İçeriği gör

bilyusran

Üye +
  • İçerik

    82
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    14

bilyusran | Son Ödül • Mart 5

bilyusran • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

120 İyi

bilyusran Hakkında

  • Rütbe
    Plus

KHK Bilgisi

  • KHK
    701
  • Kurum
    Maliye Bakanlığı
  • Kriterler
    Kurum Kanaati
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    İstinaf

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

757 profil görüntüleme
  1. bilyusran

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Herkese selam. İstinafa beyan dilekçesi yazacağım. Başlık ile alakalı çıkmaza düştüm. Örneğin Ankara 13. Bölge idare mahkemesi başkanlığına sunulmak üzere Ankara 19. İdare Mhahlemesi başkanlığına gönderilmek üzere İstanbul nöbetçi idare mahkemesi başkanlığına bu mudur acaba ? Nasıl olmalı
  2. bilyusran

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Herkese selamlar.Çok büyük bir sessizlik var forumda. En azından bir hareket olsun diye bir şeyler yazmak istedim. KHK lı iadeleri konusu yine en önemli sorun oldu maalesef. Sanki başka hiç bir gündem yok. Danıştay kararı ile göreve iade konusundaki çıkan gürültü, görülmekte olan idare yada istinaftaki davalara nasıl yansır acaba. İnşallah durumdan vazife çıkarmaya kalkmazlar. Ha bugün ha yarın diye diye komisyon bekle, idare Mah. bekle, İstinaf bekle, pare pare Çin işkencesi süreci yaşadım ömrüm aktı gitti. Koskoca Devletin 10 kurumu hiç bir irtibat iltisak yoktur bağlantısı yoktur diye yazı göndermiş ilk derece mahkemeye, Sırf kurum kanaatiyle ret, halen istinaftan döner diye bir Umut çıkacak kararı bekliyorum. Çıldırmamak elde değil. Ret gelirse Daha bunun Danıştay’ı, AYM si var. 8 senedir boşu boşuna beklemek, bu süreçte inandığım tüm insani, ahlaki ve dini değerlerim alt üst oldu. Bu hukuksuzluğu ısrarla ve inatla sürdüren bir zihniyetle aynı milletten aynı dinden aynı kültürden olmaktan utanç duyuyorum. Başınızı ağrıttım kusura bakmayın, dertleştik diyelim :)) Ruh ve beden sağlığınızı korumanız dileğiyle, herkese sabır diliyorum.
  3. bilyusran

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Arkadaşlar herkese merhaba Eski Mesai arkadaşım için soruyorum bilgisi olan varsa diye; Anayasa mahkemesi bireysel başvuru UYAP vatandaşta ne zaman görülür, 2 Hafta olmuş başvuralı halen görünmüyormuş, sistem nasıl işliyor acaba. Tebliğden itibaren başvuru süresi 30 gün. Başvuruda bulunuldu fakat görünmüyor. Bu durumda ne yapmak gerekir. Bu arada ben halen istinaftayım, daha epey yolum var gibi:) sabırla …
  4. bilyusran

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Anayasa mahkemesi için dilekçe örneği var mı acaba. Bilgi sahibi arkadaşlar yönlendirebilirlerse çok iyi olur @Karagöz @Niloya geçmiş olsun.
  5. bilyusran

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhabalar. Bende istinaf dilekçesi hazırlamaktayım. Normal sadece İPTAL talepli olarak mı yoksa YD talepli mi açmalıyım? Nasıl ilerlemeliyim acaba ? Bir sorum daha olacak bilen arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim. Mahkeme RET kararı 24 HAZİRANDA bana tebliğ edildi. Adli tatilden dolayı tatilin bitimine kadar vaktim olacak mı, yoksa 24 TEMMUZ a kadar dilekçeyi vermek mi gerekir?
  6. bilyusran

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Sn. @Aklima Teşekkür ederim sağolun
  7. bilyusran

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Aklima istinaf dilekçesinde dava dilekçemden farklı olarak, dediğiniz gibi her ay için ayrı ayrı talepte bulunsam dilekçem ret olur mu acaba? Kısacası ne şekilde talepte bulunayım :))
  8. bilyusran

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Sn. Aklima İstinaf dilekçesi hazırlamaktayım. Maaş ve faiz talebi konusuna hangi şekilde yazılması en doğrusudur bilemedim. ”her ay için ayrı ayrı tahakkuk ettiği tarihten itibaren işletilecek faizi ile birlikte ödenmesini istediyseniz her ay için almanız gereken maaşınız o aydan itibaren ödemenin yapılacağı tarihe kadar ayrı ayrı faizi hesaplanarak ödenecek.” demiştiniz. “ kamu görevinden ayrı bırakıldığınız döneme dair mali haklarınızın faiziyle birlikte ödenmesini istediyseniz dava açılış tarihinden itibaren başlayacak şekilde yasal faiz ile birlikte ödenecek.“ demişsiniz. Bu taleplerin hangisini kullanmak en doğrusu? Ben dava dilekçemde ve cevaba cevabımda “OHAL İşlemleri İnceleme Komisyonu işleminin İPTALİ ile işlem nedeniyle yoksun kaldığım tüm parasal ve özlük haklarımın YASAL FAİZİ veAYM’nin bu konudaki kararları da dikkate alınarak ENFLASYON FARKI ile hesaplanarak TARAFIMA ÖDENMESİNE, ” şeklinde talepte bulunmuştum. istinafta hangisini kullanmalıyım?
  9. bilyusran

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Sn.@Vardırbirhayr paylaşımınız için çok teşekkür ederim sağolun varolun. Bir diğer husus olan kurum kanaatindeki içerik şu şekilde, aynen iletiyorum “sosyal çevresi ve iş ortamındaki davranışları “ Buna dair hiçbir açıklama evrak vs. Yok sadece bu şekilde kanaat ifade etmişler Bu husus vb. Kanaat ile alakalı emsal var mıdır acaba. İstinaf Dilekçem hazır gibi sadece emsaller eklenecek. Yardımlarınız için ve fikir kanaat tavsiyede bulunan tüm forum saklnlerine çok teşekkür ederim minnettarım.
  10. bilyusran

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Arkadaşlar merhabalar.. Kurum kanaati ve eş durumundan dolayı idareden ret geldi, şimdi istinaf için taslaklardan kişiselleştirerek dilekçe hazırlamaktayım. Eşim ve ben ile alakalı soruşturma kovuşturma sanık tanık vs. hiçbir şey yok. Emniyette ifademiz bile yok. çünkü bu yapıyla alakamız yok ama gelde anlat, kime ne anlatacağız. Eşim idari teftişle ihraç oldu. Eşimin dosya Danıştayda bekliyor, ben ise istinafa yeni başlıyorum. Kurum kanaati olarak ise, kurumda fetöden işlem görmüş olan üst düzey yöneticilerinin aktif olduğu dönemde işe başlamam ve imzacı olmaları. Saçma sapan işler ve gerekçeler yani. Kısacası kanaat ve eş durumundan emsal karar desteğine ihtiyacım var. Yukardaki iki kriterle alakalı emsal karar var mı acaba? bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  11. bilyusran

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @dgnn hayırlı olsun gözünüz aydın, çok sevindim Darısı tüm bekleyenlere
  12. bilyusran

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Libertatores , @Demirci , @Egemen002 Kara Kararda yer alan husuların karşılıklarını forumdaki taslaklardan ve ilk dava dilekçemden alıntılarla derleyerek bir sentez oluşturmak en sağlıklı dilekçeyi ortaya çıkaracak gibi bir düşünce oluştu. Sanırım bu şekilde kişiselleştirilmiş bir dilekçe ortaya çıkarabileceğim. Fikren ve nesnel olarak katkıda bulunan tüm dostlara yürekten teşekkür ederim.
  13. bilyusran

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Egemen002 Kara teşekkür ederim bahsettiğiniz kanallarla bağlantı kurup ilerleyeceğim. Kararı UYAP vatandaşta gördüm, tebligatı bekliyorum
  14. bilyusran

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Teşekkür ederim, güncel verilen kararlar ve atıf yapılabilecek kaynak yetersiz ve dağınık olduğundan dilekçe süreci meşakkatli olacak. Güncel derli toplu bir istinaf dilekçesi bulmaya uğraşacağım. Bu konuda güncel verilere hakim olan arkadaşlar varsa yönlendirebilirler sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.Olmazsa mevcut olanları uyarlayarak sürdüreceğim. Henüz karar tebliğ edilmedi, yeterince zaman var gibi.
  15. bilyusran

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Sn.@Demirci teşekkür ederim. Kurum kanaatinden başka bir şey yok. İdare mahkemeye yaptığı savunmada işe giriş tarihimde kurum yöneticilerinden olup Fetöden İlişiği kesilen tüm üst düzey yöneticileri yazmış. Kuruma girerken bu şahıslar etkindindiye cevabını bağlamış. Dolayısıyla FETÖ nün kuruma sızmada etkin rol oynayanlar olduğu iddiasıyla o dönem işe başladığım için red kararı vermişler. ama Hun’a dair hiç bir şey yok belge bilgi tanık sanık ifade vs. Tek dayanak bu maalesef. Mahkemede bu beyanı gerekçe yapmış ve ret vermiş. Başka bir şey yok. Mahkeme 19
×
×
  • Yeni Oluştur...