İçeriği gör

Pasa17

Üye
  • İçerik

    29
  • Katılım

  • Son Ziyaret

İletiler bölümüne Pasa17 kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Müge Anlı nın programında Sinop'ta yaşanan bir yangın ve kayıp üç kişinin konusu var,olaydaki kayıp kişinin eşi eğer annem gözaltına alınırsa Sinop'ta ki olayı araştıranlar (teğmen ve astsubay)Müge Anlı hakkında Fetöcü diye ihbarda bulun diye yiğenine mesaj at demiş.Söylecek söz yok artık.

    • Kızma 1

  2. Adm34, 1 saat önce yazdı:

    Devrem az önce çağlayan adliyesinden aradılar tefonların geldiğini ve 1 2 haftaya bilirkişi incelemesinin biticegini söylediler.ama en önemlisi fişleme ile ilgili dilekçe yazmıştım o nuda sordum cevap gelmiş fişeme bilgimin AD oldugunu  söyledi cok sevindim.ayrıca bilirkişi incelemesinin sonunda kararı yazacaklarını söylediler.

    İnşaallah iadeniz hayırlı olsun,sizin telefonlar mı raporlar mı gelmiş?biz 3 aydan fazla oldu cihazları alalı imaj raporu bilirkişideymiş 3 ayı bulur gelmesi dedi katip,sizin savcı M.A.mi?


  3. Kemik11, 34 dakika önce yazdı:

    677 li olarak her ne kadar garson kodumun ea olabileceği yönünde bilgi alsam da ümidim var .692 ve 701 harici diğer khk lardan kalan eski Egm mensuplari olarak iade şansımız yüzde kaç kaç kişi kaldık. İfade vermeyenlerin durumu ne olacak bu yönde fikir beyan edelim biraz .zaman daralıyor. 692 ve 701 harici diğer khk lardan ne zaman dir ret duymuyorum duyan var mı. 

    672 egm İstanbul bekliyoruz.


  4. @♏♓♈ @♏♓♈ 

    ♏♓♈, 4 dakika önce yazdı:

    Arkadaşlar bu kararı komisyona nasıl göndereceğiz malumunuz valiliklerdeki bürolar kapandı. Ayrca bu gibi durumlar için ek dilekçe örneği mevcutmu

     

    @Pasa17 @♏♓♈ @♏♓♈ 

    ♏♓♈, 5 dakika önce yazdı:

    Arkadaşlar bu kararı komisyona nasıl göndereceğiz malumunuz valiliklerdeki bürolar kapandı. Ayrca bu gibi durumlar için ek dilekçe örneği mevcutmu

     

×
×
  • Yeni Oluştur...