İçeriği gör

anka0606

Yeni Üye
  • İçerik

    46
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

0 Normal

KHK Bilgisi

  • KHK
    Diğer
  • Kurum
    Adalet Bakanlığı
  • Kriterler
    Banka
    Tanık
    Diğer
  • Komisyon Kararı
    Komisyona Tabii Değil

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Sürüyor

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. anka0606

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    merhaba.. iddianame neleri kapsıyordu? fikir vermesi açısından soruyorum deliller nelerdir? hangi tarih aralığın kapsıyor? dosyalarda delile göre önem sırası var. muhtemelen renklendirmişlerdir. sıra ile tüketiyorlar. benim 2011 2013 mahrem irtbatım var birde 2013 de sohbete götürdü demiş birisi. geriye doğru gidiyor. 2013 debde eskiye değmeye başlayacaklar gibi
  2. merhaba. dava dosyanınız kapsamı nedir? ocak 2022 de davam var. HTS mahrem imam ve tanık beyanı

  3. bu HTS tarihi nedir? 17 25 aralık öncesi sonrası?
  4.  

     

    merhaba. tanık beyanı ile 223/b Yerine 223/e alınan beraattan itiraz edilmiş. tanık beyanın içeriği nedir?

    1. Aklima

      Aklima

      Davadaki tek delilin bir tanık olması durumunda tanığın ifadesinin ne olduğu önemli değil. Yapılan suçlama "terör örgütü üyeliği". Bu suçlamanın oluşması için gerekenlerde yargıtay kararından alıntıyla (koyu) olarak yazılmış. Bunun yanında tanık EP den faydalanan birisi. Yani EP den faydalanıp isim vermekle hukuki menfaat sağlıyor. Yani tek bir tanık beyanıyla işlem yapılmış. Bu da ictihatlara göre kişiyi suçlamak için yeterli değil. Bu dilekçede kişi "bana, şüpheleniyorum ancak ispat edemiyorum manasına gelen bir beraat kararı verilmesini kabul etmiyorum" diyor

  5. merhaba. tanık beyanları ne derece etkili ve kriter niteliğinde. birden fazla tanık/gizli tanık/itirafçı beyanı ne derece etkili olur? Bunlar için bir tarih milat söz konusu mu? ken5di kendime somut bişey bulamıyorum ama tanıdığım şüpelendiğim 5 6 kişi var. 17 25 öncesi sonrası arkadaşlık kurduğum. kurum değiştiren ve KHK ile ihraç olanlar.
  6. Merhaba. Sizin etkin pişmanlıktan yararlanmanıza sebep olan kriter eylem ve tarih nedir? 17 25 öncesi sonrası banka bylock sohbet vs bağış sendika vs vs. Birde kurum nedir?
  7. anka0606

    Adalet Bakanlığı Personeli Forumu

    Arkadaşlar merhaba. HTS içeriğini biliyoruz malum; karşılıklı çağrı sms gibi içerikler. Fakat baz çakışması nedir detay nasıldır? Taşra, kırsal, ilçe, merkez ilçe, büyükşehir merkez gibi insanın, cihazların yoğun olduğu yerlerde durumlar nasıldır nasıl değişir. Bizim köye en yakın baz istasyonu ufuk çizgisindeki dağın tepesinde zor görünen bir direkte var. dağın arkasında kaç köy var bilmiyorum ama bu tarafta onlarca köy ve yüzlerce köylü var ayrıca binlerce km2 lik alanı kapsıyor. Fakat büyükşehirlerde durum nasıldır? kırsalda bir istasyona bir kaç bin telefon düşerken büyükşehirler de onbinlerce telefon kısa mesafelerde eşleşebiliyor. Sorumun içeriğine gelcek olursak; Ankara merkezde hangi operatöre ait kaç baz istasyonu vardır? bunlar ortak kullanım mıdır yoksa her operatör kendi müşterisine ulaşacak şekli ile ayı ayrı mı kurulum yapıp hizmet verir. HTS olmayan ama baz çakışması ile eşleştirilen insanlar ile ilgili nasıl bir savunma söz konusudur. bir sıklık yoğunluk gerekir mi?baz kapsama alanı büyükşehirlerde şehirmerkezlerinde kırsal gibi uzun mudur kısa mıdır? kaç km yada mt de baz istasyonu bulunur? bu tür detay bilgileri nereden nasıl alırız?
  8. anka0606

    Adalet Bakanlığı Personeli Forumu

    Arkadaşlar merhaba. tanık beyanı dışında ne gibi kriterler delil niteliği taşıyor? 17 25 öncesi sonrası mesai arkadaşlığı var. Kurum dışı kimse ile HTS yok ama tanık beyanı/beyanları + baz çakışması / yoğunluk = ? sonuç nedir? belli tarih kriteri var mı?
  9. anka0606

    Adalet Bakanlığı Personeli Forumu

    arkadaşlar merhaba. tanık beyanı dışında ne gibi kriterler delil niteliği taşıyor? 17 25 öncesi sonrası mesai arkadaşlığı var. Kurum dışı kimse ile HTS yok ama tanık beyanı/beyanları + baz çakışması = ? sonuç nedir? belli tarih kriteri var mı?
  10. anka0606

    Adalet Bakanlığı Personeli Forumu

    Slm dostum. 2011 2012 HTS de içerik önemli mi? Görüştüğünüz kişinin görevi pozisyonu yaptığı iş ve fetö deki görevi önem arz ediyor mu? Yani bunları bilip bilmemek milat tarihi açısından önemli mi. Hem adli hem idari bakımdan.
  11. anka0606

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    kodlama nedir bilmiyorum. beni kodlayacak olanlarda yine bu arkadaşlardır. öncesi yok çünkü. sizin kriteri biraz açar mısınız? dershane, banka + kredi kartı , kimseyok mu kurban + sms, gazete dergi vs var mı? işe giriş , görevde yükselme merkezi teşkilatta görev alma vs var mı? benim geçici görevimde var ama referans aramadım zaten kavgalı ayrıldık mahkemelik olduk kurum ile. belli tarih aralığı yok gibi 2010 da soruşturmaya dahil olabiliyor..
  12. anka0606

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Ana kriter nedir yan kriter nedir? Geçici görevim de referans aramadım. Vasıf ve niteliğime göre gelmek istedim. Mühendis olma hayalim vardı Sonrasında bir çok kişi ile tanıştım ve de mühendisler ile. Halıda maçı vs derken duş dinlenme gibi sebeplerden evlerine davet etmeleri ile evlerine gittim. Burada çalıştığım ekip arkadaşımıda görmeye başladım. Evde duş yeme içme birde yazlımım programlama gibi mühendislerin mesleki bilgilerinden faydalanma adına vakit geçirmemiz oldu. En fazla 2013 ramazan iftarı yaptık. Yıl bu şekilde geçti 17 25 oldu ekip arkadaşımda durumdan rahatsızdı. Bundan durumu öğrendim kendisi irtibatı kestiğini söyledi bende irtibatı kestim. Zaten 2013 yazında evlenen 2014 başında kurum değiştiren oldu. Ekip arkadaşımın durumu nedir devam etti mi etmedimi bilmiyorum beyanı ile bağını koparmıştı. Hali ile bununda irtibatım 2015 mayısa kadar devam etti. Ben kurumdan ayrıldıktan sonra beni düğününe çağırmasına rağmen gitmedim. Herhangi bir gazete dergi oboneliğim, bankaya para yatırma, kurban himmet burs verme program kullanma vs yok. İşim gereği mesai arkadaşlarım ile telefon görüşü dışarıda sosyal hayatım oldu. Ekstra iş olarak mobilya marangozhanesinde çalıştığım içinde dolabının kulpu kopan ayağı kırılan işi düşen beni arayabiliyordu. Ameliyat olduğumda hasta olup rapor aldığımda arayan evime ziyarete gelenler oldu ama mesai arkadaşlığı şeklinde. 2012 yazı 2014 yazı için yoğunluk 2013 te olmak şartı ile nasıl bir şeyle itham olunur bilmiyorum. Maddi manevi en ufak bir desteğim yok mesleki kariyer noktasında bilgilerinden faydalanma şeklinde 17 25 öncesi temas var. Öğrendiğimde ilişiğimi kestim kendim sınava girip 2014 te programcılık 2016 da bilgisayar mühendisliği kazandım. Bana derlerse ki sohbete katılıyordu, burs himmet kurban veriyordu. 2014 de devam etti diye. Maddi olanı öncesi sonrası onlarla veya başkası ile şahsımda 10 yıldır Hiç kurban kesmedim. Yoğun bir şekilde borç ödüyorum halen maaş avansınıda sonuna kadar kullanıyorum takibe kaldığım kredi kartları var. İlave olarak ek ile gidiyorum. Birde geçici görev için çalıştığım Kurumu idare mahkemesine dava bile ettim. Bana söyleyecekleri tek şey sohbete katılıyordu... Bununda bir kaç kişi hatta bunların abisi vs de derse nasıl olmadığını ispat edeceğim bilmiyorum. Hoş bu kişileri 5 6 yıldır görmüyorum görülmüyorum akıbetlerini de bilmiyorum. Temas ettiğim kim var onuda bilmiyorum. Evine iş yaptığımız dolap mutfak kurduğumuz müşterilerim bile çıkabilir. Malum böyle durumda fatura irsaliye her zaman yazılmıyor. Allah yardımcınız olsun. Bu iş uzun sürecek gibi. Şimdilik 2/3 aldığım bir işim ve maaşım var. Bakalım sonuç ne olacak
  13. anka0606

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Neydi ne oldu?
  14. anka0606

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Birde dolandırmadan cevaplarsanız. Genel soruyorum. Somut soyut durumu. Yargıtay kriterleri varya. Delil durumu nasıl neye göre değişiyor. Asıl yan delil gibi. Kendim için ise açığa alındım ifadem bile alınmadı. Bir kaç kişi daha açığa alındı. Açığa alınmayanlardan kimse yokmu kurban ve sohbet beyanı. Başkası için bölgeci denmiş. Arkadaşlar ifade verdiler görevdeler. Benim 2012 2015 geçici görevim var, bu süreçte tanıştığım ve 17 25 sonrası bağlantısını öğrendiğim arkadaşlarım var. Başkasınfa geçici görev var ifade ve açık. Diğerinde ifade ve açık. Kendim için olan kısmı açıktayım ama ifadem bile alınmadı. İtirafçı tanık yada etkin pişmanlıktan faydalanan birisinin beyanı diye düşünüyorum. Somut bir şeyim yok ama ne çıkacak bilmiyorum
  15. hocam kurum kriter tarih aralığı ve son durumu açıklar mısınız? 2014 öncesi 2 tanıkla hüküm esas alınıyor mu? tanık beyanı başka deliller ile desteklenmesi gerekmez mi? bende 2019 soruşturması ile 2020 de açığa alındım ifadeye bile çağırmadılar.
×
×
  • Yeni Oluştur...