İçeriği gör

EyyAdalet

Yeni Üye
  • İçerik

    15
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

1 Normal

1 Takipçi

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Emniyet Genel Müdürlüğü
  • Kriterler
    Cihan Medya
  • Komisyon Kararı
    Kabul

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

326 profil görüntüleme
  1. İnşallah Ankara merkezden arayan oldu mu Kasım aralık ayında yapılan yer tercihinden sonra
  2. Arkadaşlar şubat ayının bitmesine bişey kalmadı sesimizi duyan bir devlet yetkilisi hakka adalete saygısı olan kimse kalmadı mı İçişlerinin araştırma merkezini aradım sonuna kadar kadar kaç defa çaldı açan yok
  3. Maalesef arayan soran yok unuttular mi bizi
  4. Arkadaşlar daha önce araştırma merkezine ataması yapılan ve bu forum sitesini takip eden Arkadaşlar varsa süreç nasıl işliyor nekadar sürede iş başı yaptırıyorlar nerelerde çalişiyorlar biraz bahsederlerse bizim bu belirsizligimize biraz yardımcı olurlar teşekkür ederim.
  5. Arkadaşlar ses seda yok mudur duyum alan başlayan
  6. Arkadaşlar ne zaman görev başı yaparız duyum alan yok mudur artık çok yorulduk
  7. Araştırma Merkezine Atananlar 2020 Ekim ayına kadar kabul alanların çoğunluğu Araştırma merkezine yapıldı. Şu anda valilikler çalışılmak istenen il için dilekçe ve sertifika alıyor. Atamamızın uzamaması dilekçelerin bir an önce verilmesine bağlı. Ulaşılamayan arkadaşlar var. İkamet valilikleri veya önceki ikamet ili valiliklerinden takip etmeleri gerek. Telefonları değişen arkadaşlara ulaşılamıyor. Lütfen bir an önce valilik yazı işlerine dilekçe verin. Araştırma merkezine atanıp atanmadığınızı EGM sivil atamadan sorarsanız iyi olur.(alinti)
  8. Arkadaşlar bende dün aradım pdb atama büroyu listeler belli olmuş araştırma merkezi ancak ohal komisyonun kabulünden bu yana neredeyse 1 yıl geçti inşallah bunu fazla uzatmazlar hayırlısıyla gorevimize başlarız gına geldi artık
  9. Arkadaşlar ses yok mu 6 ay oldu tebligat yapılalı duyum alan haberi olan yoooook muuuuu?
  10. EyyAdalet

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Merhabalar hayırlı olsun kurum hangisi ayrıca tebligat size ne zaman yapılmıştı
  11. @MSA @kzyk konmisyon iade tarihi ne zamandı. valiliğin en son size bildirdiği Ankara da 10 gün içinde başlama tebliğinden önce herhangi bir tabligat yapıldımı , ne zaman.
  12. Arkadaşlar masum olan ve fakat bir şekilde darbeyle fetöyle ilişkilendirerek mağdur olan tüm arkadaşlara bir an önce adaletin tecelli etmesini diliyorum.ben de uzun bir süreçten sonra kabul kararımı gördüm.yaklaşık bir ay önce emniyetten tebligat yapıldı ancak daha göreve başlamadım.bu süreçte emniyette başlayanlar fazla çalışma, terör tazminatı , aile yardımı gibi ücretleri tazminatta alıyorlar mı , komisyonun kabul kararını ;ihraç olduğu il emniyet diye tebligat yapıldı.ne zaman görev başı yaparım.emniyet mi olur yoksa araştırma merkezi mi?göreve başlamam ne kadar sürede olur.teşekkür ederim.
  13. EyyAdalet

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Arkadaşlar masum olan ve fakat bir şekilde darbeyle fetöyle ilişkilendirerek mağdur olan tüm arkadaşlara bir an önce adaletin tecelli etmesini diliyorum.ben de uzun bir süreçten sonra kabul kararımı gördüm.yaklaşık bir ay önce emniyetten tebligat yapıldı ancak daha göreve başlamadım.bu süreçte emniyette başlayanlar fazla çalışma, terör tazminatı , aile yardımı gibi ücretleri tazminatta alıyorlar mı ?bilen arkadaş varsa bilgi verirse sevinirim.
×
×
  • Yeni Oluştur...