kriterleri; 2007-2016 rutin bankacılık hareketleri, mahiyeti belirsiz Cihan Medya ödemesi, delilsiz soyut tanık ifadeleri.
  2. 1 puan
    Öncelikle geçmiş olsun. İdare Mahkemesi tarafından verilen red kararında benim hakkımda da devam eden soruşturma olduğu yazıyordu. Bir süre sonra Emniyet TEM Şubeden telefon ile aradılar ifadeye çağırdılar. Bir arkadaş 2019 yılı içerisinde vermiş oduğu ifadesinde benim ismimden bahsetmiş, buna istinaden 2020 yılında tarafıma soruşturma açılmış. Beni çağırdıkları tarih 2021. Konu 90'lı yıllardan kaynaklı. Gerisini siz düşünün artık ne hallere kaldık. Ayrıca soruşturma aşaması gizli yürütüldüğünden UYAP sisteminde gözükmez. Hakkınızda dava açılırsa sisteme düşebilir.
  3. 1 puan
    Sayın portakal çiçeği, Son paylaşımlarınıza üzüldüm. Geçmiş olsun. Sevindirici haberlerinizi beklerim.
  4. 1 puan
    Merhaba sayın karagöz, sizin yazdığınız mesajların sonunda kurumunuz Tübitak yazıyor ya, tutuklandığım gün Tübitak çalışanı Nasada da çalışmış bir mühendis vardı o geliyor aklıma, o da tutuklanmıştı,biz mahkeme önünde çağırmalarını beklerken elindeki su şişesini bana vermişti boşver takma diye gülümseyerek, zaten onun sayesinde manşet olmaktan da kurtulmuştum, NASA çalışanı mühendis tutuklanmasına rağmen gülüyordu şeklinde haberlere konu olmuştu...?
  5. 1 puan
    ustad merhaba var mu bir gelisme aradilar mu bakanliktan?
  6. 1 puan
    Nasıl güzel sevinçli anlatmışsınız bir bir? gözlerim doldu sevincinizi okurken.. Hayırlı uğurlu olsun dönüşünüz? Rabbim bizlere de yaşatsın inşallah bu sevinci..
  7. 1 puan
  8. 1 puan
    Eeeeyyy yönetim, beni bu kadar beklettiniz, bir kupayı hak ettim bence. Lütfen ilk mesajıma kupa veriniz ?
  9. 1 puan
    Sevgili tatlış yönetim, şimdi ben üyeyim di mi? Mesajlarım artık görünecek mi?
  10. 1 puan
    Evet 10 ekim 2019 da yayınlanmış.Yeni yani.
  11. 1 puan
    devrem mail adresine gönderdim örneği. Geçmiş olsun.Allah tüm masumları bulunduğumuz zor ve kabul edilemeyen bu durumdan kurtarsın inşallah.
  12. 1 puan
    Kurum kanati olumlu gorus verirse kabul gelmezse dava acarsiniz
  13. 1 puan
    Sayın MSA günaydın, Dün forumun twitter adresinde paylaşılan https://twitter.com/komisyonkarar/status/1146392090454233088 kararla ilgili olarak EurusHolmes rumuzlu üyemizden şöyle bir mesaj aldım. İstek sahibine soruları varsa yardımcı olabileceğimi belirttim. Ancak karar yada sahibi konusunda talebi var sanırım yardımcı olabilir misiniz? "Merhaba. Ben bugün paylaşılan diyarbakır 10. Ceza mahkemesinin kararıyla ilgili birkaç şey sormak istiyordum ancak paylaşım kaynağına ulaşamadım. Tweeterdan @ohalohalkomisyonukararları-@komisyonkarar sayfasıyla iletişime geçtiğimde sizin yardımcı olabileceğinizi söylediler. Karar metni şu: ...... kararın linki var Beraat alan arkadaşımız adına çok sevindim. Biz 701 khklıyız ve durumumuz neredeyse tamamen aynı. Önümüzdeki duruşmada savcı mütala verecek. Kararın emsal olabilmesi için küçük 2 sorum olacak ama arkadaşa ulaşmam mümkün mü değil mi bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz inanın çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler." Teşekkür ederim.
  14. 1 puan
    Hoş geldiniz. Burdan iadelerimizi paylaşırım inşallah.
  15. 1 puan
    “Herkesten önce hamd Allah’a aittir. Ve herkesten sonra da hamd Allah’a aittir. Her hâlukârda(her durumda) Allah’a hamd olsun.” Elhamdü lillahi kable külli ehad, vel hamdü lillahi ba’de külli ehad, elhamdü lillahi alâ külli hâl.


×
×
  • Yeni Oluştur...