İçeriği gör

star5214

Üye
  • İçerik

    10
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

3 Normal

2 Takipçi

KHK Bilgisi

  • KHK
    701
  • Kurum
    Kara Kuvvetleri Komutanlığı
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    Kabul

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. star5214

    MSB Araştırma Merkezine Atananlar

    Ben avukat konusunda KHK gruplarından meşhur Mustafa Özkan ile çalışacağım, konuya hakim, ayrıca o da ruhsatını almış, resmi olarak avukatlık yapıyor.
  2. star5214

    MSB Araştırma Merkezine Atananlar

    @Aklimaburada paylaşılan bir binbaşının kararı vardı onun dışında karar görmedik. @oracle dediği gibi kabulü alan kayboluyor, açıkçası kabul alıp kaybolanlar için hiçte iyi düşünmüyorum.Halen korkacak birşeyi olan kaçar, kaybolur. @aklima ne kadar sürede o mesaiden ayrılma şansımız var, izin vs? Birde cep tel kesin yasaktır ama akılsız olabiliyor mu? Sakal memurlara serbest oldu? Bir çok devlet kurumunda saçta sıkıntı edilmiyor, bem çok durmayacağım diye ümit ediyorum , saçı sakalı kesmeden birine bakıp çıkacakmış gibi bir katılış yapamaz mıyız?
  3. star5214

    MSB Araştırma Merkezine Atananlar

    Bilgiler için çok teşkkürler @Aklima sizinle eş zamanlı giderse bir iki haftaya bende atama emrini almış olurum Evet, asıl mücadele şimdi başlıyor, komisyon kararı ile haklarımız iade edilmeli, KHK sonucunda çıkarılan üniforma mesleğe devam edecek olsakta olmasakta hakkımızdır. Sİzden süreçle ilgili iyi haberler bekliyor olacağız Katılış işlemleri ne kadar sürecek acaba? Hak edilen izin ne kadarsa, ne süre de alıp izne ayrılabiliriz gibi süreçlerle ilgili de haber bekliyoruz.
  4. TSK, 701 KHK , Komisyon kabul Nisan 2022, atama bekliyor

  5. star5214

    MSB Araştırma Merkezine Atananlar

    Maalesef dönenler buraları terk ediyor gibi, eminim sizden benden önce dönenler olmuştur.
  6. Merhabalar, dün itibariyle ohal komisyondan kabul kararım yola çıktı. Benim bu karar sahibine ulaşmama yardımcı olur musunuz? Bende 701 le aile bireyleri sebep gösterilerek ihraç olmuştum, adli idari hiçbir işlem geçirmedim be 45 ayın sonunda kabul kararı gördüm.
  7. star5214

    OHAL Sonrası MSB Onayıyla TSK İhraç

    Kesinlikle ama maalesef geç gelen adalette pek bir işe yaramıyor
  8. star5214

    OHAL Sonrası MSB Onayıyla TSK İhraç

    701 KHK ile aile bireyleri(abim üniversitelerinde doçent diye) bahane edilerek ihraç edildim. TSK da subaydım. Yine benim gibi kendiside subay olan eşimde 2019 haziranda eş durumundan bakan onayı ile ihraç edildi. Geçen hafta idare mahkemesi maaşesef red kararı verdi. Gerekçe; eşin ihraç, kanun kurumuna kanaat edip değerlendirme yetkisi vermişmiş. Somut delil bilgi belge olmadan iltisaklı olarak değerlendirebilirmiş. Adamlar beni bile yazarken irtibatltı iltisaklı olan diye yazmış. Malum 701 KHK da değerlendirilen yazmıyor. Olan diyor. İstinafa gideceğiz ama ondan da ümitli değiliz. Bu arada karı koca subay olan ve 689 ile ihraç tutuklu subayın yine subay olan eşine başka bir idare mahkemesi kabul vermiş. Benim ve eşimin hiçbir adli idari işlemi olmamıştır. Sivil memurlardan iki kişinin döndüğünü bliyorum, Anlaşışan o ki subay eli silah tutacak diyor döndürmüyorlar, bari benim Ohal sonucunu bekleselerdi!!!
  9. star5214

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Teşekkür ederim cevabınız için bşr umut oldu tabiki. Masum herkesin dönmesi dileğiyle
  10. star5214

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Merhabalar, hayırlı olsun, Aynı durumdayız galiba ben 701 kkk aile bireyleri(abi) sebebiyle ihraç asker. Yine kkk da asker olan eşim bakan onayı ile ihraç ( sebep ben ihraç:)) ve bizde bu aralar idari mahkeme kararı bekliyoruz. Bir yıl olacak mahkeme temmuzda) . Eşinizin ne kadar sürdü mahkeme? Birde süreç nasıl işledi bilgi almak isterim sizin içinde uygunsa. Tekrar hayırlı olsun
×
×
  • Yeni Oluştur...