İçeriği gör

drbulentozbay

Üye
  • İçerik

    28
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    5

drbulentozbay | Son Ödül • Şubat 13

drbulentozbay • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

63 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    675
  • Kurum
    YÖK - Üniversiteler
  • Kriterler
    Banka
    Cihan Medya
    Kurum Kanaati
    Okul
    Sosyal Çevre Bilgisi
    Tanık
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Göreve İade - İstinaf

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

1.292 profil görüntüleme
  1. drbulentozbay

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Sayın The Oracle; 2017- 2023 arasında KHK' lı ve sigortalı olarak özel hastanelerde çalıştım. Kasım 2023' de memuriyete döndüm. SGK' dan çakışmalı hizmet nedeniyle adıma yatan sigorta primlerini geri istedim. ( Foruma genel not: Üniversite geriye dönük maaşlarımı verdi. Döner sermaye, ek ders ve promosyonları, nöbet ücretlerini vermedi. Bunlar için dava açtım. SGK almış olduğum emekli maaşlarımın üniversitece geri alınarak SGK' na iadesini istedi. Üniversite emekli ikramiyemi geri almak için beni icraya verdi. Tüm arkadaşlarımın bu tatlı dertlerle uğraşacağı günleri en kısa zamanda görmelerini dilerim.)
  2. drbulentozbay

    689 iade emekli

    Merhaba Bünyamin hocam; Ben 86 ay emekli maaşı aldım. Emekli maaşlarımı ve ikramiyemi üniversite mahsuplaşmadı. Daha sonra SGK' dan üniversiteye ve bana maaş ve diğer özlük haklarından kesilsin diye yazı geldi. Sizin nasıl oldu?
  3. drbulentozbay

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Sayın Bla Bla Bla, Sayın Aklima, Sayın Karagöz; Arkadaşlar merhabalar. 13. BİM kararı gereği 27 Kasım' da emeklillik sonrası yeniden üniversitede göreve başladım. İki hafta sonra geriye dönük maaşlarım hesabıma yatırıldı. Döner sermaye, ek ders, yayın teşvik, agi ödemeleri yapılmadı. 18 Aralık' ta Üniversite ile afiliye SB Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimliği' ne ek ödemeler için dilekçe yazdım. Bir ay sonra Sağlık Müdürlüğü görüşü ile fiili olarak çalışmadığım gerekçe gösterilerek olumsuz cevap geldi. 23 Ocak' ta geriye dönük maaşlarının tümüyle kızıma sıfır bir araba aldım. Dün SGK' nun Üniversite' ye yazılan yersiz ödenen emekli maaşlarının Üniversite tarafından maaşımdan ve ek ödemelerden kesilerek SGK' hesabına yatırılmasını, emekli ikramiyesinin ise Üniversite'nin almasını ve Üniversite 'nin hesabında kalmasını (2011/32 sayılı genelge) içeren bilgi yazısını aldım. Bundan sonraki süreç hakkında görüş ve tavsiyelerinizi istirham ederim. Herkese sevgi ve selamlarımla. Not: Emekli ikramiyemi SGK 40 günlük 4A nedeniyle 2018 yılında bir yıl gecikmeyle idari mahkeme kararıyla almıştım.
  4. drbulentozbay

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Sayın Yılmaz Ek ders ve döner sermaye geri ödemeleri alabildiniz mi
  5. drbulentozbay

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Teşekkür ederim. 2 yıl 8 ay.
  6. drbulentozbay

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Sayın Bla Bla Bla öncelikle size teşekkür ediyorum. Ben de aynı durumdayım. Benim hikaye şu şekilde yaşandı; 29 Ekim 2016 tarih ve 675 no lu KHK lılardanım. Ceza davası kesinleşmiş beraat, 22. idare ret, 13. BİM 29 Eylül 2023'de 2007 -2016 rutin bankacılık hareketleri, mahiyeti belirsiz Cihan medya ödemesi ve tutarsız tanık ifadeleri gerekçeleriyle oy çokluğu ile kabul. 23 Ekim 2023 kuruma tebliğ. 15 Kasım 2023 kurum hukuk bürosunun Danıştaya istinaf için itirazı. Yine Kasım 2023 hukuk bürosunun rektörlüğe atama için verdiği görüş. 22 Kasım' da dekanlıktan göreve başlamam için arandım. 27 Kasım 2023 de emeklilik sonrası yeniden göreve başladım. 4 Aralık' ta afiliye hastane de göreve başladım. Mutemet geriye dönük maaş bordrolarını 15- 20 Aralık a kadar hazırlayabileceğini ifade etti. 7 buçuk yıllık toplama % 35 vergi dilimi uygulanacağını söyleyince forumdan bulduğum gelir idaresinin yazısını verdim. Rektörlükteki üst amirine ileteceğini söyledi. Rektörlükte lojman görevlilerine 2016 Kasım ayında lojmandan 15 gün içinde ayrılmış olmam nedeniyle kalan 2 yıllık hakkımı kullanmak istediğimi sözel olarak ilettim. Boş lojman olmadığını, Ocak ayında normal başvurumu yapmamı söylediler. Döner sermaye için henüz bir girişimde bulunmadım. Bizim fakültede aktif çalışanlara da ek ders ücreti verilmediği için o konuda da bir isteğim olmayacak gibi görünüyor. Forumdaki tüm arkadaşlarımın süreçlerinin de olumlu sonuçlanmasını yüce Allah'tan diliyorum. Forumda yol gösterici başta Sayın aklıma, Sayın Bla Bla Bla olmak üzere herkese sevgi, saygı ve selamlarımla.
  7. drbulentozbay

    Yeşil pasaport alabilir miyim?

    Ben bu hafta eşimin kontenjanından yeşil pasaport aldım.
  8. 29 Ekim 2016, 675 sayılı KHK, Eylül 2017 OHAL Komisyonu ret, Aralık 2017 beraat, Temmuz 2019 22. İdare ret, Eylül 2023 13. BİM kabul. Kabul gerekçeleri; 2007-2016 arası rutin bankacılık hareketleri, mahiyeti belirsiz Cihan medya ödemesi ve soyut ve çelişkili tanık ifadeleri

  9. drbulentozbay

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Büyükgüçlü merhaba Haklarınızı aldınızmı? İyi akşamlar
  10. 29 Ekim 2016 KHK 675, Aralık 2018 beraat, 7 Ekim 2020 22. İdare ret, 29 Eylül 2023 13. BİM göreve iade KABUL. Kabul kriterleri; 2007-2016 rutin bankacılık hareketleri, mahiyeti belirsiz Cihan Medya ödemesi,  delilsiz soyut tanık ifadeleri.

    1. Bla Bla Bla

      Bla Bla Bla

      Nihayet! Gözünüz aydın Hocam.

      Bir kişi daha kurtuldu. Darısı en kısa zamanda bekleyenlerin başına... 

  11. drbulentozbay

    Yeşil pasaport alabilir miyim?

    Orhangökçe merhaba Eşiniz üzerinden almayı deneyin.
  12. drbulentozbay

    emekli iken iade

    Arif56 merhaba. Ben de benzer durumdayım. Ekim 2016' da emekli oldum. Henüz iade olmadım. Bu durumda kurum bana 2.5 aylık geri ödeme yapacaktır. 7 yıllık geri ödeme için idare mahkemesine başvurmak gerekir. Selamlar.
  13. drbulentozbay

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba arkadaşlar; Benim kriterlerim 2007 de açılan ve sürekli aktif olan BankAsya Hesabı(Çocukların okula başlaması ile açılan), Cihan medya, ve lehime ve aleyhime tanık ifadeleri ile Ağır Cezada üyelikten yargılandım. Yerel mahkeme beraat verdi. Savcı itiraz etti. Bölge Ağır cezada da beraat ettim. İki yıl önce 22. idare mahkemesi ara karar verdi. Dört başlık vardı. İç İşleri ne dernek vakıf, BDDK, Bank Asya, ve benden tanık beyanlarına cevap vermemi istedi. Benim cevabım UYAP ta görülüyor. Kurumlardan gelen bir bilgi yüklü değil. İltisak var deyip Red verdi. Bugün sistemde 13. Bölge idare ara kararını gördüm. Bu kez 4 başlık 10 başlığa çıkmış. Şöyle ki; 1- Üniversiteye iltisakla ilgili belge ve kanaatiniz var mı? diye soruyor 2- il Emniyette By lock , iltisakla ilgili belge? 3- 4- EGM KOM ve TEM'e iltisakla ilgili açık veya gizli kaynaktan herhangi bir istihbari bilgi tanıkifadesi, şikayet varsa belgesi? 5- Krea İçerik'e Digitürk aboneliği, iptal tarihi? 6- İç İşleri' ne dernek vakıf üyeliği? 7- TMSF' ye 2013 öncesini de içeren hesap hareketleri? 8- Cihan Medya ödemesi ve mahiyeti? 9- MEB' na Özel Eğitim okul ve yurt kaydı? 10- İl Cumhuriyet Baş Savcılığı' na irtibatla ilgili lehine veya aleyhime tanık, ihbar, şikayet olup olmadığı ve gizlilik kararı yoksa belgelerin bir örneğinin istenmesi soruluyor. Bana sorulan bir şey yok. Herkese iyi hafta sonları dilerim. Kalın sağlıcakla
  14. drbulentozbay

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    ByLock iltisak değilmiş. Banka ne acaba ? Onu bekleyelim.
×
×
  • Yeni Oluştur...