İçeriği gör

avesta

Üye
  • İçerik

    22
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

60 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    Banka
    Etkin Pişmanlık
  • Komisyon Kararı
    Kabul

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. avesta

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    @derya derya BEKLEMENİZ GEREKMİYOR HOCAM.SİZE İL İÇİ TAYİN HAKKI VERİYORLAR.BEN 2020 OCAKTA ZEYTİNBURNUNA ATANDIM.AĞUSTOS 2020 DE DE ÜMRANİYE İLÇESİNE İL İÇİ TAYİNLE GEÇTİM.İLK TAYİNDE MECBUREN BOŞ BULDUĞUNUZ İLK YERE SIĞINIYORSUNUZ SONRA SİZE EN MÜSAİT OLAN OKUL VARSA ORAYA GEÇİYORSUNUZ İL İÇİ TAYİNLE.sistemde ohal kararı ile dndü bilgisi gözüküyor.o yüzden il mem bunu mazeret olrak kabul ediyor.ile başvurup öğrenin.
  2. hocam arasıra ösym gis teki sayfanıza bakın.-ORADA ÇALIŞTIĞINIZ KURUM YÖNETİCİNİZE BAŞVURUN YAZACAK;KOKUL MÜDÜRÜ SİZİ TEKRAR ÖSYM GİS'E TANITACAK.-evrak ellerine ulaştıktan itibaren 60 gün içinde karar vermek zorunda ösym .BENİM BAŞVURUM KABUL EDİLMİŞ.İLK GÖREVİM DE 26 HAZİRANDA.DARISI SİZİN DE BAŞINIZA İNŞALLAH.
  3. avesta

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    @Supernova hocam siz dava açtınız mı manevi tazminat isteyememenin anayasaya aykırı olduğundan vs. dolayı.ben de emsal dava veya dava başvurusu arıyorum
  4. avesta

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    @Muhrac normal memurun istifa sürecine tabisiniz.istifa ettikten sonra 1 ay daha memur olarak beklersiniz;sağlık çalışanı olsaydınız kurum sizi daha uzun süre -6 ay daha -çalıştırabilirdi.1 ay da beklemem derseniz kural değişmediyse istifa dan itibaren 3 yıl memurluğa başvuramazsınız.
  5. avesta

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    @Saffet Kardas engeli nasıl kaldırttınız hocam? ben istenen evrakları sınav hizmetlerine postaladım.55 gün oldu.hala sisteme girişiniz ösym ce engellenmiştir yazıyor
  6. avesta

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    @Biolog65 hocam ben de yakında dava açıcam inşallah.gelişmelerden -sonuçtan birbirimizi haberdar edelim.
  7. 2016 aralık ayında yapılan yönetmelik değişikliği ile ösym başkanlığı sınav görevi dağıtımı sonucu bazı memurlara görev verilmesi;görev verilmeyenler için hak doğurmaz şeklinde madde eklemiş. 13 temmuz 2020 itibariyle görev talep dilekçem ösym ye ulaşmış;hala sistemde ERİŞİMİNİZ ÖSYM'CE ENGELLENMİŞTİR yazısı çıkıyor.13 eylül itibariyle 60 gün dolmuş olacak.dava açsak acaba mahkeme ne der?
  8. HOCAM BİZİM dışımızda bu iş herkese lüks görünüyor sanırım.henüz bir avukata danışmadım ama ümidim o ki müktesep hakkımız oluştu.2017 ocak itibariyle BES imizi başlatıp vade ve faiz farklarını devlete ödeteceğiz inşallah

  9. avesta

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Sağlıkçı hayırlı olsun.ben de tam ümidimi kestiğim;bu iş daha yıllarca sürecek galiba dediğim ;kendime acaba başka ülkelerde yeniden başlayabilir miyiz? dediğim zamanda t24 te KHK lılar sosyal ölüme terkedildi haberini okurken -birden yaklaşık 6-7 aydır ohal komisyon sitesine girip sorgulama yapmadığımı farkettim- bir de ne göreyim göreve iade edildiğimi öğrendim.tam da bu kış zor geçecek;gelir sınırlı gider açığı-enflasyon her yıl büyüyor derken RABBİM inayet elini uzattı.teşekkürler Rabbim.YA MELCEÜ KÜLLİ MAZLUMİN VE MAĞDURİN!
  10. avesta

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    niye söylemedin derlerse bizim mail adreslerimizi ve yazdıklarımızı ilet kuruma.ÜST AKIL BÖYLE AKIL VERDİ DERSİNİZ!?akıllı insan aklını kullanan insandır;daha akıllısı,başkalarının da aklını kullanandır.bir ihtimal SGK daki kaydınıza muttali olan kişi veya patron akl-ı selim sahibidir;burası türkiye herşey olur der geçer.gerçekten de hocam yaşayarak öğreniyoruz.ingiliz parlementosu için kadını erkek;erkeği kadın yapma dışında herşeyi yapabilir demişler.inşallah biz onu da aşmak üzereyiz.ultra demokrasi geliyor.
  11. avesta

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @Expert hocam hiç başına böyle bir iş gelmemiş gibi davran.ben 41 ay öyle yaşadım.inanın daha rahat oluyor.sadece yakın çevrem biliyordu.sonradan öğrenip de kınayan olursa izah edersiniz;önyargıları kırmak hele militan kafalı birine rastlarsanız imkansız.HAYATINIZA VE YOLUNUZA DEVAM EDİN.BEN,SORANLARA ATILDIĞIM ZAMAN ÇALIŞTIĞIM EN SON KURUMUN ADINI VERİYORDUM İŞ ADRESİ OLARAK.internetteki eleman arayan sitelere başvuruma bile yazdım.sorun çıkmadı.kader(?) utansın siz değil @Derizbinli tarihlere takılmayın hocam.hayat devam ediyor.akıntıya bırakın kendinizi.Rabbim harika kapılar açıyor.hayatımın en güzel günlerinden bazılarını ihraçta yaşadığım süreçte yaşadım:maddi-manevi.Allah dost;toprak post.baki selam
  12. avesta

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    @Efe0404 hocam istanbulda iseniz birilerine sorabilirim(tanıdığım avukatlara yani) pardon hocam üstteki yazıyı henüz gördüm.kusura bakmayın.hayırlı olsun
  13. avesta

    Milli Eğitim Bakanlığı İadeleri Forumu

    galiba isteyemiyoruz hocam;başka bir forumda hamza aydoğdu imzalı yazıda 3 yıl geçmedikçe il içi tayin yok denmiş.dilekçe yazmayı düşündüm bakanlığa bu konuda ;mihr-ü varakı vefayı kim okur kim dinler?belki bakanımız dinler.bir deneyelim halimizi arzedelim derim belki bir obsiyon tanırlar.hasbel kader olabildiğince eve en yakın okul bulmaya çalıştık.ben üsküdardayım.ümraniye-kadıköy ve üsküdar kapalı-yer yok dediler.zeytinburnunda yer bulabildim.Allahtan marmaray-metrobüs var yoksa yandık.
  14. avesta

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    @öfkeli 2016 yılından 27 gün izin hakkım vardı.2020 de göreve döndüm.kullanamadığım yıllık izin hakkımı talep edebilirmiyim 2020-2021 de kullanmak için?
×
×
  • Yeni Oluştur...