İçeriği gör

701KHKegm

Üye
  • İçerik

    27
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

8 Normal

2 Takipçi

KHK Bilgisi

  • KHK
    701
  • Kurum
    Emniyet Genel Müdürlüğü
  • Kriterler
    Dernek
    SD Kart - Garson
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    İstinaf

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

819 profil görüntüleme
  1. 701KHKegm

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Yıpranma ile birlikte 27 yıl. 2022 yılı başlarında SGK bir genelge yayınlamış, buna göre dava açmadan da ikramiye ödemesi yapılmaya başlandı. Benim dava 2021 sonlarında açıldı. Şu an kazandım ancak SGK avukatı istinafa götürüyor.
  2. 701KHKegm

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hizmet birleştirmesi kişinin isteğine bağlı değilmiş. SGK birleştirme yapıyor. Benim 8 gün vardı birleştirme yapmışlar. Ikramiyemi bu gerekçe ile vermediler. Halen dava devam ediyor. Yani birleştirme talep edip etmemen önemli değil.
  3. 701KHKegm

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hayırlısı olur inşaallah. Benim de 24. İdarede idi. Nüfus kayıt örneği yüklendiyse yakın zamanda kararı da yüklerler. 2-3 ayı bulur yine de. Geçebilir de...
  4. 701KHKegm

    Bölge idare mahkemesi karar süresi

    Ankara BİM 14. İdari Dava Dairesinde
  5. 701KHKegm

    Bölge idare mahkemesi karar süresi

    --- İyi günler. Telefon ile aradım. Telefona çıkan görevli dosyamın sırasını beklediğini beyan etti. Hayatımız sıra beklemekle geçiyor. Bu arada sırası gelen de gidiyor tabi --- Allah uzun ömürler versin hepimize de hem mahkeme sonuçlarını hem de mağduriyetlere yol açanların düşecekleri durumları görelim hayatta iken.... --- İyi günler. Telefon ile aradım. Telefona çıkan görevli dosyamın sırasını beklediğini beyan etti. Hayatımız sıra beklemekle geçiyor. Bu arada sırası gelen de gidiyor tabi --- Allah uzun ömürler versin hepimize de hem mahkeme sonuçlarını hem de mağduriyetlere yol açanların düşecekleri durumları görelim hayatta iken....
  6. İyi akşamlar. 24.idare mahkemesinin red kararına karşı istinafa gitmiştim. Bir sene oldu ancak UYAP sistemine nasıl yüklendiyse aynen duruyor. Hiç bir evrak yüklemesi yada gelişme yok. BİM süreci bu kadar uzun mu sürüyor. Sonuçta dosya üzerinden inceleme yapılıyor olarak biliyorum.
  7. Emeklilik ikramiyesi ödemesi için SGK aleyhine açtığım dava devam ederken, SGK tarafından çalıştığım kurumdan yazı talep edilmiş olup, kurumumun olumlu cevabı üzerine tarafıma ikramiye ödemesi yapılmıştır. Uzun bir aradan sonra SGK avukatı tarafindan mahkemeye cevap yazılmış olup, yazılan cevap dilekçesinde aynen; Yetki, derdestlik, husumet, hak düşürücü süre gibi ilk itirazlarımız ile zamanaşımı defi yapılmış sayılarak haksız açılan davanın REDDİNE, şeklinde talepte bulunulmuştur. Bilgisi olan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.
  8. 701KHKegm

    Yurt dışı çıkış yasağı

    İyi akşamlar. Herhangi bir örneği yok. Forumdan da bulabilirsin. Kendi ihraç durumundan bahsederek giriş yaparsın, sonuç kısmına da; "Ekte sunmuş olduğum .................. 2.Ağır Ceza Mahkemesi’nin 03/02/2022 tarih, E:2021/465 ve K:2022/732 sayılı kesinleşmiş BERAAT kararına istinaden, sistem kayıtlarınızın kontrol edilerek hakkımda herhangi bir şerh, tahdit veya bloke varsa kaldırılmasını, 4982 sayılı Bilgi Edinme Kanunu uyarınca yapılan işlemin neticesi hakkında aşağıda belirtili ikametgah adresime yazılı gönderim yapılması hususunu'' şeklinde bağlayabilirsin.
  9. 701KHKegm

    Yurt dışı çıkış yasağı

    İyi akşamlar. Bir dilekçe ile bulunduğunuz yerdeki Nüfus Müdürlüğüne başvurun. Dilekçe ekine KYOK kararını da ekleyin. Onlar sistemden tahdit koyan ilgili Nüfus Müdürlüğüne evrakı gönderiyorlar. Benim de beraat kararım vardı, bu yöntemi izledim. E-devletten üzerinden yaptığım protokol sorgusunda tahdidimin kalktığı anlaşılıyor. Ancak yazı daha elime ulaşmadı.
  10. 701KHKegm

    Oy çokluğu ile beraat

    İyi akşamlar. Yorumunuzu yeni gördüm, kusura bakmayın. Ceza davası garson kodlamasından dolayı açılmış ve soruşturma sırasında benim hakkımda bir tanığın ifadesine ulaştıklarından iddianame hazırlanmış ve dava açılmış. Ancak çok eski tarihlerde aynı evde kaldığımız tanığın etkin pişmanlıktan faydalanarak vermiş olduğu ifadesinde benim ile ilgili suçlayıcı bir beyanı da söz konusu değil. Tanıkta ve eşinde bylock çıkmış, ben de yok. İdare mahkemesi ve Ohal komisyonu aşamasında Kimse Yok mu derneğine SMS gönderdiğim belirtilmekte ancak kaç adet veya ne kadar miktar gönderdiğimin tespiti yapılmamış, dilekçelerimde bu hususları açıkça belirtmeme rağmen bu konuyu açıklığa kavuşturmamışlar. Ceza dava dosyasında ise dernek hususuna hiç değinilmedi. Ayrıca kendi yaptığım tespitte halen faaliyet gösteren başka bir derneğe de Kurban bağışı yaptığımı tespit ettim. Bu hususu da idare mahkemesinin red kararına karşı yazdığım istinaf dilekçemde belirttim. Ancak 5 ay kadar önce Bölge İdare Mahkemesine giden dosyamda bu tarihe kadar bir kıpırdanma yok. İdare Mahkemesinin red gerekçelerinden biri de halen adli soruşturmamın devam ettiği idi. Red verildiği tarihlerde hakkımda savcılıkça soruşturma başlatılmış olduğunu ancak herhangi bir dava bulunmadığını sonradan öğrendim. Şimdiden teşekkürler.
  11. 701KHKegm

    Oy çokluğu ile beraat

    Hayırlı Ramazanlar kaderdaşlarım. Gerekçeli kararı Adliye ye giderek sormam üzerine bir hafta sonra UYAP sistemine yüklemişler. Karar kesinleşmiş ve UYAP sisteminde dosya KAPALI görülüyor. 5271 sayılı yasanın 223/2-e maddesi uyarınca Delil yetersizliğinden OY ÇOKLUĞU ile beraat etmişim. Kararda, kararın bir örneğinin en son görev yaptığı birime de gönderileceği yazıyor. Bilgilendirme için olsa gerek, yoksa en son çalıştığım kurum bu karara istinaden beni geri çağıracak değildir herhalde. İdari davam halen istinafta. Kararı Bölge İdare Mahkemesine de göndersem uygun olur mu? Belki neticeye etki etmeyecektir, ancak dosyaya bakan hakimlerin vicdanlarına etkisi olur inşaallah. Bu mübarek günlerin hürmetine, tüm kaderdaşlarımın içinde bulunduğumuz bu sıkıntılı süreçten tez zamanda kurtulmasını diliyorum.
  12. 701KHKegm

    Oy çokluğu ile beraat

    İyi akşamlar arkadaşlar. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davam oy çokluğu ile beraatla sonuçlanmıştı. UYAP sisteminde gerekçeli kararın yazıldığı görülüyor. Ancak aradan bir buçuk ay geçmesine rağmen gerekçeli karar halen tarafıma tebliğ edilmedi. Bilerek mi geciktiriliyor acaba, gerekçeli kararı mahkemeden yazılı olarak talep etsem uygun olur mu sizce, yoksa akışına mı bırakmalıyım?
  13. 701KHKegm

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Teşekkür ederim. Gelişmelere göre sizinle irtibata geçerim.
  14. 701KHKegm

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ödemeyi almam durumunda emekli ikramiyesi için açtığım davadan vazgeçmem mi gerekiyor. Yoksa SGK mahkemeye ödeme yapıldığını bildirdiğinde dava kapanıyor mu?
×
×
  • Yeni Oluştur...