İçeriği gör

Nihavent

Yeni Üye
  • İçerik

    32
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

142 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    679
  • Kurum
    Sağlık Bakanlığı
  • Kriterler
    Banka
    Muhaliflik
  • Komisyon Kararı
    Henüz Karar Verilmedi

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Nihavent

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Iyi akşamlar. Forumu eşim için takip ediyordum. 18 mayısta iade haberini aldık çok şükür. 20 mayısta göreve başladı. Sağlık Bakanlığı. Çocuģun okulu ve okul dolayısıyla açılmış banka hesabı vardı. Komisyon kararında hiç bir şeye değinilmemiş. Neden ihraç oldu hiç bir şey yok. Zaten aslında bu dünyada bir hiçiz. Sanki bunun tescili gibi bir karar yani Manidar. Sevinçten aglayacaģımı düşünürdüm ama hiç öyle olmadı. Boşlukta gibi bir his. Allah bekleyen herkese tattırsın inşallah.
  2. Nihavent

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Idarenin zımni red süresi 30 gün oldu.IYUK da degisiklik yapıldı.
  3. Nihavent

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Mrblr. Ben şunu merak ettim. Kurumunuz SGK ile yazismis mı size böyle bir cevap verirken. Benim de e devlette 53 yaziyor da merak ettim kendi açımdan.
  4. Nihavent

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Sözleşmeli personel derken aile sağlığı elemanı mı. Onların sözleşmelerinde cezaî yaptırım hükümleri olması lazım. 657 ye göre değil de sözleşmelerinde yazan cezai mueyyideler uygulanması lazım gerekiyorsa. (Fiile göre sözleşme feshi bile söz konusu olabilir belki)
  5. Nihavent

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    7 gün içinde Valilik il disiplin kuruluna gondetilmek üzere diye çalıştığı kuruma itiraz etsin. 657 sayılı yasanın 135.maddesini okuyun orda yazıyor. Buraya kopyalayamadım.
  6. Nihavent

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Komisyon zaten bilmediğimiz birşey dememiş. Olanı itiraf etmiş. Ama can sıkmayalım dostlar.Rabbim herşeyi görüyor. O bizim bildiklerimizden de bilmediklerimizden de haberdar çok şükür. "Mevlam görelim neyler. Neylerse güzel eyler." inanciyla umudumuzu kaybetmeyelim. En önemli şey ruh ve beden sağlığımız. Öncelikle sağlıklı günler diliyorum. Bir an önce adaletli günlere de kavuşmak dileğiyle dua ediyorum. Her gecenin bir sabahı var. O sabaha da az kaldı inşallah. Ben böyle umut ediyorum.
  7. Nihavent

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Günaydın. Red alan herkese çok geçmiş olsun. Okudukça aklıma 'ölüm de var' cümlesi geldi. Hayat bi şekilde geçiyor, geçecek. Bu dünya kimseye kalmayacak. Allah şahit herşeye. Rabbim (ne konuda olursa olsun) zulmedenlerden eylemesin. Âmin.
  8. Nihavent

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hayırlısı olsun hakkınızda .Epeydir sağlık bakanlığından haber almıyorduk. Umudumuzu filizlendirdiniz .Suçsuz günahsız herkesin iade olması dileğiyle.
  9. Nihavent

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Günaydın. Hep iadeli bir gün olsun dileğimle.
  10. Nihavent

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Nasıl yazacağımı bilemiyorum. Bir KHK lı masum daha aramızdan ayrıldı. Yeni bulduğu bir iş le ilgili seminere giderken yolda trafik kazasi geçirerek. Allah mekanını cennet eylesin. Komisyondan karar bekleyenlerdendi. MEB 672.
  11. Nihavent

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Kabul alanlarla umutlarımız artıyor. Ret alanlara da çok üzülüyoruz . Ne kadar zor olsa da "hüküm Allah'ındır""" Hayır ve şer Allah'tandır". Böyle düşünmeyi başarabildiğimiz sürece nefes alabiliriz.
  12. Nihavent

    Sağlık Bakanlığı Personeli Forumu

    Benim eşim 679 khk ile ihraç. Takipsizlik alalı 2 ay oldu. Çok sevindik. Diken üstünde beklemekten kurtulduk en azından. (Kapinin önünden geçen polis arabasından kızım bile korkuyordu.) Komisyona ve Bakanlığa gönderdik. Hâlâ inceleniyor. Neyi bekliyorlar biz de bilemiyoruz. Artık hiç bir şey beni mutlu etmiyor. İyice içime kapandım. Şükrediyorum daha kötülerini düşünerek ama içimde biryerlerde var olduğunu umduğum yaşama sevincini ortaya çıkaramıyorum. Allahım sonumuzu hayreylesin inşallah.
  13. Nihavent

    Sağlık Bakanlığı Personeli Forumu

    Sağlık Bakanlığında takipsizlik alıp da komisyondan ret alan var mı? Takipsizlik sonucunda kabul kararı oranı %kaçtır acaba merak ettim. Eşim de takipsizlik aldı ve iade bekliyoruz inşallah.
  14. Nihavent

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Talep dilekçesine red cevabı verildiyse bu cevabın tebliğinden itibaren 60 gün içinde dava açılması gerek. Cevap veril ediyse. Dilekceden itibaren 60.gün zımnen reddedilmiş sayılıp sonraki 60 gün içinde dava acilmasi gerek. Bu süreler geçtiyse zamanaşımı olur. Hıç cevap verilmediyse idareye red cevabı verdirebilir ise süre 60 günlük süre bu redden başlar.
  15. Nihavent

    Sağlık Bakanlığı Personeli Forumu

    Forum ıçın teşekkür ederiz . Bol iadeli bir forum olsun
×
×
  • Yeni Oluştur...