İçeriği gör

upset.3455

Yeni Üye
  • İçerik

    116
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

442 Mükemmel

upset.3455 Hakkında

  • Rütbe
    Pus

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    Sendika
  • Komisyon Kararı
    İnceleme Devam Ediyor

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

1.131 profil görüntüleme
  1. upset.3455

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Ümit hocam ben de dava açmayı düşünüyorum aralık sonu verdiğim dilekçelerime cevap verilmeyip toplu para Ocak sonu gibi yattı.Tek kalem hiçbir ayrıntı yok yatan parada. Verdiğim dilekçelerimde yasal faiz banka promosyonları özelikle belirtmeme rağmen dilekçelerime cevap alamadım. Toplu paranın içinde ne var ne yok bilmiyorum. Ama yasal faizin ödendiğini sanmıyorum. Yasal faizi almak istiyorum... Davayı kendiniz mi açtınız avukat vasıtasıyla mı? Eğer kendiniz açtıysanız hem tecrübelerinizi hemde dilekçe örneği paylaşabilir misiniz.
  2. upset.3455

    SGK Ödemeleri ve Prim İadeleri Forumu

    Geçmişe dönük yasal faizle alakalı istinaf dahil süreci tamamlanmış dava varmı acaba ona göre dava açmayı düşünüyorum eğer yoksa boşuna zaman ve paramız gitmesin..zor zamanlarda o kadar paramız gitti ki yasal faizleri gerçekten alabiliyorsak uğraşalım.
  3. upset.3455

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Herkese günaydınlar. İl emrinde beklemedeyim biryere başlamadım.norm güncellemeleri bittiğinde okul şeçtirip atama yapacaklarmış..benim sürecim de bu şekilde. Herkese en kısa zamanda iade haberini almayı Rabbim nasip etsin..
  4. upset.3455

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Saolun. İnanın bilmiyorum bizim dönemdeki idari kadronun hepsi değişti..arayıp soran 1-2 öğretmen arkadas bi ara gecen sene idi yanılmıyorsam sizi sordular vs demisti.olumlu yada olumsuz renk belli etmedi..kimseyi de tanımıyorsunuz malum..zaten işten güçten ekmek derdinden cok detaya da inemedik açıkcası.. Rabbim sizlere de en kısa zamanda yaşatsın..
  5. upset.3455

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bunu yazdım az önce bir bakayım dedim MEB de hareketlenme var diye en son 4 kasımda bakmışım nasıl olsa ümit yok diye Rabbime şükürler olsun ben de an itibariyle kabul kararımı görmüş bulunmaktayım. Rabbim bütün masum ve mağdurları çıkarsın bu cendereden...Burası bize umut oldu hayattan kopacakken bizi hayata tutturdu. 2.dönem sendika vardı 21 ay civarı bildiğim..
  6. upset.3455

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ne diyeceğimi bilemedim..sizin adınıza cok sevindim..darısı bütün masumların basına..harika bir haber...
  7. upset.3455

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Herkese günaydın. Umudun ve ümidin tükenmediği bir gün olur inşaallah. Kandil günü (mübarek olsun cümleten) iadeler evlerin(m)izi doldursun temennisiyle...
  8. upset.3455

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    En azindan kaynak durumu saglam mi hocam .. Sayin krispi, Rabbim sifa versin..geçmiş olsun..
  9. upset.3455

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    herkese merhaba ; Bugün itibariyle 3 senemi doldurduğum işyerimden ayrıldım. Tükenmişlik mi dersiniz artık yeter dememmi ben de hala tam karar verebilmiş değilim. Dostlar yalnız şunu söyleyebilirim mağdur olan liyakatlı insanlar her yerde o kadar belli oluyorlar ki hem çalışma ahlakı hem işi yapabilme kabiliyeti her açıdan arkamda örnek gösterilen hoş bir seda bırakarak dostça kendi isteğimle ayrıldım.Neden ayrıldın derseniz, yönetime bazı şeyleri anlatamadığımdan artık sürecin beni yıprattığı ve sağlığıma zarar vermeye başlaması diyebilirim. Bizler vatanımızı ülkemizi milletimizi seven insanlarız keşke bizi gerçekten tanısalar korkularından sıyrılıp hiçbir dahli olmayan insanları bir dinleseler inanın özel sektördeki patronlar KHK mağdurlarını en önce alır. Özel sektör teknik elemanlar için ayrı bir deneyim oluyor. İşlerin nasıl pata küte gittiğini kendi gözünüzle görüyorsunuz. Tek başıma kurduğum departmanı 6 kişiyle bıraktım. Sizlerle paylaşmak istedim.. ha bu arada inceleme devam .beklemedeyiz .yeni umutlar yeni ufuklar diyelim.
  10. upset.3455

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    uzun zamandır yazamadım yeni bir haber olmayınca aşağıdaki haberde belediyeden çıkarılmış kişilerden bahsetmekte..Biz 657 idik.. Bizi de bir şekilde bağlarmı; yorumlarınız.. https://www.haber3.com/ekonomi/calisma-hayati/aymden-KHK-ile-isten-atilan-calisanlara-mujde-haberi-5537537 Kurum kanaati ile ilgili ...
  11. upset.3455

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    günaydınlar herkese ; mebpersonel haber adlı twitter adresinden bir twit atılmış. Baktım İsmail Koncuk bey de takipçi listesinde.. "KHK'lılar hakkında güzel gelişmeler olacak" vs. yazmış.. içerikle alakalı fikri olan var mı? inanmak istiyorum ama önceki vakalarda malum..
  12. upset.3455

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    "Merhaba belki inanmayacaksınız ama komisyon red kararımı gördüğümde bile bu kadar üzülmemiştim yeminle bu forumda kapanırsa ne yapacaz biz ya en azından bizle ilgili haberleri duyumları burdan öğreniyordum.ilk forum kapandiktan sonra burayı buldugumda altın bulmuş gibi sevinmiştim.neysr üzüntüden ne yazacagimi bile bilmiyorum hakkınızı helal edin" Bu sürecin basından beri m.net ,basvuryrm da dahil hep forumları okuyarak nefes aldım. Sayın @MSA bir forum yönetmek yazılanları kontrol etmek yasal sınırlara uydurmak uyarmak uğraşmak insanlara laf anlatmak gerçekten vakit alan ve zor işler. Emekleriniz yadsınamaz. Ama gerçekten nefes aldığımız bir yer burası. Hala basvuryrm (*... ) attığı gollerle (avukat vs..) uğraşıyoruz..Son kulvardayım bende hala inceleme devam.. Sizden ricam ; Sizi görmeden sevdik. Siz de bizi boşluğa terketmeyiniz..
  13. upset.3455

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    matbu sorular yanılmıyorsam .. banka,dernek sendika, özgeçmiş vs ..
  14. upset.3455

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    geçen sene bu zamanlar aynısını okul kapısına yaslanarak yaşadım.. zaman ve sağlık herşeyin başı. tam bir sene olmuş..Dualarımızın kabul olması dileklerimle ....
  15. upset.3455

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    an itibariyle inceleme devam ?
×
×
  • Yeni Oluştur...