İçeriği gör

Uçurtma

Yeni Üye
  • İçerik

    90
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    3

İletiler bölümüne Uçurtma kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. tarım693, 07.01.2023 - 16:08 yazdı:

    Sayın kaderdaslarim bugün bikac saat önce komisyon kabul kararımı gördüm . İlk önce çığlık attım yanıma eşim geldi noldu diye  bı 5-10 dakika ağladım önce . İnanamadim 5 yıldır baka baka o kadar alışmıştım ki inceleniyor yazısını görmeye çok şaşırdım mutluluk hüzün hepsi birarada duygular yaşadım . Açıkçası çok fazla red oranı olduğu için çok umutlu değildim . Yüz binlerce KHK li kaderdasim uzulurken bunlari yazmaya bile utanıyorum . Son zamanlarda eşimin rahatsizligi bi yandan  komisyonun sona gelmesi benim sonucunun olmaması bı yandan çok stresli günler yaşıyordum . Hepimiz  hayatın stresine sıkıntısına çok fazlasıyla maruz kaldık  . Hem maddi hem manevi çok zor günler yaşadık .Beni en iyi sizler anlarsınız .  İnşallah hepimiz için mutlulukların olduğu bir yil olur 2023.  KHK meselesi çözülür herkes hakkını alır . Yaşadığımız sıkıntı ve dertler unutulacak cinsten değil  ama rabbim herşeye dayanma gücü veriyor . Herşeyin başı sağlık . Herkese hayırlı günler diliyorum 

    Gözünüz aydın,hayırlı olsun.

    • Teşekkür 1

  2. Cihaneymen, 8 saat önce yazdı:

    27. İdare mahkemesinin ret kararını bugün sistemde gördüm. Adli idari soruşturmam yoktu. İki ara karar ile biriken ve aleyhime hiçbirşey bulunmayan 14 ara karar cevabının tek bir harfine bile değinilmemiş kararda. İki ara kararda da  bakanlıktan somut bilgi belge istendi fakat bakanlık cevap vermedi. Dava dilekçesi sonrası bakanlığın savunma dilekçesinde belirttiği kurum kanaatini yeterli görmüşler ret gerekçesinde. Sağlık olsun 

    Hocam geçmiş olsun:(

    27.İdarenin kurum kanaatini dikkate almadığını düşünüyordum.Son zamanlarda verdikleri iade kararları umut vericiydi.Demek ki öyle değilmiş:(

     


  3. Labouja, 11 saat önce yazdı:

    Merhaba arkadaşlar burayi meşgul ettiğim için hepinizden özür dilerim. 11 Kasım'da kabul kararimi gördüm. Bana henüz  tebliğ edilmedi. İl sağlık müdürlüğü ile de görüştüm onlara da henüz bişey gitmemiş. Beklemekten başka yapabileceğim bişey var mı 

    Hayırlı olsunn..Şuan beklemekten başka yapılacak bir şey yok.Ama merakınızı gidermek adına telefonla iletişimde olabilirsiniz.Benim evrak ortalama 20 içinde elime geçti.


  4. Cihaneymen, 1 saat önce yazdı:

    Dosyamla ilgili idare mahkemesi kalemini aradım. Karar yazılmış tebliğ edilmesini bekleyin dedi. Süreç hakkında bilginiz varmı nezaman görebilirim kararı uyapta?

    Benim kararı 2022 Haziran da almışlardı. Araya adli tatil girdi vs.derken benim uyapta kararı görme tarihim  13 Ekim 2022'yi buldu.

    Tabii bu tarihler dosyaya göre değişmekte büyük ihtimalle.

     


  5. Aysegul Oz, 1 saat önce yazdı:

    Canlar iadeeee😭😭😭 

    Tarifsiz duygular içindeyim. Mutluluk ve üzüntüyü aynı anda yaşamak tarif edilemez bir yorgunluk yaşatıyor. Yılların birikmiş duyguları patlıyor. 

    İki haftadır bakmıyordum. İl milli eğitimden aradılar. Sadece çığlık attığımı hatırlıyorum. Narkozdan uyanırken saçmalarsin ya işte öyle...

    Mücadelesi bitmeyen arkadaşlarım. Sizler temize çıkana kadar gerçek manada mutlu olmam mümkün değil. Kederimiz de mutluluğumuz da bir...

    Gözünüz aydın Hocam..

    • Teşekkür 1

  6. Cihaneymen, 6 saat önce yazdı:

    Tekrar hayırlı olsun hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Benim ilk ara karar Mart, ikinci ara karar temmuz ayında verildi. Kararın verilmesi uyapa yüklenmesi derken daha vakit var anlaşılan.

    Sağolun.Rica ederim.

    Benim dosyaya göre değerlendirirsek öyle gözüküyor.Umarım sizinki daha erken ve olumlu sonuçlanır.


  7. @derman 

    derman, 14.10.2022 - 13:28 yazdı:

    Tebrik ederim. Hayırlı olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Benim dosya da 28. İderede 15. 11.2021 de başvurdum. Hâlâ bi gelişme yok her gün bakıyorum. Sizin iki yılda çıkmış karar. Sanırım boşuna bakıyorum. Daha çıkmaz

    Sizin kriter denen saçmalıklar neler acaba çok merak ettim.

    Teşekkür ederimm..Darısı Sizleree..Malesef biraz daha bekleme olasılığınız yüksek.Ama önemli olan sonucun olumlu olması.

    Benim kriter eski eş durumu.Bir hiç uğruna heba olan yıllarım...


  8. Zamzalak, 15.10.2022 - 01:28 yazdı:
    Uçurtma, 14.10.2022 - 10:04 yazdı:

    Aldığım olumlu bir haberi paylaşmak istedim sizlerle...

    Dün 28.İdare Mahkemesinin kararıyla iade edildiğimi öğrendim.Yıllardır beklediğim bu kararla bireysel anlamda,nihayet adaletin yüzünü gördü bu gözler.Değisik duygular içerisindeyim.Ki biliyorum benim gibi bekleyen,adalet arayan bir sürü insan var.

    21.06.2022 tarihinde verilen kararım dün uyapa düştü.Ağustos 2020 tarihinde mahkemeye başvuru yapmıştım.

    Diyecek çok söz var...Kayıp yıllar var...Geriye dönülmüyor.Umarım herkes hakkettiği güzel günleri görecek...

     

    Hayırlı olsun ,maalesef geç gelen adalet...Benim de 28. İdarede umarım o kadar beklemezler ,dava acilali benim 7 ay oldu.

    Teşekkür ederimm..Malesef çok bekledik:(Ama süreç çok ağır işliyor.Buara 27.ve 28.İdareden olumlu kararlar duymaya başladık.Umarım fazla beklemessiniz.


  9. Cihaneymen, 14.10.2022 - 21:58 yazdı:

    Hayırlı olsun hocam dosyanızda ara karar varmıydı varsa kaç ara karar verildi ve son ara karardan nekadar süre sonra karar verildi 

    Çok teşekkür ederim.Mahkemeye ilk başvuru tarihim Ağustos 2020,ara karar alınma tarihi Şubat 2022 (Benim dosyada 1 kere ara karar alındı.Duruma göre fazla da olabiliyor) Ara kararın uyapta yayınlanma tarihi Mart 2022.Karar verilme tarihim 21 Haziran 2022.UYAP ta yayınlanma tarihi 13 Ekim 2022.

    İHRAÇ FAZLASI, 5 saat önce yazdı:

     

    Geçmiş olsun 28. İdare istinaf mahkemesi mi

    Teşekkür ederimm.

    • Beğeni 1

  10. @Bilinmeyen34 Gelen ilk 6 sayfalık savunma metnini bende uyaptan göremedim.Avukatım bana göndermişti...

    Ama sonrasında gelecek gizli evraklarin sadece üst yazısını alabilmiştik.Ancak mahkemeye gidip evrağın içeriğini görebilirsiniz.Ki avukat gidip bakmıştı.Tabi @wildPuppy ninde  dediği gibi gitseniz de göstermedikleri evrak olma olasılığı da olabilir.

    Ankara dışında olduğunuzu söylemiştiniz sanırım.İşleyiş avukatsız nasıl olur kesin bir fikrim yok.Dilerseniz ana sayfaya yazın tekrar.Fikri olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

×
×
  • Yeni Oluştur...