İçeriği gör

vatan15

Yeni Üye
  • İçerik

    11
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

3 Normal

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    YÖK - Üniversiteler
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    İnceleme Devam Ediyor

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

459 profil görüntüleme
  1. vatan15

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Klarnet bu karar ihraç veya açıkta olan memurun dışarıda çalıştığı dönemde aldığı miktardan iade edildiği toplam miktardan mahsuplaşması anlamı taşımaktadır.yök ve emniyet kurum olarak ağırlıkta iadelerin en ağır yapıldığı kurumlar bunun nedenini anlıyorumda yazmak istemiyorum tamamen duygusal diyebilirim.nedensiz bekletilmek fetöyle mücadeleye zarar veriyor..672 KHK en çok yanlışların yapıldığı ve en sona bırakıldığı KHK olduğu aşikar ne yazık ki.
  2. hakkında hiçbir belge delil bulunmayan gerçek mağdurlar ,kriter ve delilleri bol olan red alanlar tarafından iadeleri geciktiriliyor.her ret alan bu örgüte doğrudan bulaşmış diyemeyiz ama gözüken durum bu..ayrıca 672 KHK lar neden sona bırakıldı yök-emniyet kurumları bekletilen dosyalarda oran olarak çok fazla bunu ne ile açıklamak mümkün..

  3. vatan15

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @İkm675 siz bu kod açıklamasını nereden öğrendiniz.hiçbir kurum kuruluş bilgi vermiyor komisyon aşamasında.
  4. vatan15

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Guardiann az kaldı geriye sayım başladı.fırtına öncesi sessizlik hep olur.pirinci gören kömürü alan satılmışlarda bunun bedelini ödeyecektir. güzel bir söz vardır..rüzgar hep aynı yönde esmez.
  5. seçim yaklaştıkça siyasi beklentiler artacak ama akıntıya  ve fırtınaya karşı kürek çekecekler lakin fırtına ve akıntı hiçbir zaman dinmeyecek bitmeyecek..artık mağduriyetler birilerine rant ve malzeme kapısı olmamalı. özellikle yök ve emniyette iadeler daha etkin olmalı.672 KHK larda hata payı çok deniliyor bu giderilmeli.bekletilmede keyfiyet ancak fetönün ekmeğine yağ sürer..

  6. vatan15

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    iki askerimize bu cani fetvayı veren teröristi Gaziantep halkı yani gazi halk gereken cevabı verecektir şüphem yok.
  7.    Hukuki konuları anlamakta zorlanıyoruz.AYM kararı verdiği karar olumlu ama geriye dönük işlemediği için komisyonun bugüne kadar vermiş olduğu kararlar geçerli.AYM ne diyor iltisak  irtibat ve üyelik ancak mahkeme kararıyla verilir.komisyon kararıyla değil verilen bu karar olumlu ancak gecikmiş karar. yani iltisak ve irtibatta ölçü somut deliller yoksa iadeler kolaylaşır ama delil varsa bu üyelik ve mensubiyet kapsamına girer ki bu da o kişi için geçmiş olsun demektir..

  8. 672 KHK lar neden ağırlıklı bekletiliyor.önden alınanlar neden sona bırakılıyor..özellikle yök ve emniyet kurum görüşlerinde biraz frenleme fazla mı yapılıyor..cevabını bilenler yazsın ricam..

  9. 672 KHK lar özellikle neden bekletilir.ve özellikle yök ve emniyet kurum görüşleri bilerek mi geciktiriliyor.doğruysa vahim yanlışsa masumiyet aramak yanlış olur

  10. vatan15

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @phantom18 iadeler gerçekse bunda anormal durum inanmamak olur.önümüzde ki günlerde bu durum netleşir.
  11. vatan15

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Mina güvenlik soruşturması ohal komisyonunda göreve iade kapsamında derinlemesine incelenen konu değil bu mecliste zaten kabul edildi güvenlik soruşturmaları memurluğa ilk atanacaklar için araştırma konusu olan bir durum.sizin komisyonda dosyanızın olması güvenlik soruşturmalarının etkinliğini doğrudan etklilemiyor.
  12. arkadaşlar gerçek fetöcüler bu komisyonu oyalamasalardı bu kadar zaman kumpas mağduru olanlar bekletilmeyecek görevlerimize iade edilecektik. önyargıların çoğunlukta olduğu 672 ler ilk KHK lar olmasına rağmen sona kalmayacaktı..

  13. çalışmayan komisyon korkarım ki tamamen yatacak yattıkları yerden maaşları ve tazminatlarını alacaklar ama bunu fırsata çevirip bahane üreten zihinler yerüstünde yaşadıklarının hesabını yeraltında fazlasıyla ödeyeceklerdir .çünkü  Allah hesabın üstünde hesap görendir hele ki bu zalimlerse..  

  14. vatan15

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Aklima komisyonun KHK lar ile ihraçların göreve iade veya ret kararının mevzuata uygun olup olmadığı yönünde karar alması bir yönüyle kabul edilebilir.ama unutulmamalı ki komisyonda 685 sayılı KHK ile kuruldu ve kanunlaştı.o zaman biz öncelikle 685 sayılı kanunun ilgili maddesinin iptalini tartışmaya açsak daha doğru olur kanaatindeyim. ama yargının buna vereceği cevap zaten belli.
  15. vatan15

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Saphyr idari mahkemelere kalan dosyaları göndermektense komisyonun görev süresini uzatmasını haklı gerekçe gösteremeyiz bu yıl komisyon görevini bitirmeliydi
×
×
  • Yeni Oluştur...