İçeriği gör

seyyahmd

Yeni Üye
  • İçerik

    12
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

1 Normal

KHK Bilgisi

  • KHK
    İdari İhraç
  • Kurum
    Milli Savunma Bakanlığı
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    Komisyona Tabii Değil

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

393 profil görüntüleme
  1. @MSA Merhaba, BİM'e yazdığım dilekçinin sonuç kısmının uygunluğunu, varsa düzeltmesini rica ediyorum. teşekkürler...

    "SONUÇ VE TALEP              : Yukarıda açıklanan gerekçeler ve resen tespit edilecek sair nedenlere dayalı olarak;

    1-) Konya 1. İdare Mahkemesi’nin 2020 /... Esas, ... tarih ve 2022/... Karar Sayılı Davanın Reddi kararının KALDIRILMASINA, Mahkemenizce aleyhimde bir görüş oluşması durumunda İdari Mahkemesinin kararına da gerekçe olan, ADLİ YARGIDAN ÇIKACAK KARARIN BEKLETİCİ MESELE YAPMASINI,

    2-) Yargılama giderleri ile, ileride vekil ile temsil edilmem halinde avukatlık ücretinin davalı tarafa yükletilmesine karar verilmesini saygıyla arz ve talep ederim. 17/03/ 2022"

     

    ayrıca uyapta gördüğüm postaya verilmiş ancak henüz tarafıma tebliğ edilmemiş imzasız görüntü resmini tebliğ belgesi olarak dilekçemde kullanabilir miyim?

  2. @MSA Merhaba, BİM'e yazdığım dilekçinin sonuç kısmının uygunluğunu, varsa düzeltmesini rica ediyorum. teşekkürler... "SONUÇ VE TALEP : Yukarıda açıklanan gerekçeler ve resen tespit edilecek sair nedenlere dayalı olarak; 1-) Konya 1. İdare Mahkemesi’nin 2020 /... Esas, ... tarih ve 2022/... Karar Sayılı Davanın Reddi kararının KALDIRILMASINA, Mahkemenizce aleyhimde bir görüş oluşması durumunda İdari Mahkemesinin kararına da gerekçe olan, ADLİ YARGIDAN ÇIKACAK KARARIN BEKLETİCİ MESELE YAPMASINI, 2-) Yargılama giderleri ile, ileride vekil ile temsil edilmem halinde avukatlık ücretinin davalı tarafa yükletilmesine karar verilmesini saygıyla arz ve talep ederim. 17/03/ 2022" ayrıca uyapta gördüğüm postaya verilmiş ancak henüz tarafıma tebliğ edilmemiş imzasız görüntü resmini tebliğ belgesi olarak dilekçemde kullanabilir miyim?
  3. seyyahmd

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    HERKESE MERHABA, BÖLGE İDARE MAHKEMESİNE " İHRACIN REDDİ" KONUSUNA YÖNELİK DİLEKÇE ÖRNEĞİ VEYA LİNKİ PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?
  4. seyyahmd

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Aklima Merhaba, Şubat ayında kurumuma yaptığım ilave tedbirlerin kaldırılmasına yönelik başvurumun cevabı yeni elime geçti. HvKK cevabında; "hakkımda ohal dönemi KHK ları ile işlem yapılmadığını, ihraç kararımın MSB onayı ile verildiğini, dolayısı ile 7256 sayılı kanunun 41. maddesi kapsamına başvuruma işlem yapılmadığı" şeklinde cevap aldım. Bu arada ceza mahkemesi üyelik kararı verdi, şu an istinafta. bir yorum ve tavsiye rica ediyorum. teşekkürler... i
  5. Merhaba arkadaşlar, Tüm masumların bir an önce haklarının verilmesi dileğiyle. Başından geçen arkadaşlar paylaşabilirse, benzer durum yaşayanlara tecrübe olabilir. Kurum kararı ile ihraç olduktan sonra İdari Mahkeme'ye iptal davası açtım. Kurum ilk savunmasında 5 sayfa içerisinde benimle ilgili iki satır var. 1. "yaptığı görev ülke güvenliği ve asayişin sağlanmasında önemli bir yere sahip olup görevin hassasiyeti de göz önüne alındığında dava konusu işlem yapılmış." diğer tüm meslektaşlarımın da olduğu gibi. 2. "davacıya ait bilgiler ayrı bir yazı ekinde gönderilecektir." ifadesi var. maddeler hakkında görüş ve tecrübesi olan arkadaşlar paylaşabilir mi?
  6. Sayın Toprak, öncelikle tebrikler, darısı tüm masumlara.

    Size bir sorum olacak. benzer bir durumla mahkeme sürecim başladı. MSB ilk savunmasını yaptı. 5 sayfa içerisinde benimle ilgili iki satır var.

    "yaptığım görevin ülke güvenliği ve asayişin sağlanmasında önemli bir yere sahip olması ve görevin hassasiyeti göz önüne alındığında dava konusu işlem yapılmış." diğer tüm meslektaşlarımın da olduğu gibi.

    bir de ilave bir cümlede "davacıya ait bilgiler ayrı bir yazı ekinde gönderilecektir." ifadesi var. 

    size gelen savunmada benzer ifadeler var mıydı?  ek yazı konusu oldu mu?

     

×
×
  • Yeni Oluştur...