İçeriği gör

Karakeçili

Yeni Üye
  • İçerik

    114
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

543 Mükemmel

Karakeçili Hakkında

  • Rütbe
    Pus

KHK Bilgisi

  • KHK
    675
  • Kurum
    Sağlık Bakanlığı
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Mahalle hayırlı akşamlar. @Umutlu ben deprem bölgesinden değilim. Egedenim.
  2. Mahalledeki arkadaşlar, bu elim depremde bölgede olanlar durumunuz nasıl. Benim idare mhkm red geldi, istinafa başvurcam.
  3. Arkadaşlar herkese hayırlı geceler. Izgara tavukçuluk işimize ek olarak mayıs ayında sultaniye çekirdeksiz üzüm bağlarından toplattığımız bağ yaprağı satışına başladık çevrenizden yada ihtiyacı olan varsa irtibata geçerseniz damarsız yaprak gönderirim. Kargo dahil 5 lik ped de 150 Tl.
  4. Benim iki oğlum dan biri makina mühendisliği ne dikey geçiş yapmıştı, hazırlık dan dolayı başka üniversiteye geçti, diğeri bilgisayar mühendisliğini kazandı. Evde üç mühendis olcaz. Allah hepinizin çoçuklarına iyi yerler nasip etsin.
  5. Mahalleyi bırakmadık, ancak yazı azaldı.
  6. Mahalle dağıldı, biz Red alıp yerimize oturduk. İdari süreç devam ediyor. Neşe denen şeyi unuttuğumuz için yazmıyorum.
  7. Dünya telaşı ağır işimiz, ondan yazamıyoruz..
  8. Hayırlı olsun iade olmanıza sevindim @hepsiyah Arkadaşlar idari mahkemeye verdim, Bakanlık idari mahkemeye cevap vermiş. Bende tekrar cevap vermem gerekli mi. Gerekli ise Avukata yazdırmak yerine örnek dilekçe var mı?
  9. Karakeçili

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Idari mahkemeye kurum cevabı vermiş. Bizde kuruma cevap vermemiz gerekli mi? Gerekli ise örnek dilekçe nerden bulabiliriz.
  10. Cumanın Fevzi ve bereketi üzerimize olsun.
  11. İstanbul Kadıköy yada Üsküdar da apart bulunabilir mi öğrenci için.
  12. Belediye 15 yıldır oturduğumuz evin numarasını 1 basamak geri aldı, kurum bu sefer yan binaya göndermiş. kurum da güncel adres yokmuş sanırım.
  13. Herkese hayırlı akşamlar, hala komisyon mu, kurum mu göndercek tebligatı göndermedi.
  14. Şimdi üniversitede okuyan ve okuyacak 2 çoçuğum var. Bunlar EP masraf.Benden sonra gelen arkadaşlar hep İl Müdürü, müdür. Ben 4 yıldır kendi işlettiğimiz dükkanın paspasını, yağını pasını temizliğini yapıyorum. Emeklilik için de 1 ay pirim yatırıp 18 ay yayırmıyacağım. Günüm dolunca kredi ile emekli maaşı ile ödeyeceğim. Tabi bu arada sağlık sigortası olmayacak. Şimdi üniversitede okuyan ve okuyacak 2 çoçuğum var. Bunlar EP masraf.Benden sonra gelen arkadaşlar hep İl Müdürü, müdür. Ben 4 yıldır kendi işlettiğimiz dükkanın paspasını, yağını pasını temizliğini yapıyorum. Emeklilik için de 1 ay pirim yatırıp 18 ay yayırmıyacağım. Günüm dolunca kredi ile emekli maaşı ile ödeyeceğim. Tabi bu arada sağlık sigortası olmayacak. 18 ay hastalanmamam lazım.
×
×
  • Yeni Oluştur...