İçeriği gör

Victimman

Üye
  • İçerik

    55
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    4

İletiler bölümüne Victimman kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Victimman, 16 dakika önce yazdı:

    Merhaba arkadaşlar Hava Kuvvetlerinden  ohal komisyonun kabul kararı tebliği geldi dün .  Göreve başlamak için ayrı görev yazısı mı gelecek yoksa bu tebliğ yeterli mi bilemedim. arıyorum şimdilik kimse çıkmıyor telefona

     

    Kabul alan TSK personeli için;

    HvKK ile görüştüm. Tebliğat göndermişlerdi. Bu yeterli olmayacak karar kurulda görüşülerek görev yerimiz belli olacak en son bakanlık onayından sonra bizi çağıracaklar. 2-3 aylık bir süreç var önümüzde

    • Beğeni 2

  2. Lila73, 30 dakika önce yazdı:

    Değerli forum üyeleri herkese kolay gelsin ben ohal sonrası bakan onayıyla ihraç bir askerim. İdari mahkemesi göreve iade kararı verdi fakat bakanlık iadeyi Kara kuvvetlerine değil bünyesinde kurulan araştırma merkezine verdi dünde katılış yapmak için aradılar. Kara kuvvetleri bünyesinde kurulan araştırma merkezinin yerini bilen var mı ya da forumda orda çalışan arkadaşlar geri dönüş yapabilir mi?

    Merhaba arkadaşlar, Benimde karar Hava kuvvetlerine gönderildi deniliyor.Göreve araştırma merkezinde mi yoksa eski görev yerime mi verirler bilmiyorum. Fikri olan yazabilir mi?


  3. Vardırbirhayr, 17.01.2022 - 17:32 yazdı:

    Bu zülmü yapanların yaşatanların ALLAHIM ÇOLUĞU ÇOCUĞUNDAN ÇIKARSIN İNŞALLAH 

    Hocam bu dua hoş olmadı çoluk çoçuğun ne günahı var. Ama bu "ZÜLMÜ YAŞATANLAR (YAKINLARI AKRABALARI BİR ZÜLME KARIŞMIŞLARSA ONLARDA DAHİL) YAŞATTIKLARI ZÜLMÜN EN AĞIRINI YAŞAMADAN GEBEREMESİNLER diye dua ederim bende.

    • Onaylama 3
    • Katılmama 1

  4. ozelharekat61, 02.01.2022 - 13:26 yazdı:

    Arkadaşlar 2 gün önce komisyon açıkladığı gün araba kazası yaptım çok şükür bana birşey olmadı ama arabada baya maddi hasar var ve suc bende ehliyetimi aldığım günden beri ilk defa kaza yaptım yine yeni yıl geldi komisyon açıklama yaptı yine dosyalar bitmedi ben yine darlandım içim sıkıldı moralim çöktü 2 gündür gerçekten hayattan bezmişlik var üstümde yılların yorgunluğu 6 değil 60 yıldır birşey bekliyormusum o hic gelmeyecekmiş gibi hani mazlumun ahı yerde kalmazdı hani adalet yerini bulurdu 6 yıldır gelmeyen adalet bundan sonra gelse nolacak neden herşey ardı ardına kötü gidiyor niye hicbirsey yolunda gitmiyor kafayı yicem psikolojim çökmek üzere artık 

    Çok geçmiş olsun hocam,

    Sakın ümitsizliğe düşmeyin. Güçlü durun, bizden zaten bunu istiyorlar direncimizi kırıp , ümitsizliğe düşürüp, her türlü zulmü bize göstererek yok olmamızı istiyorlar. Çünkü içlerindeki kötülük kin ve nefret bitmeyecek. 

    Biz ne kadar güçlü durursak, dik durursak, bu adeletsizlikleri bu şeytanlıkları yüzlerine çarpacak, bu adaletsizlik bittiğinde onların yok oluşlarını keyif ile izleyeceğiz. Kahvemi ve çerezimi alacağım keyif ile izleyeceğim.

    • Beğeni 3

  5. Şevket, 15 saat önce yazdı:

    Dostlar en son geçtiğimiz salı günü incelemeye devam yazısını görmüştüm biraz önce tekrar bakayım dedim sayfaya kabul kararımı gördüm Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. Kurum TSK. Yaklaşık 2 sene önce  KYOK verildi. Babamdan dolayı ihraç edilmiştim. 5 yıl sonra geç olsada adalet yerini buldu. Herkese nasip etsin Allah. Bundan sonra ne olacak tebligat ne zaman gelecek nasıl bir yol izleyeceğim hiç birşey bilmiyorum. Hiç bunları düşünmedim kabul gelsin de hallolur herşey düşüncesindeyim. Bundan sonraki süreçte ne yapılması gerekiyor bilen bilgi verirse beni çok mutlu eder. Tekrardan Allah herkesi en kısa sürede görevine geri döndürsün inşallah. ? 

    Hayırlı olsun hocam,

    Bu aralar TSK'dan 1. derece akraba mağduru sonuçları gelmeye başladı haydi hayırlısı çember daralıyor bizim için...

    • Beğeni 1

  6. İNCELEMEYE DEVAM.HERHALDE EN SON BENİ AÇIKLAYACAKLAR...

    Mustafa TAŞ, 11 saat önce yazdı:

    İade kararımı gördüm arkadaşlar. Masum herkim varsa Allah kabul yazısını görmeyi nasip etsin. Deniz kuvvetlerinde işçiydim. 2. Derece akraba nedeniyle ihraç olduğumu düşünüyorum. Akrabam komisyondan red aldı.

    Hayırlı olsun hocam,  kriterler benziyor, darısı bütün mağdurlara inş.

    • Beğeni 1
    • Teşekkür 1

  7. LA TAHZEN, 2 saat önce yazdı:

    Merhaba. Pazartesi günü cok aksiyon dolu bi gün yaşadım. Benin gibi siradan bi ev hanımı için gerçekten aksiyondu.

    Twetterı bu aralar çok etkin kullaniyordum. Bunun için sorustirma açmışlar. Telefon ettiler kom şubeye davet ettiler. 

    Ben ne kaçakçılığı yaptim diye düşünerek gittim. Meğer bilişim suçlarına kom sune bakiyomus.

    2 tweetimi alintilamıslar. İkisinde de suc unsuru bisey yok. Birinde dem8sim ki 

    Allahim bebekler ,kadinlar hastalar hapiste . nasıl doneme denk geldik.

    Diğerinde ise profulimde sabitlenmiss twettim.

    Oda 

    Yakacaksa dünyayı KHK ile işinden atilan mazlumlarin ahi yakacak diye devam eden  2 twett.

    Bana ulaşmaları ise yurt dısindan yazan @ayseylm_06 hesabiymis. Bunun ve nisanYilmaz20  hesabının benim olduğunu dusunuyorlarmiş.  Bu hesap terör örgütü ovem twetler atmış.Bunun için bana soruşturma açılmış. 

     Neyse 

    verdim ifademi . Memur muhtemelen takipsizlik alacağımı soyledi.

    ÇOcuklarim ve eşim sosyalleşmemi engelleengellediBurada bahsedilmiş ama ben rastlayamadım. Merak eden hocalarim teşekkür ederim.

    Durum bundan ibaret.

    Tez vakitte selamete erin inşallah ?

     

     

     

     

     

    Şaşırdık mı hayır,  bu ülkenin adaleti artık böyle işliyor. Uyuşturucu satıcılar, tecavüzcüler, her türlü psikopat dışarıda elini kolunu salaya salaya rahat geziyor. Ancak günahsız, hasta, ihtiyar, tahsilli, ve ne kadar  nitelikli beyin gücü varsa hepsi içeride. Tweet, retweet atmaya korkar olduk, aman bunu kullanırlar da ret verirler diye..... 

    Yapılan bu zulüm karşısında susan toplum da ekonomik olarak tokadını çok büyük şekilde yiyor işte....

    • Beğeni 1
    • Onaylama 2

  8. Yıldırım, 17 saat önce yazdı:

    Merhabalar,

    10 gün sonra 4 senem dolacaktı (24 Aralık 2017, 695 no'lu KHK, Savunma Sanayii Başkanlığı, Uzman Yardımcısı).

    az önce kurumdan arandım, iade talebimin kabul edildiği ve bir ay içinde kuruma atamamın yapılacağı bilgisi verildi. İhraç ederken yapmadıkları tebligatı en azından iade ettiklerinde yapacaklar, yarın gidip kararı kendi gözlerimle göreceğim. Hissizleştim mi yoksa şokta mıyım bilemiyorum ama tepkisizim. Yarın kurumuma gidip o havayı tekrar soluyunca sanırım gerçeklerin farkına varacağım.

    önce ailemle paylaştım sonra sizinle paylaşıyorum, bu süreçte kimi muhabbetiyle, mizahıyla kimi hukuk ya da sürece dair bilgileriyle bu platformu bizim için hayatı daha yaşanabilir ve dayanılabilir kıldı. Başta burayı kuran ve fedakarâne bir şekilde katkı sağlayan arkadaşlara minnet borçluyum. Kimi zaman pratik hayatımda bulamadığım desteği geldim burayı okuyarak sağladım, kimi zaman bizim halimiz nicedir diye düşünürken geldim buradan bilgi aldım, gerçekten çok sağolun.

    hem sevinçliyim hem de buruğum, son mağdur iade edilene dek bu burukluk kaybolmayacak fakat benim gibi düşündüğünüzü varsayarak inanıyorum ki bu iade haberleri birilerini mutlu ediyordur mutlaka, ben başkalarının iade haberiyle nefes alıyordum, umarım ben de başkalarına bir nebze nefes olabilirim.

    evet bugün arandım ama sisteme henüz düşmedi kabul kararım, yarın kuruma gidip tebligatımı alırken ulaşabilirsem karar numarasına ulaşıp mutlaka bilgilendireceğim sizi. bunun haricinde sorusu olan varsa lütfen çekinmesin.

    Hayırlı olsun hocam , her iade haberi ile birlikte içimiz ferahlıyor. İnşaallah tez zamanda bu iş biter bütün mağdurlar işine döner.

    Bende 695 KHK ile Hava Kuvvetlerinden  ihraç edildim. Şu ana kadar adli hiç bir işlem (ifade, soruşturma  vs ) yapılmadı. Suçumu bilmiyorum daha. Adliyeye gidip durumumu sormak hiç içimden gelmiyor. Çünkü bunların hepsi siyasi karar, siyasi olarak çözülür.

    Beklemeye devammmm.................

    • Teşekkür 1
    • Onaylama 1
×
×
  • Yeni Oluştur...