İçeriği gör

Okan

Yeni Üye
  • İçerik

    16
  • Katılım

  • Son Ziyaret

İletiler bölümüne Okan kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Aklima, 51 dakika önce yazdı:

    Değerli farumdaşlarım,

    Günaydınlar,

    09:18 itibariyle haberdar olduğum bir hususu sizlerle paylaşmak isterim.

    OHAL komisyonundan olumsuz cevap almış herkesin affına sığınarak; bu gün 09:18 de komisyon sayfasında yaptığım kontrolde şahsımla ilgili "kabul" kararını gördüm.

    Sayın Aklıma hayırlı olsun sizin adınıza sevindim,darısı bekleyenlere.Forumu bırakmayacağınızı bilmek mutlu etti,sizin görüşleriniz bize ilham kaynağı oluyor.

    • Beğeni 1
    • Teşekkür 1

  2. Merhaba arkadaşlar verdiğim dilekçeye nüfustan böyle cevap verdiler.Bilgisi olan varsa nasıl örnek dilekçe yazmalıyım.

    İlgili tarihli dilekçeniz incelenmiş olup pasaport idari karar komisyonu tarafından alınan karar gereği hakkınızda idari karar kaydı kaldırılamamıştır.İç İşleri Bakanlığı'nın 2019/14 nolu genelgesi doğrultusunda müdürlüğümüze yazılı başvuruda bulunmanız halinde dosyanız genel müdürlüğümüz bünyesinde kurulan komisyon tarafından da değerlendirmeye alınacaktır.


  3. phoneix, 9 saat önce yazdı:

    @varex Geriye dönük maaşların yasal faizinin alınması önünde nasıl bir engel olabilir ki? Ayrıca aynı durum Üniversite'nin ödemediği geliştirme ödeneği için de geçerli mi acaba? Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hem geriye dönük maaşların yasal faizi hemde geliştirme ödeneğinin ödenmemesi bir hak mahrumiyeti  değil mi? Teşekkürler..

    Fecabok da Mustafa Özkan ve Samet hukuk ,emsal kararlar paylaşıyorlar.İncelemenizi tavsiye ederim.

    • Beğeni 2

  4. Expert, 6 dakika önce yazdı:

    Yarın için iş başvurusuna çağrıldım.İhraç olduğumu söylesem mi söylemesem mi ne yapmalıyım işe çok ihtiyacım var.Ama zaten sigorta da görünür.Söylesem ihraçsın işte ister eş durumundan ol ister ne olursa olsun kim dinler beni

    Ben  üç yer degiştirdim, ilk girdiğimde söyledim diğerlerine söylemedim.Sorun çıkmadı.Çogu insan ön yargılı.

    • Teşekkür 1
    • Onaylama 2

  5. elaf, 55 dakika önce yazdı:

    Hayırlı günler yardımınıza ihtiyacım var kıymetli arkadaşlar..

    Eşime idare mah. Red geldi bekliyorduk zaten istinafa başvurmak için benim avukatı arayıp dilekçe noktasında yardım istemiş eşim dosyayı görmesi için vekalet vermiş eşim sonra eşime idare davası açmak için 5000 lira istemiş dava içinde 400 küsur harç gerekiyormuş.zaten zor durumdayız malum sadece dilekçe yardımı olmuyor mu dilekçe parasını versek zaten mahkeme yok savunma yok mahkemeler kağıt üzerinden karar veriyorlar..bir de idare mah.gelen kararda 1700 gibi bir avukat parası borç var.burada okumuştum karar kesinleşince ye kadar ödemezsek ne olurdu bulamadım sanırım çok gerilerde kaldı.fikirlerinize ihtiyacım var. Zaten istinafdan da red gelecek.. sizce ne yapmak lazım avukata sadece dilekçe için yardım istemiştik yanlış anlaşıldık desek etik olur mu..ya da bu parayı ödeyip avukatı tutalım mı

    Fecabokta ve Twitterda ihraç hukukçular var.Dilekçe konusunda yardımcı oluyorlar, bence dilekçenizi onlara hazırlatın.Makul bir ücret ödersiniz.

    • Onaylama 1

  6. Ebediyatçı, Bir saat önce yazdı:

    İyi geceler, hayırlı kandiller. Bugün gündüz bakmıştım karar yoktu. Şimdi baktım, RET almıştım. Kriterler yazılı imzada. Ben KYOK almıştım. Kabul olur diye bekliyordum. Ama ret çıktı. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Yıkıldım,  ne diyeyim.  Bu kadar bekleyip ret almak çok kötü 

    Geçmiş olsun.

    İdareden dönersiniz inşaallah.

    • Beğeni 1

  7. Hayat harcadın, 5 dakika önce yazdı:

    Sevgili dostlarım; kanser hastası babamı kaybettik. Mesleğime geri dönüşümü görsün diye çok istemiştim ama olmadı.

      Siz mazlum insanların duasına talibim, Allah hepinizden razı olsun.. 

     

    Allah rahmet etsin.

    Mekanı cennet olsun.

    Başınız sağolsun.

     

    • Beğeni 2
    • Üzülme 2
    • Onaylama 3
×
×
  • Yeni Oluştur...