İçeriği gör

Ali Kemal

Yeni Üye
  • İçerik

    6
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

10 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    668
  • Kurum
    Adalet Bakanlığı
  • Kriterler
    İhbar
  • Komisyon Kararı
    Kabul

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Bayraminiz mübarek olsun. Bu zorlu süreçte iade olanlar ve olmayı bekleyenlerin rabbim yardımcısı olsun. Rüzgara kapılmış yaprak misali 4 yıldır savrulup duruyorum. Aklandık şükür iade olduk derken fırtına dan kurtulamadım halen. Hak mucadelesine devam edecegim. Araştırma merkezine benim gibi 3.grupta kac kişi atandı bilginiz varmı. Göreve başlayınca ne kadar sürede atanmak istedigimiz ile gidiyoruz izini boşa kullanmak istemiyorum. Ayrıca özlük dosyasinda bilgisayar sertifikası olanların ve bilgisayar kursu görenlerin unvanı Veri hazırlama kontrol işletmeni olarak ataması yapılacakmış. Normal memurdan 100 tl fazla maaşa yansıyor. Mukayyit oldugumdan bilgisayari cok iyi kullanirim. Sizce bu kadroda calismak mantiklimi ? Göreve başladığımızda bilgisayar kullanmasını resmi yazışmalara hakim olduğumu söylemelimiyim. Evraklarla boğuşmak istemiyorum. Fikirleriniz önemli. Oldum olasi masa başında evrak işini sevmedim çünkü ? Son olarak ne zaman göreve başlatırlar tahminen bilgisi olan varmi
  2. @Hasan0614 tesekkur ederim. Ben Arastirma merkezine atandığımı EGM yi aradığımda öğrendim. Bende bugün İçişleri Bakanlığını aradim. Telefonla çok fazla bilgi veremeyiz dendi. Kurumdan Özlük dosyalarımızı isteyeceklermiş en kısa sürede göreve başlatmak için ellerinden geleni bayramdan sonra yapacaklarmış. Araştırma merkezi için isimlerimiz Icisleri bakanligina EGM den gitmis zaten. Yanlislikla ve iftirayla beni ihrac eden kurumum sanirim benimle tekrar çalışmak istememiş. Canları sağ olsun Haktan ve adaletten yana olan bütün meslektaşlarımın Rabbim tırnağına taş değdirmesin. Yapılan uygulama hukuk kurallari ve Anayasamiza ne kadar uygundur bilemiyorum. Adalete güveniyorum kim ne derse desin kim ne yaparsa yapsin Bildigim tek sey sabirla hakkimi arayarak. 4 yillik surede Takipsizlik aldığım gibi, komisyondan iade olduğum gibi eninde sonunda tüm haklarıma kavuşacağı ma eminim.
  3. Araştırma merkezine atananlar bu ne sessizlik. Yokmu bir duyum yada gelişme. Ankara bakanlıkta kalmanın yâda herhangi bir ilin valiligine atanmanın artıları yâda eksileri neler olabilir.
  4. Arastirma merkezine atanan arkadaşlar asagida yazilan kanuna istinaden bu durumdan yararlanamıyormu acaba. Araştırma merkezine atandıktan sonra işuan ikamet ettiğim il valiligine tayin isteyecem. Her ne kadar memleketim olsada daha once yine onemli bir birimde calistim yeri geldi kurumlarda calisan sol gruplarin sendikalarina uye muzahir kisilerle yuz yuze geldik ve diger malum sahislarda var tabi haliyle Vatan milket icin yaptiysakta adamlar taniyor bizi, kisisel husumet olustu. Kritik bir ildeyim ve daha once burada önemli operasyonlarda on planda aktif görev yaptım. Bu konuda bilgisi olan bir arkadaş varmı? "7190 sayılı Kanun, 7 Kasım 2019 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kanun ile en az on yıl görev yapmış olmak kaydıyla istifa etmek veya kurum değiştirmek suretiyle Emniyet Genel Müdürlüğünden ayrılan emniyet hizmetleri sınıfı personeline silah edinebilme hakkı verilmiştir."
  5. Hayırlı olsun kardeşim. Malesef beni araştırma merkezine vermisler. Malesef diyorum çünkü bu lekeden çamurdan kurtulmak EGM ye atanmakla son bulacaktı. Benim cok umurumda degil belki daha rahat edecegim ancak en çok çocuklarımı etkileyecek. 4 oğlum var eğitim durumları iyi seviyede ileriki surec te en çok bu durum malesef yine çocukları etkileyecek hep önlerine çıkacak. İçişleri bakanligi araştırma merkezine atanan kişilerin personel kimliğinde gözümle gördüm ismin sonuna parantez içinde (ş) yani şüpheli yazıyor. Aksini idda eden buyursun. Ne biliyim üç kuruşluk dünyam zehir oldu. Ne diye haklı olan insanların hakları gözetmek için çaba harcanmaz anlam veremiyorum. 6 ay beklet sonra sivil memur hicbir sebep aciklama yok. Basından beri değişen bir şeyde yok kime neye göre bu uygulama bilen yok. Hiç olmazsa herkes EGM ye atansaydi ve istediği ile atanmasi yapilsaydi azda olsa ailece çektiğimiz onca sıkıntıya çileye bir nebze olsun kendimizi toparlama mız için güzel bir katkı olurdu. Neyse artık takdir boyleymis. Yapacak bisey yok herkese hayırlı olsun.
  6. Biraz önce EGM yi aradım ve Araştırma merkezine atamam yapıldığını söylediler. 6 aydir bekliyordum.Ne zaman başlayacağımız belli değil. Görevli arkadaş bizle bir alakanız yok Icisleri bakanlığını arayın oradan bilgi alın dediler. Kriterim sadece DİL 1 fislemesi vardı. Aslında çok üzüldüm bu duruma. Bu lanet olası feto illetinden kurtulamadık. Bu isin sonu nasıl olacak bimiyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...