İçeriği gör

adigey

Yeni Üye
  • İçerik

    23
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

54 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    Sendika
  • Komisyon Kararı
    İnceleme Devam Ediyor

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İfade

Güncel Profil Ziyaretleri

499 profil görüntüleme
  1. adigey

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Garip duygular içerisindeyim. Kabul kararımı gördüm az önce. Ne yazacağımı bilemiyorum. Sevinçlerimiz, üzüntülerimiz bir oldu. Yine de bu buruk sevinç ve boğazımdaki yumrulu sevinç aileme bayram oldu. Hepimizin yüzünün güldüğü günü de göreceğiz çok yakında.
  2. adigey

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Yavaş ilerliyor, sonuç daha çıkmaz diyerekten başka işlere daldım. Şimdi de hızlandılar, yakında kesin iade olurum. Bizi sürekli takip edip nasıl can sıkarız peşindeler?
  3. adigey

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba, belirtilen durumun bazı il veya ilçe meblerce yapıldığını avukatım demişti, tedbir! amaçlı. Benim de sizin gibi hakkımda işlem yok, en son 2019 da savcı ifademi alıp takipsizlik verdi. Ancak açığa alınmamla birlikte maaş hesabım bloke oldu ve noterden avukatıma vekalet için gittiğimde kara listeye alındığımı öğrendim, yani alım satım gibi işlemleri yapamıyordum vs. Mesela bankadaki diğer hesaplarım bloke değildi ama yıllar önce aktif kullandığım yatırım hesabım vardı, hisse senetleri için kullanıyordum. Onu bir türlü kapatamadım. Bankayı da aşan bir durummuş oradan da kara listeye alınmışım. Haftalarca dilekçeler, bankaya git gel sorunu anlamamış ve çözememiştik. En son TMSF lik bir konu sanırım denildi, yorulup bırakmıştım öylece. Şimdi yine sinir oldum. Belki bir ara tekrar uğraşırım. Yani takipsizlik aldıktan sonra otomatik düzelmiyor. Bankaya dilekçe vererek blokeyi kaldırmıştım mesela. Her sorunla tek tek uğraşmak gerekiyor.
  4. adigey

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Kurum görüşü alınanlar kısa süre sonra iade oluyorlardı. Sizin de öyledir inşallah. İkinciye görüş alınan başkaları da varmış. Bu durum bir karışıklık değil de titiz çalışma belirtisidir umarım.
  5. adigey

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Önceden nasıldı bilmiyorum. Benim de yazmıyor. İlk günlerde başvuru yapmıştım ?
  6. adigey

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Geçmiş olsun. Babamda ve bazı akrabalarımda bipolar bozukluk var. Hepsininki farklı seyrediyor. Siz hafif geçirenlerden olursunuz inşallah. Babama yıllarca rahatsız olduğunu kabullendiremedik, yaş alınca ilaç kullanmaya başladı. Başınıza gelen olaylarla ilgisi olmadığı söyleniyor, sizde bu yatkınlık mı diyim hastalık mı diyim varsa yetişkinlikte mutlaka ortaya çıkıyormuş. Ömründe bir kere atak geçirmiş kişiler de olabiliyormuş. Bir de kafalarının farklı çalıştığını söyleyebilirim, değişik zekaları var ? İlgi alanlarınız size iyi gelecektir. Sağlıklı günler dilerim.
  7. adigey

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Başvuru ile ilgili kafam karıştı. Nereye nasıl başvuru yapmamız gerekiyor.
  8. adigey

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ayrıca sendikaya üye olduktan bir süre sonra okul yönetimi sen sendikaya üye olmuşsun diye değişik tarzda söylemişlerdi. Ben bir şey anlamamıştım, bir de o zaman farklı yoğunluklarım vardı. Bir gün de müdür yardımcılarından biri çıkıp kendi sendikalarına geçip müdür yardımcısı olup olamayacağımı sormuştu. O zaman ben de idareci olmayı düşünmediğimi ancak sendikadan zaten ayrılacağımı nasıl çıkacağımı bilmediğimi, araştırıp çıkacağımı söylemiştim. Derken bu idareci beni çok severdi, darda olduğum zamanlarımda gerçekten idareci kimliği ile sıkıntılarımı hafifletmişti. Neyse efendim düştü peşime madem çıkacakmışsın bunları yapman lazım derken benim çıkmam aylar sürdü, yanlış doldurduğum form olmuş, hep sağolsun o uğraşmıştı. Neden anlattım bunları ve daha başka öğretmenlerin de söylemlerini yıllar sonra birleştirince bizim gibi saflar hariç herkes bir şeyleri biliyormuş. Durun o öğretmenin de neler dediğini yazayım. Gayet kalabalık öğretmenler odası molalarında birden fazla kez çocuğunu ne dershanelere gönderdiğini ne de bankadan kredi çektiğini ısrarla söyleyip duruyordu yıl 2015te. Konuşmaları garibime gitmişti, çünkü kimlerle yakın arkadaş olduğunu biliyordum. O nedenle bazı aklıma kalan konuşmalar oldu. Yıllar sonra vakit de çok olunca film şeridi gibi ? Ayrıca farklı bir kurumda çalışan yakınım bizden hangi sendikaya üye olduğumuz çocuklarımızın nerelerde okudukları gibi bilgiler istendi, bizde doldurup verdik demişti. Yani fişlemeyi personellerine yaptırmışlar, kendilerini yormamış kurum ?
  9. adigey

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    2015-2016 13 ay sendika, 2019'da ifade sonrası KYOK. Kurum görüşünden haberim yok.
  10. adigey

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Geçmiş olsun. Ben de 3 yıl sonra ifade verdim, aramışlardı. Avukatımla gitmiştim, o zamana kadar işlem görmemiştim, hakkımda 15 temmuzda dosya açılmış. Sendikam vardı, onu sordu savcı, çok uzatmadılar zaten araştırılmışsınızdır. Savcı kendi sorup, araştırılmıştır yok yok deyip görüşmeyi bitirdi. Hemen takipsizliğim gelmişti.
  11. adigey

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Yine bir anım canlandı gözümde. Benim ismim bakanlık listesinde yokmuş. Müdür senin adın sonradan valilikten geldi demişti. Bana o zaman bak onlar bakanlıktan açığa alındılar, senin bir şeyin yok daha iyi gibisinden cümleler kurmuştu. Ben de yazıdaki imzası olan müfettişin yanına gitmiştim. İrtibatlı olduğumu tespit edip açığa almışsınız, beni tanıyor musunuz, araştırdınız mı diye sormuştum. O da sendikaya üye olanların listesini istediler demişti. Hatta bu görüşmenin başında dayımın arkadaşı olduğunu söyleyerek muhabbete girmiştim. Aslında bana dayım senelerdir git müfettiş arkadaşım var tanış demişti, ben de gitmemiştim ? Eğer tanış olsaydım listede adım olmazdı belki. Çünkü sadece sendikaya üyesi olup hiç işlem görmemişler var. Bir de benzer durum bir aile dostumuzun başına gelmiş, o müfettiş ondan liste istemişler, o da yapmamış, bir şey vermemiş.
  12. Merhaba, Yurt dışındaki bir üniversitede okuyan babası KHKlı bir mimarlık bölümü öğrencisi staj yapmak için yer arıyor. Üniversitesinden dolayı başvuru yapmaya çekiniyor. Stajını Ankara'da yapacak. Yardımcı olabilecek olan var mıdır acaba?
  13. adigey

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Kalan dosya sahipleri ile iletişimde olsalar bari. Eğlenceli şekilde yılları geçirsek. Haftalık akıllarından sayı tutsun komisyon, tuttuğu sayıyı bilenlerin sonuçlarını diğer hafta açıklasınlar. Kabul veya red demiyorum, o noktada heyecan hep dorukta olacak. Diğer yıllarda koşullar değiştirilirdi.
  14. adigey

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Geçmiş olsun. sms ve facebook KYOK kararında yazıyor muydu? Yazmıyorsa komisyon araştırıp da mı buluyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...