İçeriği gör

tamirci

Yeni Üye
  • İçerik

    31
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

90 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    677
  • Kurum
    YÖK - Üniversiteler
  • Kriterler
    Kriter Yok
    Sosyal Çevre Bilgisi
  • Komisyon Kararı
    Henüz Karar Verilmedi

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

1.065 profil görüntüleme
  1. tamirci

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @tartar10 hocam dosya numaranız kaç acaba son rakamı gizleyip paylaşabilir misiniz bizim dosya da 26. İdarede sıra ne zaman gelecek merak ediyoruz.
  2. tamirci

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Arkadaşlar Eskişehir'de iş arayan varsa bana ulaşsın. Depo da sevkiyat hazırlama işi var.
  3. tamirci

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Evet idari personelim. 2 yıl önce takipsizlik aldım. Bilinen kriterim biraz muhalif olmam... iki şeref yoksunu da hakkımda iftirada bulunmuş. Beklemeye devam...
  4. tamirci

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Arkadaşlar ben burada karar görmedikçe komisyon sayfasına girmiyorum. Herkes benim gibi yapmıyordur inşaallah.
  5. tamirci

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bizim meşhur katipe gibi felaket tellallığı yapmak hoşunuza mı gidiyor. Rica ediyorum olumsuz düşüncelerinizi kendinize saklayın.
  6. tamirci

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Merhaba arkadaşlar. Çalıştığım işyerinden anlaşmalı olarak ayrıldım. Şimdi iş bakıyorum. Eskişehirde KHKliya iş veren bildiğiniz yer varsa özelden yazarsanız memnun olurum. Burayıda gereksiz işgal etmemiş oluruz. Saygılarımla...
  7. tamirci

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Yalan beyanlarını çürütecek bir savunma yazmayı düşünüyordum. Zaten kurumda sürekli herkesi şikayet eden tipler. 15 kişi bunlar yüzünden çeşitli sıkıntılar yaşamış 3 kişi ihraç olmuş. Ne tavsiye edersiniz.
  8. tamirci

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Merhaba Arkadaşlar Dün takipsizlik kararıma ulaştım. Evrakı yarın komisyona göndereceğim. sizce soruşturma evrakında hakkımda iftira atan şerefsizler için komisyona ek dilekçe yazmalı mıyım. Yoksa sadece evrakı mı göndereyim. Bu arada daha önce evrak gönderen varsa yazdığı dilekçe örneğini benle özelden paylaşır ise müteşekkir olur. Cümleten hayırlı akşamlar.
  9. tamirci

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Valla dosyanın içini biraz okuyunca tebligatı unutuverdim. Kurumda herkesi şikayet etmekle ün salmış 2 gerizekalı vardı. Ben kendilerini tanımam etmem ancak beni de şikayet etmişler. Birinden duyduk onlardan olabilir diye ihbarda bulunmuşlar. Darbeden hemen sonra bu ciğeri beş para etmez adamlar yüzünden ihraç olmuşum. Ne yapacam bilemedim. Ancak savcı bunlara itibar etmemiş inş komisyon da etmez. Hiç hasmım yoktu artık var. Iade olduktan sonra onlarla hesaplasacaz inş. Hem dünya da hem diğer tarafta yakalarını bırakmayacağım.
  10. tamirci

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Merhaba Arkadaşlar. Ben bugün adli soruşturmamın hızlandırılması için dilekçe hazırlayıp adliyeye gittim. Dilekçe vermeden son bi defa durumu sordum. Takipsizlik almışım dilekçeye gerek kalmadı evrağı elden teslim aldım. Baktım ki Ekim 2018 de karar verilmiş. 1 yıl 2 ay boyunca 4 defa gittim. Durumumu sormaya hep dosya gizli soruşturma devam ediyor demişlerdi. Eskişehirde soruşturması olan arkadaşlar adliyeye uğrayın belki karar çoktan çıkmıştır. Tebligat yapma zahmetinde bulunmuyorlar. Bilginize...
  11. tamirci

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Ben haftada bir bakarım o da yoğun iade haberi duyarsam. Yoksa hiç bakmam. Iade haberleri beni bakmaya zorluyor. Zaten o sayfa ön bilgilendirme amaçlı tebligat veya kurum araması muhakkak olacak. O sayfaya bir günde defalarca bakmak insanı strese sokabilir. Gerçi hep aynı yazı duruyor. Bende "beni unuttular herhalde" diye düşünenlerdenim. Bu arada komisyonda gelen güvenlik kodu smslerini hiç silmem. En son ne zaman baktığımı smslerden takip ediyorum.
  12. 677 yök idari personel.

    Adli soruşturma devam ediyor dava açılmadı.

    inceleme devam ediyor.

  13. 677 KHK 

    YÖK İDARİ PERSONEL 

    INCELEME DEVAM EDİYOR...

×
×
  • Yeni Oluştur...