İçeriği gör

Sibemol

Yeni Üye
  • İçerik

    54
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    4

Sibemol | Son Ödül • Temmuz 7 2023

Sibemol • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

179 İyi

Sibemol Hakkında

  • Rütbe
    Plus

KHK Bilgisi

  • KHK
    692
  • Kurum
    Milli Savunma Bakanlığı
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Ankara 26. İdari

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

1.081 profil görüntüleme
  1. Sibemol

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ülkede hukuk yok ki. Dönemin Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli eş durumundan kimseyi ihraç etmedik demişti.
  2. Sibemol

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Eleybe teşekkür ederim. Dava duruşmalıydı. Duruşmaya avukatım katıldı. Eş durumundan ihraçtım. Eşimde de herhangi birşey çıkmadı (kriterler, üyelik vs.) Hakkında daha önce dava açılmıştı. Ordaki iddiaları benim davam da karşı oy kullanarak sıralamış. Yani mahkeme üyesinin biri hala eşimde üyelik var iddasında bulunuyor.
  3. Sibemol

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bu arada, EYT liyim, kısmet olursa emekli olmayı düşünüyorum. Eṣim de emekli oldu.
  4. Sibemol

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba, uzun süredir foruma girmiyordum. 26. İdare mahkemesine açtığịm işe iade davasını kazandım. Bir üye karşı oy kullanmıṣ, eşimi bahane göstermiş. Kurum (MSB) muhtemelen istinafa gider. İstinaf, karşı oyu dikkate alır mı?
  5. Sibemol

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    İyi akşamlar, uzun süredir foruma yazmıyordum. Bugün babamı kaybettim. Annem de 2018 de vefat etmişti. Ne yapacağımı bilmiyorum ağlamaktan başka bir şey yapamıyorum. Dualarınızı eksik etmeyin.
  6. Sibemol

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Sayın @Aklima Dediğiniz gibi mahkemeye bir dilekçe yazdım. Daha göndermeden mahkeme GİZLİ gizlilik dereceli belgelerin olduğu bir dosyayı tarafıma gönderdi. Dosyada; kurumun 6 sayfa standart savunması, ohal komisyonuna başvurduğumda verdiğim dilekçe ve belgeler, ohal komisyonunun bana gönderdiği RET belgesi, kurumumdaki istihbarat şubenin ihraçtan önce ifademin alındığı belge, kurumdan uzaklaştırma belgesi, Eşimin ihraç olduğuna dair belge, eşleri ihraç olanların listesinin olduğu belge, eşimin annesinin hac için para yatırdığı malum bankadaki hesabı. Bir de kriter dedikleri liste var ankesör, dersane, bylock vs. Bomboş. Ve Benimle ilgili herhangi birşey yok. Dikkatimi çeken 1. derece ve 2. derece yakınım olmak üzere 2 yakınımın ihraç olduğu. Benim eşimden başka ihraç yakınım da yok. 2. derece olarak benim bir ablam var o da ihraç değil. Akbank’tan emekli. MSB, OHAL komisyonunun yapılan inceleme sonucu kurum kanaati ile (sadece iltisaklı yazıyor) RET kararını gerekçe göstererek kendini savunmuş maalesef. 5 senenin sonunda durumum budur. OHAL komisyonuna yazdığım dilekçemdeki birkaç durumu paylaşmak istiyorum; belgeli hepsi. 1. Üniversitede okurken ev arkadaşım ( babamın ve okuduğum ildeki emniyet müdürünün ev tutarak beraber kalmamı sağladığı ) bayan gardiyan olması (FETÖ evlerinde kalmadığım.) 2. TSK ya girişimde o dönemin jandarma kuvvet komutanının vasıtasıyla olduğu (FETÖ marifeti ile girmediğim.)
  7. Sibemol

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Duruşmaya kesinlikle katılacağım. Ankara’da ikamet etmiyorum. Herhangi bir sorun çıkarda gidemezsem diye sormuştum. Teşekkürler.
  8. Sibemol

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Duruşmalı isteyip de duruşmaya gitmezsek ne oluyor bilgisi olan var mı acaba?
  9. Sibemol

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Teşekkür ederim. Aslında dilekçe yazmayı düşünmüyordum çünkü benim de dosyamda hiçbir şey yok o kadar eminim kendimden. Ama ne yazacaklarını merak ettiğim için ve ileride açacağım davalara Bilgi belge olsun diye yazacağım. Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun kararınız çıkar iade olursunuz yakın zamanda.
  10. Sibemol

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Teşekkür ederim. Evet bana da MSB 6 sayfalık şablon bir yazı göndermiş. Bununla ilgil bir dilekçe örneği var mı acaba? Yoksa kendim yazmaya çalışacağım. Bir de siz iade olmuşsunuz anladığım kadarıyla hayırlı olsun, sizin dosyanızda kuvvet herhangi bir delil sunamamış sanırım. Her ne kadar mahkemeye GİZLİ gizlilik dereceli dosya gönderseler de mahkeme somut delil arıyor sanırım.
  11. Sibemol

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Sayın @Aklima MSB nin savunmasını tekrar tekrar okudum. Ne ekler kısmında ne de yazının içinde “hakkınızdaki dosyanın ayrıca gönderileceğine dair bir metin” e rastlamadım.
  12. Sibemol

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    OHAL komisyonu RET kararına karşı 1 ay önce MSB na idari dava açmıştım. MSB ilk savunmasını 6 sayfa olarak göndermiş sağ olsun. Benimle ilgili kısmı, sadece KHK listesinde adım varmış ve iltisaklıymışım. Ben de zaten bunu sormuştum onlara “KHK listesine niye adımı yazdınız diye?” Güler misin ağlar mısın?
  13. Sibemol

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    MSB ye duruşmalı olarak davamı açmıştım pazartesi günü, bugün e-devletten baktım 26.ncı idare mahkemesinde dava açılmış gözüküyor. Avukatım yok bu arada. Hayırlısı bakalım.
  14. Sibemol

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bu karara yorum yapabilir misiniz?
  15. Sibemol

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    İşte benim RET kararım;
×
×
  • Yeni Oluştur...