İçeriği gör

adaletvarsanerde

Yeni Üye
  • İçerik

    46
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    2

adaletvarsanerde | Son Ödül • Eylül 14 2022

adaletvarsanerde • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

91 İyi

1 Takipçi

KHK Bilgisi

  • KHK
    İdari İhraç (OHAL Sonrası)
  • Kurum
    Adalet Bakanlığı
  • Kriterler
    Diğer
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. adaletvarsanerde

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba; Artık işe girişlerde mahkemeniz varsa beraat de etseniz ceza da hagb de alsanız işe giriş bildirgesi düzenlerken uyarı çıktığı söyleniyor. Bilgi kirliliği var yakın zamanda ( Son 1 ay içinde) işe giren var mı ?
  2. adaletvarsanerde

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba yarın 3 de tanık olarak karakola ifadeye çağrıldım. Polis tanık ifadesi alamıyor diye biliyorum. Sizce neden çağırılmış olabilirim daha önce yaşayan var mı bu durumu acaba? Teşekkürler
  3. adaletvarsanerde

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Selamlar tazminat davası açmıştım haksız tutuklama ve gözaltı için ağır cezaya. Sonrasında vazgeçtim çok komik bir rakam verdiler senelerce istinafa gitti geldi vs vs bende feragat ettim. Dava red oldu mahkeme masrafı ve avukat ücreti bana yansıtılmış karar da kesinmiş. Hazine avukatına ulaştım defterdarlığa ödemeyi yaptım avukat parasını. ama mahkeme giderini nasıl ödeyeceğim? Bir tebligat vs gelmedi uyaptan gördüm kararı . Vergi borcu sorgulamada da çıkmıyor. Mahkeme masrafını nasıl ödeyebilirim. Teşekkürler.
  4. adaletvarsanerde

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Pasaport evinize gelsede çıkışta sorun olabilir. Alırken kepçeyle, verirken damla damla verdikleri için… Sorun olmaya da bilir. Denemek lazım ama havaalanı polisine sorgulatmak lazım yoksa bilet yanabilir.
  5. adaletvarsanerde

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Selam bende de tahdit vardı, uzun zamandır bakmamıştım Ekim başında baktım kaldırılmış. Artık eylülde mi kaldırıldı ekimde mi daha önce mi bilmiyorum. Daha önce iki kez dilekçe vermiştim red ettiler. Sonra kendiliğinden kalkmış. Geçen hafta pasaport başvurusu yaptım. Bir sorun çıkmadı ama pasaport da gelmedi. İnş burdan bir an önce çıkarım. Kesinlikle en ufak bir ümit kırıntısı yok içimde. Pasaport gelsede bir çok ülke vize vermiyor. Sabah evin önünde birkaç polis toplanmıştı eski yaşadıklarım aklıma geldi ve etimi kopardılar gibi hissettim. Dayanamıyorum. İnş isteyen herkes gider
  6. adaletvarsanerde

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Selam arkadaşlar herkese iyi geceler. Pasaport tahditleri AYM karası sonrası kaldırılmıştı, bir çok kişi pasaportunu almıştı ama yeniden tahdit koyuyormuş içişleri bakanlığı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba? Pasaport tahdidi kaldırılıp pasaport alıp giden var mı yakın zamanda ?
  7. adaletvarsanerde

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Cambly, english central falan gibi uygulamalar var onlar en iyisi bence. Yabancı arkadaşlar bulun sosyal medyadan, gruplar vs var. Pratik olmadan öğrenmek biraz zor.
  8. adaletvarsanerde

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Selamlar bence çok doğru bir karar. Yurt dışına da iş yapabilirsiniz. Ben yerinizde olsam kursa para vermem. Kurslar genelde umut satar. İş garantili vs diyorsa boştur kesin. Google a Bootcamp yazın, ücretsiz bir sürü yazılım kursu var onlardan birine kaydolun. Onlar sponsor firmaya iş imkanı da sağlar. Değerlendirin derim.
  9. adaletvarsanerde

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bende 25 yaşında iken gözaltı olmuştum, 8 Ağustos 2016 da düğünüm vardı. 30 temmuzda gözaltı yaptılar. O gözaltı süresinde bugün çıkar yarın çıkarım diye diye 12 gün geçti. Düğün iptal olmuş tabi… misafirler hepsi dağılmış gitmiş. Bi anda hem eşsiz hem işsiz 25 yaşında dımdızlak kaldım ortada tabiri caizse. Terör damgası basıp yolladılar.
  10. adaletvarsanerde

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    En mantıklı olanı yapmış bende bayram sonu pasaport için başvuru yapacağım. Bende inşallah giderim
  11. adaletvarsanerde

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Arkadaşlar iyi akşamlar bana ihraç olduğuma dair tebligat gelmişti sanırım ama tebligatta TC yanlış yazıyor diye postacı vermedi. Tebligat geri gitti yenisi de gelmedi. Bu durumda yapacak birşey var mı idare mahkemesine başvuru yapayım mı
  12. adaletvarsanerde

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    İlk davalarda operasyonel hat ankesörlü diye bir kriter yoktu sonradan çıktı belki ondan sormuş olabilirler. Yarın başka bir kriter uydururlar bu sefer de gel sende bu kriter varmış 25 sene önce derler.
  13. adaletvarsanerde

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hocam çok güzel yazmışsınız ömür bile bitiyor... Bu da geçer ya hu. 4 sene önce istifa ettim beni bile ihraç ettiler. Öyle bir kin nefret bürümüş ki kalplerini gözlerini... Ellerinden gelse elli kere ihraç edecekler.
  14. adaletvarsanerde

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Selamlar bugün çalışmadığım yerden ihraç oldum. Eve pttden kağıt geldi. Psikolojim berbat. Bundan sonraki süreç nasıl işler bilginiz var mı
  15. adaletvarsanerde

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Selamlar geçmiş olsun. 81 il emniyete yazı gider hakkında soruşturma yoksa aktif adli veya idari, muhtemel kaldırırlar. Kaldirmazlarsa da kağıt gelir eve. İtiraz edersiniz. Sonra yine kağıt gelir. Sonra 60 gün içinde mahkemeye dava açmanız lazım.
×
×
  • Yeni Oluştur...