İçeriği gör

Elife

Üye
  • İçerik

    7
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

5 Normal

KHK Bilgisi

  • KHK
    677
  • Kurum
    Emniyet Genel Müdürlüğü
  • Kriterler
    Sosyal Çevre Bilgisi
  • Komisyon Kararı
    Kabul

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Telefonla mı tebliğ ediliyor ,anlamadım? Valiliğe gidip tebliğ tebellüğ mü olacak? Valiliğin hangi biriminde atamalarımız? Teşekürler.
  2. Ne kadar süre sonra başlama yapacağız? Bize nasıl ulaşacaklar? Adresimize mi tebliğ edecekler yoksa bulunduğumuz ilin valiliği kanalıyla mı olacak?
  3. Sorunuzu gördüğüm zaman cevaplama gereği hissettim. Aralıkta iade oldum ve 129 kişinin arasındayım. Yani kararımı gördükten ve iş başlayasıya kadar en az 7 ay geçmiş olacak. Tabi araya pandemi engeli de takıldı ,belki daha kısa sürede olabilirdi ama takdir böyleymiş. Sadece bir süre daha sabretmeniz gerekecek. Belki mesleğe dönersiniz daha kısa sürer, belki sizinki farklı bir süreç olur ve daha erken başlamanız gibi olumlu bir ihtimal de var ama 129 kişi’yle bir şekilde irtibat kuruldu ve kişiler kendilerini biliyor. Umarım sizin için süreç daha hızlı ilerler ama bizim biraz uzun sürdü. Allah herkesin yardımcısı olsun.
  4. Salgından dolayı tebligatların, bulunduğumuz ilin valiliklerine gönderecekler diye biliyoruz ama şu an ki sürece göre Ankara’ya merkeze mi çağırırlar acaba?
  5. Sizin de bayramınızmübarek olsun. 2 buçuk- 3 ay daha bekleyeceğiz gibi görünüyor. Kim bilir belki daha kısa sürede arayıp , başlama yapın derler, bu da iyi ihtimaller arasında. Evet hak ihlali oluyor ama biraz daha olumlu düşünmeniz sağlığınız için daha iyi olur diye düşünüyorum. Belki sizin ve aileniz için çok daha hayırlı bir sonuç olacak. İstediğimiz İl’de çalışma fırsatı ve daha düzenli çalışma saatleri gibi iyi yanları da var. Evraklarla boğuşma fikri bana da pek cazip gelmiyor zaten pek bilgim de yok o yüzden o kadroya dahil olmam herhalde diye düşünüyorum. Hangi kuruma atanacağımız da belli değil. İzmir’e atananların çoğu Afad’a atanmış diye duydum. Bakalım sabırla beklemeye devam. Güzel düşünelim elbet güzel şeyler bizi bulacaktır.?
  6. 677 KHK . 27 Aralık 2019 iade . Bugün kendim aradım. Beni kimse aramadı. EGM personeli değil. Önce İç işleri personel genel müdürlüğünü aradım ve Araştırma merkezinin numarasını verdiler. Ben de araştırma merkezini aradım ve bilgilerimi teyit ettirdim. Dosyamın orada olduğunu ve yıkarıda söylediklerimi söylediler.
  7. Herkese merhaba. Ben de Araştırma Merkezine atandım. Az önce Araştırma Merkezini aradım ve bilgi aldım. Bu bilgiler herkes için geçerli ve şöyle; bu süreçten sonra araştırma merkezi kendi bünyesinde de Çalışma bakanlığından onay alacağını, bunun da takribi 3 ay sürdüğünü, istediğimiz İl’e atandığımızı ve Valilik bünyesinde, Vali insiyatifi ile görevlendirme yapılacağı bilgisini edindim. Biliyorum yine 3 ay beklemek sıkıcı gelebilir ama artık son merhale, sabır diliyorum herkese.
×
×
  • Yeni Oluştur...