İçeriği gör

perde1un

Üye
  • İçerik

    264
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    12

perde1un | Son Ödül • Eylül 16 2021

perde1un • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

665 Mükemmel

1 Takipçi

perde1un Hakkında

  • Rütbe
    Plus

KHK Bilgisi

  • KHK
    686
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    İnceleme Devam Ediyor

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

1.289 profil görüntüleme
  1. perde1un

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Dostum benim ilk mesajım da bu sebepten ya zaten. Bireysel çözümlemeler yapıp o onu yapmış, bu bunu demiş mesajları arttıkça sinir tepeme çıktı. Bunları bırakıp, geçmişi silip nasıl bu işten kurtuluruz onu düşünmemiz gereken yerde saçma sapan aforizmaların, yorumların benim yaptığım gibi cevaplarla muhatap olması gayet normaldir. Ve üstüne yine tekrar ediyorum ben, benim ailem, benim büyükanne biz de bu belanın içindeyiz. Ben aklandım da herkes kirli ya da bir tarafta demiyorum ki hala aynı yorumlara maruz kalıyorum. Bu iş görüş işi değil zaten ayırmadan herkes alındı herkes aklanmaya çalışıyor. Görelim bakalım komisyon, idare, danıştay ne diyecek. Söz onlarda, bende değil. Ben bazıları gibi hakimcilik oynamam. Sizi özelden tanımıyorum ama azizim bozma kendini, böyle devam et ?? Allah razı olsun, görevinin gerektirdiği en iyi şekilde bizlere bilgi paylaşımı yaptığın için, kişisel egolar taşımadığın için... Kral adamsın. İnşallah en kısa zamanda kendi iadeni paylaş dilerim ???????
  2. perde1un

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hocam herkes her zümreye oy verebilir bu da beni ilgilendirmez ama sizin ve bir kısım kişinin inatla yanlış anlamaya çalıştığı ve konuyu başka yere çektiği şey sanki aynen onların yaptığı gibi hedef saptırmak. "Bak ben şundan değilim, ben bundan değilim" BANA NE? Kimden olursan ol, kime oy verirsen ver bana ne?! Benimle aynı durumda mısın evet, yazıp durduğun genellemeler bu şekilde beni de kapsıyor olmuyor mu? Evet. Haliyle kızarım kimse kusura bakmasın. Emojilerime, kelimelerine, şuyuma buyuma da yorum yapma hakkı kimsede yok kusura bakmasın, dalga da geçerim, üzülürüm de, kızarım da... Sonuçta forumda emoji ya da font ya da kelime kısıtlaması var da ben mi bilmiyorum. Kin mi yaratır bilmem ne mi yaratır beni ilgilendirmez. Bunları konuşmayacaktım ama çok zorladınız. Dinleyin o zaman: - Aslında keşke bu tarz forumlar sadece somut bilgi paylaşımı için kullanılsa. Mesela @Ali Haydar beyefendinin paylaşımları gibi; iade var karar şu, alan şu, falan filan... Net, yorumsuz, bilgi paylaşımı ?? kendisine çok minnettarım kendi adıma. Bir zaman MSA beyefendi vardı aynen, kurucu, yorumsuz bilgi verici. Aynen o da tam bir beyefendi bu tarz bir forumda ?? Mesela kimse karşı karşıya gelecek paylaşımlarda bulunmasa, kimse özelden bir üye hakkında diğer bir üyeyle, sırf onu etkileri, tavlarım, daha güçlü görünürüm diye düşünüp, diğerini ezercesine, arkasından konuşup, mesajlarını tek tek yorumlayıp, tiye alıp gırgır muhabbetlere girmese (basitçe, bayağıca) özelden bile o kişilere rahatsız edercesine ulaşıp bunları temcit pilavı gibi "bak şunu yazmış hahaha bunu demiş hohoho" yapmasa (isim mi lazım "vıy vıy vıy"). Kendini farklı göstereceğim diye çabalamaya, ki bana ne senin karakterinden, statünden, oyundan, buyundan veya kime ne... Ne olduğun tastiklenmiş zaten benim birşey söylemem gerek bile yok. Keşke ego tatmini yerine safi bilgi paylaşımı için kullanılsa forumlar. Çıkar için yapılmasa bazı şeyler. Yardım ediyorum deyip insanları zan altında bırakmasa bazıları, kişileri borçlu çıkarmasa. Olmuyor ama insanoğlunun olduğu yerde mümkün olmuyor. Zayıflıklar ağır basıyor malesef. Keşke olmasa. Ama oluyor. Ezilmişler bile bir diğerini ezme derdine düşmüş kendi bir kademe yükselebilecekmişçesine. Boşuna dememişler: "DÜŞENİN DOSTU OLMAZ" Adım gibi biliyorum bu mesaj silinecek, üyeliğim kaldırılacak önceden de yapıldığı gibi ve tek adam rejimi burada devam edecek
  3. perde1un

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hocam iyi beslenmeye çalışın, vitamini eksik etmeyin ????
  4. perde1un

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bakın sn @Gül reçeli ben burada asla "şu kişi suçlu, şu kişi şucu bucu" demedim. Buraya çekmeye çalışıldı ama, ben yapılan benzetmenin saçmalığı için söyledim. Kaldı ki ben de KHK mağduruyum, kendime de söylemiş olurum öyle olsa. Düşünsenize KESK ihracıyım ama ne pkklıyım ne de solcu, yani sizi anlayabiliyorum kırıldığınız ya da takıldığınız noktayı. Ama bir daha söylüyorum "şu şucu bu bucu" demedim, genellemenin olamayacağını belirtmek adına onu söyledim. Çünkü şu da var tamam siz ondan değildiniz, doğrudur, ben bundan değilim ama hiç kimse de "değil", ama herkes "ben iyiyim sen kötüsün" havalarında nedense. O zaman ben de derim ki "bir şekilde iyisiyle kötüsüyle bir komisyon var karar onların. Hadi onlar mı yanıldı, bunun Mahkemesi var çık orada göster kendini, bana göstermek zorunda değilsin" derim ama yine size değil, kim muhatap alıyorsa ona, bozacıya şıracıya, niyeti bambaşka olana. Size sadece sevgiler, saygılar, güller ????
  5. perde1un

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Baykal ne alaka ben oy kullanmadığım söyledim ? sigara, alkol, uyuşturucu, üç beyaz ve oy; bende yok ??? Bir de hala kadın cinayetleri filan ne alaka hiç anlamadım, gereksiz metaforlar, destejleyiciler... Hiç gerek yok ? (P.s. Emoji iyidir, niyeti belli eder, gizliden iş yapmaz nettir ? son olarak aslında bayağı birşey yazdım ama sonraya kalsın, zamanı var ? iki kişinin bildiği şey sır değildir ?)
  6. perde1un

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    6.Maddenin zerre kadar alakası yok (?) zira duygusal yaklaşımlar tamamen hormonal ve beyinde bir anda istem dışı oluşan duygu ve düşünceleridir, a ya da b partisine aşk duyan, haz duyan ya da sevdalanan olacağını sanmıyorum fikirsel olarak yakın ya da yatkın olmakla kalben aşk duymak bambaşka olgular, zira elma ve armut ? Bir diğer olay da şu ki bir yerde galeyan olur bir keriz bulunur ileri sürülür o atlar ortaya yer sopasını sonra bunu gören diğerleri de döner "ya hu biz zaten dedik ona bunun yanlış olduğunu, fikrimiz bambaşkaydı" diye ? işte bu yüzde yetmiş o yüzde yetmiştir ? Her konuda iddiada bulunmak hakkım diye düşünüyorum zira kim ne düşünürse düşünsün ak pak %30danım doğuştan, seçimlerde sandık başkanlığı bile yaptım (3 defa) ama ahir ömrümde 1 kere bile oy kullanmadım ? hiç de pişman olmadım ? tavsiye ederim ??
  7. perde1un

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Arada büyük bir fark var ki o da şu o gaz odalarında can veren Yahudiler hiçbir zaman NasyonelSosyalist Parti'ye bile isteye, seve seve ya da hatta mecbur kalarak (?) bile oy vermemişlerdi. Tamamen suçsuz, günahsızlardı. Sonlarını en baştan biliyorlardı, asla kandırılmadılar, kanmadılar.
  8. perde1un

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    "konjonktür"
  9. perde1un

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Karar çıkmadığından olabilir mi? ?
  10. perde1un

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Paylaşım için teşekkürler lakin sosyal mecrada yokum üstad ? o sebepten giremedim
  11. perde1un

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ulan yok mu ilaç için bir karar?! Aynı durumda olan (KESK ve aynı ilçe) görev yerinden arkadaşlarım bir bir dönüyor bize ne zaman karar verilecek?!!! Ne yaptık, John Dillinger gibi memleketin dört bir yanında banka mı soyduk, adam mı vurduk?!!!
  12. perde1un

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Kesin getirirler ???
  13. perde1un

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ne ses var ne soluk
×
×
  • Yeni Oluştur...