İçeriği gör

doğubatı

Yeni Üye
  • İçerik

    6
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

1 Normal

KHK Bilgisi

  • KHK
    677
  • Kurum
    Emniyet Genel Müdürlüğü
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    İnceleme Devam Ediyor

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. doğubatı

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Evet hocam bende cv bırakacağım. Daha önce yazmıştım buraya. Drama eğitimi aldığımı. Bu anlamda iş arıyorum. Özel okullar ve belediyeler bu konuda uygun. Gerçekten dardayım. Bilgisi olan olursa özellikle de @Teacher @vergici672 ve öğretmen olan arkadaşlar. Bilgi verirseniz çok sevinirim. Bu anlamda bir engel varsa ilave tedbirlerde, bir yerlere dilekçe falan vermek gerekirse onu da yaparım. öğretmen değilim kurs bitince eğitmen olacağım.
  2. doğubatı

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Kıymetli Dostlar, KHK lılar olarak belediyelerde çalışabiliyor muyuz? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Çalışabiliyorsak ilave tedbirlerle ilgili dilekçe vs vermemiz gerekir mi? Tam manası ile çalışabilmek için.
  3. doğubatı

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hocam drama eğitmeni olmak için de bu geçerli mi? Siyaset bilimi mezunuyum o nedenle aslında öğretmenlik noktasında çok yetkin değilim. Ama sanatı ve tiyatroyu çok severim. Drama eğitmenliği için ne düşünürsünüz?
  4. doğubatı

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Öncelikle nasıl teşekkür ederim bilmiyorum hocam. Kafam darma dumandı. Ben yaratıcı drama eğitimi almak istiyorum. Ve drama öğretmeni/ eğitmeni olarak özel okullarda / okul öncesi kurumlarda çalışmayı hayal ediyorum. Siyaset bilimi mezunuyum. Başka bir yol bulamadım. Ya da beş senedir beklemekten çizemedim. O beş senedir hiç birşey yapmadan beklemiş olmam komisyonun vereceği muhtemel karardan daha çok canımı yakıyor.
  5. doğubatı

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Dostlar merhaba bu benim için çok ama çok önemli bir soru. Defalarca soruldu belki, defalarca da yanıtlandı. Ama inanın heyecanımdan ve önemsediğimden soruyorum. KHK ile ihraç olmuş bir birey özel okullarda çalışabilir mi? Öğretmen, eğitmen vs olarak?
  6. doğubatı

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba, foruma yeni üyeyim. adli süreç yok. idari ceza ile ilgili bölge idarenin verdiği karara itiraz için anayasa mahkemesine bireysel başvuruda bulunmak istiyorum. ihraçtan yıllar sonra verilen idari ceza için açtığım davaya bölge idare kesin red verdi. bireysel başvuru hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
×
×
  • Yeni Oluştur...