İçeriği gör

Şevket

Yeni Üye
  • İçerik

    12
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    1

Şevket | Son Ödül • Ocak 2 2022

Şevket • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

53 İyi

1 Takipçi

KHK Bilgisi

  • KHK
    689
  • Kurum
    Kara Kuvvetleri Komutanlığı
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    Kabul

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Şevket

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Merhaba, gelir vergisi matrahının ay bazında hesaplanması ve düzeltilmesiyle ilgili dilekçe yazacağım kurum Kara kuvvetleri bağlı bulunduğum tugaya gidiyorum bize değil vergi dairesine yazacaksın diyor vergi dairesine gidiyorum mal müdürlüğü bakıyor sizin maaşlara diyor mal müdürlüğüne gidiyorum tugaya yazacaksın diyor ben dilekçeyi iadeli taahhütlü göndermeye karar verdim hangi kuruma göndermeliyim TSK da iade olup gelir vergisi için başvuran oldumu nasıl yaptı bilgi verirseniz sevirim.
  2. Şevket

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Peki avukatlar yaklaşık ne kadar ücret talep ediyor veya yüzde olarak mı alıyor daha önce avukatla hiç işim olmadı önceden üç aşağı beş yukarı bi bilgi sahibi olabilirsem çok iyi olur. Daha önce avukatla çalışmış olan varsa.
  3. Şevket

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Halen ceza evinde babam. benimde umudum yoktu ama 5 yıl sonra kabul kararını gördüm umudunuzu kaybetmeyin. 689 KHK benimde bu arada.
  4. Şevket

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Maalesef olmadı.
  5. Şevket

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Yakınlık derecesi babam. Babam ihraç edildi daha sonra açığa alındım 3 sefer daha sonra ihraç.
  6. Şevket

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Yakından kaynaklıydı benim başka bi durum yoktu. 2 yıl önce savcılıktan kovuşturmaya yer olmadığına dair karar çıkmıştı.
  7. Şevket

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Öncelikle herkese merhaba. Herkesin biran önce görevine dönmesi umuduyla konuya girmek istiyorum. Yaklaşık 1 ay önce görevime döndüm Kuvvet KKK. En son görev yaptığım yerde aynı kadromda başladım görevime. Geriye dönük tüm emekli sandığı prim ödemeleri gerçekleşti. Maaş ödemeleri yapıldı fakat beklediğimden çok aşağıda oldu ödemeler(Sigortalı olarak çalıştığım ve özel sektörde aldığım tüm maaşlar düşüldü. Sebepsiz zenginleşmenin önüne geçmek içinmiş.). Bundan sonraki süreçte yasal faiz, agi ödemeleri, vergi dilimi vs gibi tüm haklarımı aramak için nasıl bir yol izlemeliyim. Direk bi avukatlamı anlaşmalıyım veya tüm başvuruları kendim yapabilir miyim yol haritasını anlatacak bi kişiye ihtiyacım var tüm bu aşamaları yaşamış biri. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  8. Şevket

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Kabul kararı bugün elime ulaştı merak edenler için 28 Aralık'ta karar verilmiş dosya no:2021/2283x 21 Aralık'ta 2021/22578 dosya numarasını hesaba katarsak bir haftada yaklaşık olarak 250 karar çıkmış komisyondan gibi görünüyor.
  9. Şevket

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Çok teşekkürler?
  10. Şevket

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Dostlar en son geçtiğimiz salı günü incelemeye devam yazısını görmüştüm biraz önce tekrar bakayım dedim sayfaya kabul kararımı gördüm Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. Kurum TSK. Yaklaşık 2 sene önce KYOK verildi. Babamdan dolayı ihraç edilmiştim. 5 yıl sonra geç olsada adalet yerini buldu. Herkese nasip etsin Allah. Bundan sonra ne olacak tebligat ne zaman gelecek nasıl bir yol izleyeceğim hiç birşey bilmiyorum. Hiç bunları düşünmedim kabul gelsin de hallolur herşey düşüncesindeyim. Bundan sonraki süreçte ne yapılması gerekiyor bilen bilgi verirse beni çok mutlu eder. Tekrardan Allah herkesi en kısa sürede görevine geri döndürsün inşallah. ?
  11. Şevket

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hayırlı olsun darısı tüm mağdurların başına.
  12. Şevket

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    KYOK kriter yok hiçbir şey yok neyini inceliyorlar hala anlamıyorum. Bi bitmedi.
×
×
  • Yeni Oluştur...