İçeriği gör

alnımaçık

Üye
  • İçerik

    46
  • Katılım

  • Son Ziyaret

alnımaçık kullanıcısının paylaşımları

  1. alnımaçık

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Malesef dilekçede yasal faizi ile alakalı bir cümle yok sadece özlük haklarının iadesi yazıyor. Ancak kararda koyu şekilde tanzim talebinin kabulu ve davalı tarafından davacıya mahrum kaldığı tüm özlük haklarının iadesi yazıyor. Tanzim talebi derken neyi kast ediyor.
  2. alnımaçık

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Sayın Aklima benim maalesef idare mahkemesi kararında yasal faizi ile diye bir ibare bulunmuyor. Sadece tüm özlük haklarının iadesine diye bir ibare var. Ayrıca kurum görevden uzaklaştırma aldığım günlerde alamadığım özlük haklarım ekstra dava açmam gerekiyormuş.
  3. alnımaçık

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Anladım. Dava sonucunda şöyle yazıyor tazmin talebinin kabulu ve tüm özlük haklarının iadesine diye
  4. alnımaçık

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Merhaba herkese idare mahkemesi hakkımda kabul kararı vermişti göreve iade olduğumuzda geçmişe dönük yasal haklarımız faizi ile mi veriliyor. Ve ayrıca ekstra tazminat davası açabiliyormuyuz
  5. SGK bordrosu siz çalışmadıgınız için mi yok yoksa vermediniz mi. Vermediyseniz bi şekilde ulaşamazlarmı SGKlı çalıştıysanız
  6. alnımaçık

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba arkadaşlar İade kararı sonrası msb nin tebligatı elime ulaştı araştırma merkezi tayin yeri herkesin bildiği gibi. Normal görevime dönmüş olmadım ne yazık ki bu göreve iade değil ki. Bunun için dava mı açmak gerekiyor tekrar.
  7. Allah belasını versin bunların ya. Hukuk ile de birşey geçmiyor ele bu nasıl düzendir yahu.
  8. Teşekkürler ederim cevaplarınız için.
  9. Merhaba iyi günler herkese hakkımda idare mahkemesi kabul kararı vermişti. 27 ocaktada msb ye yazı ulaştı. Ancak hala bir ses seda yok 1.5 ay oldu. Msb davayı istinafa taşıdı acaba istinaf sonucunda mı atama emri gelir. Bilgi sahibi olanlar yorum yapabilir mi ?
  10. alnımaçık

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hayırlı uğurlu olsun
  11. alnımaçık

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Daha bir sürü var malesef her gün tv lerde gözümüzün içine bakıyorlar bitaneside ver mehteri diye bağırıyor.
  12. alnımaçık

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bu adam adalet bakanı olduysa herkesin geri mesleğine iade edilmesi gerekir.
  13. Anladım. Karar bozulmazsa çalışırken mahkemeye devam yani.
  14. O zaman iade olduktan sonra açıktamı bekleyeceğim bütün mahkemeler bitene kadar. Bim e gitmeme durumu yok mu msb nin
  15. Bim e gidecekse niye göreve başlıyorum ki o zaman da şuan ki işimden oluyorum ne kadar çıkmazda bir durum iade olsak dert olmasak dert valla
  16. Peki atama geldiğinde başladıktan sonra tekrar ihraç olma durumu var mı acaba
  17. Ankara ise kötü. Peki askeri personel olarak mı atama gelicek nasıl oluyor acaba
  18. Herkese iyi günler. Ohal sonrası bakan onayı ile ihraç olmuştum msb na açtıgım idari dava sonucunda mahkeme iade kararı verdi. Avukatım gerekli işlemleri yapıyor ancak neler olur bu saatten sonra pek fikrim yok.Bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa memnun olurum.
  19. Sayın Aklima İdari davada söylediğim hiç birşey kayıtlarda yok. Kendimi savundum ama sanki söz almamışım gibi. Dava açacağız tabiki de ama belki de bu mahlukatlar başımızdan ne zaman giderse o zaman adalet yerini bulacak.
  20. Hakimler savcılar şu anda doğru bildiklerini yapmıyor. Onlarda biliyor bu yazdıklarınızı Bütün hakim ve savcılar avukatlar da dahil hazır metinler üzerinden adalet yürütüyor hiç biri bunların dışına çıkmıyor çünkü adalet yok . O yazdığınız bakanları eklesek dava metinlerine dikkate almayacak hiç bir hakim ve savcı.
  21. İyi günler herkese yarın milli savunma bakanlığı'na açtıgım davada duruşmam var. Daha önce idari davada duruşmaya girenler bilgilendirebilir mi duruşmanın işleyişi nasıl oluyor. Bakan oluru ile dzkk dan eş durumundan ihraç edilmiştim
  22. alnımaçık

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ağam bizimle eyleniyir. Arkadaşlar yeni yargı reformunda şerefsiz haysiyetsiz tecavüzcü ırz düşmanlarını kurtarmak için somut delil aranacakmış somut delil olmadan tutuklanamayacakmış. Adalet şaşmış hükümetin gözünü tamamiyle hırs bürümüştür. Burada bir sürü insan var somut delil olmadan işinden olan ailesi yıkılan yazıklar olsun gercekten . Herkesin Adaleti şaşar Allah'ın adaleti şaşmaz.
  23. İnşallah öle olur bütün elimizde ne varsa aldılar emeklerimizide aldılar ne yazık ki
  24. Dzkk dan ihraç olduktan sonra gemi adamı cüzdanı alabiliyormuyuz ?
  25. Malesef öyle yapmak zorundayız.
×
×
  • Yeni Oluştur...