İçeriği gör

672'li ingilizceci

Üye
  • İçerik

    330
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    7

672'li ingilizceci | Son Ödül • Mart 10 2020

672'li ingilizceci • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

1.554 Mükemmel

3 Takipçi

672'li ingilizceci Hakkında

  • Rütbe
    Plus

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    SD Kart - Garson
  • Komisyon Kararı
    Kabul

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

2.208 profil görüntüleme
  1. 672'li ingilizceci

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    arkadaşlarım, kardeşlerim, kaderdaşlarım, biraz uzak kaldım ama takibimdesiniz, aklımda, gönlümde ve dualarımdasınız. tez zamanda hepinize de müjdeli haberler temenni ediyorum. selamtle kalın.
  2. 672'li ingilizceci

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Maaslari tam odediler, kesinti yapilmadi. Hatta ihracken calistigim donemin isci primlerinin iadesini de SGK'dan istedim, 2bin lira civari da ordan iade geldi. Ek ders ve egitim ogretim odenegi icin de dilekce verdim, red geldi, idare mhk. veremedim henuz. Ama verecem.
  3. 672'li ingilizceci

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Selamlar sayin magdur ve mazlum arkadaslarim. 3 ay oldu goreve baslayali. Ilginc gelebilir size ama sanki biraz uzun surmus bir yaz tatilinden cikmis gibi hissediyorum kendimi. Sanki o 3,5 yillik vebali muamelesi yapilan sureci ben yasamamisim gibi. Ilginc. Ne bir yadirgama, ne bir garipseme. Dersler, ogrenciler, idare, ogretmenler odasi... Sanki hic ben degilim o... Hayal gibi. Ruya gibi. Kabus gibi. Sacma sapan. Fabrikaya gitmek icin bekledigim duraklarin onunden gecerken iclenmeler, calistigim firmalarin sirket arabalarini gorunce aci tebessumler... Iademden umidi kestigim bir anda da iade haberi... Allah size de nasip etsin tez zamanda insallah...
  4. 672'li ingilizceci

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    ?️ e'den beraat ve iade. Korkmayin o konuda. Her dosya kendine ozgudur. Karariniz aldiginiz beraat maddesinden ziyade dosyanizdaki diger "kritercikler" ile belirleniyor.
  5. 672'li ingilizceci

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Kamu gorevinden ayri bulundugum tarihler arasinda kalan(tarih belirttim) 4a ve 4c primlerinden, cakismakta olan 4a brimlerinin belirttigim iban numarasina iade edilmesi...
  6. 672'li ingilizceci

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Sgk kesintisi olmadi, fakat sgk tahmin ettigimden az iadede bulundu. Bilmedigim baska hesaplar mi var bakacagim, tekrar gidip gorusecegim.
  7. 672'li ingilizceci

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Yaklasik olarak 18-20 ay kadar prim karsiligi aldim sgk'dan. Prim cakismasi olan aylarinki bunlar. Girisim yapilmisti.
  8. 672'li ingilizceci

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Cümleten selamlar, bugun 4a primlerinin iadesi icin verdiğim dilekce üzerine hesabima 2bin tl gondermis sgk. Henuz talepte bulunmayanlarin dikkarine. Dilekce yazin, paranizi alin. Isterse mv cocugu olsun, sinava girip kazandiysa, ne olursa olsun geri ali alinamaz. Bu durumun bizim ozelimizle (khk ile) alakasi yok, musterih olsun... Meb kendi sistemini yani mebbisi esas alir. Cunku oraya kendi isliyor ve muhasebe de oraya gore maas ayarliyor. E devlette senkron problemi olabilir.
  9. 672'li ingilizceci

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Selamlar, ek ders talepli dilekceme red yazisi geldi, simdi idare mahkemesine yurutmeyi durdurma davasi mi aciyorduk? Baska ne diyorduk?
  10. 672'li ingilizceci

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Tazminat davasi acamazsiniz. Khk ile yassaklandi.
  11. 672'li ingilizceci

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Arkadaslar merhaba, osym gorevli islemleri sisteminin engelini kaldirtmak amaciyla yaptigim cimer basvuruma gelen cevabi ekliyorum, faydasi olur. OHAL kapsamında yetkili Kurum ve Kuruluşlardan yapılan bilgilendirmeler doğrultusunda Merkezimizce yapılmakta olan sınavlarda görev alan kamu görevlileri ile akademik personelin haklarında açılmış olan soruşturmalar gereği sınavlarda görevlendirilmemesi, görevlendirildikleri sınavlardaki görevlerinin iptali tedbiri uygulanmıştır. Bu durumdaki görevlilerin, göreve iade edilme yazısı/kurumlarında çalıştıklarına dair yeni tarihli resmi yazıyı, Üniversite personeli ise bağlı bulunduğu Rektörlük’ten, MEB personeli ise bağlı bulunduğu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden kurumumuz adına yazılmış haklarında soruşturma olmadığına/sonlandığına dair yazı ve dilekçesini ve “ÖSYM Sınav Görevlileri Yönetimi Daire Başkanlığı 06800 Bilkent/ANKARA” adresine göndermeleri halinde Görevli İşlemleri Sistemi kayıt durumları ÖSYM Başkanlığı tarafından değerlendirilmektedir. Değerlendirme sonrasında kayıtlarının yenilenmesi uygun görülen görevlilerin çalıştıkları Kurum Yöneticilerine görevlilerin kayıtlarını aktif duruma alma yetkisi verilecek olup bu görevlilerin kayıtlarının güncellenmesi için çalıştıkları Kurum Yöneticilerine başvurarak güncelleme işlemlerini takip etmeleri gerekmektedir. Bilgilerinizi rica ederiz.
  12. 672'li ingilizceci

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Bugun osym cagri merkezini aradim bunun icin. Ilce milli egitimden, hakkinizda herhangi bir sorusturmanin olmadigina dair bir yazi, gorev yeri belgesi ve dilekce yollayin, yeterli dedi cagri merkezindeki gorevli.
  13. 672'li ingilizceci

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Goreve geri donus yazinizi ankaraya yollayin duzeltsinler dediler, aradim da. Engellerken yazi istemezler, engeli kaldiracaklari zaman bin dereden su numunesi isteyip molekullerine ayirmamizi isterler. Iade yazisi degil de sadece gorev yeri belgesi gondersek yetmez mi acaba?
  14. 672'li ingilizceci

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Size ilginc bir bilgi vereyim, bugun osym gorevli islemleri sistemine giris yapmaya calistim, merkezi sinavlarda gorwv alma talebi icin, fakat "31-12-9999 yilina kadar sisteme girisiniz engellenmistir" ibaresini gordum. O kadar uzak bi tarihe gerek yoktu aslinda, taktir-i ilahi baska konu orasi ayri ama ful organik beslenip spor yapsam bile bundan bir 50 sene sonrasini gorecegimi sanmam ?
  15. 672'li ingilizceci

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Evet ilk atama yaziyordu. Aile butunlugu mazereti ile tayin oldum.
×
×
  • Yeni Oluştur...