İçeriği gör

öfkeli

Üye
  • İçerik

    33
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

80 İyi

2 Takipçi

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Emniyet Genel Müdürlüğü
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    Kabul

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Merhaba. Iade olan arkadaşlardan, google ve benzeri arama motorlarından isimlerinin silinmesi, ilgili KHK siralarindan isimlerinin çıkarılması için yapılacak başvuru içeriği, hangi kurum ve kuruluşlara yapılacağı yönünde bilgi ve fikri olan var mı !
  2. ben açmadım maaş yasal faizine..ama açarsan kazanırsın, kazananlar olduğunu biliyorum. Kazanılması da lazım çünki akıl var mantık var.. Kasım 2016 da dolar 3100 TL...Maaş 4400....2019'da dolar 5800 TL...sen bana 4400 ver ! Ben yasal faiz için de açılmalı derim...Ama süre'yi kaçırmayın.(60 Gün)
  3. Arkadaşlar bu dilekçe ile Fazla Çalışma Ücreti davasını, idareye başvuru tarihimden geçerli yasal faizi ile kazandım. Görevde ola-madığım tüm ayların ödenmesine karar verildi...Kritik emsal karar : DANIŞTAY 11.Dairenin, Emniyet Müdürü kadir ÖZDEMİR davası..Mahkeme heyeti bu kararı kapak gibi yapıştırmış..Zaten Emniyet Müdürümüz de bu davayı bu günler için açmıştı..Aklın yolu birdir, aklınıza hakim olunuz-onu koruyunuz.
  4. Uzun zaman oldu, yazdığım konuyu bulamadım, cepten yazıyorum..Fazla çalışma ucreti davasını kazandım.....11 ay sonra sonuçlandı. 672 KHK...iade 2018...aktif goreve devam.yasal faiz dahil.
  5. öfkeli

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Sayın Alan Temiz, hem faiz yemem diyorsun hem de eksik almak istemem diyorsun. Ikisinin bir arada olduğu veya olmadığı ülkede yaşamıyoruz. 2016 da dolar 3100 falandı maaşım 4300 civarinda idi....dolar oldu 6000 tl ama bana 25 ay sonra 4300 tl verildi...içinden birde fazla mesai ücreti kestiler.......velhasıl durum bu, en iyisi siz direk Allaha havale et...ya da isteyeceğin paranın adına faiz deme kısaca HAK deyiver.
  6. öfkeli

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    İsimlerinin tam açılımı şahsımca bilinen ve ohal komisyon Red kararında rumuz olarak verilen... Diyerek parantez içinde rumuzu yazınız.. Bu tip ifade, sizin konuya ve şahıslara hakim olduğunuz havası verir.
  7. öfkeli

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Yeni iade olanlar, hali hazırda SİVİL olduğu için, eş durumu veya farklı bir kadro ataması talebi ile Per. Daire Başkanlığı Atama Şb. Müdürlüğü sivil atama büroya dilekçe veriyor. Bu rutin bir uygulama.. Bu saatten itibaren strese girmeden beklemek ve olayları akışına bırakmak gerekir diye düşünüyorum. Darısı iade bekleyenlerin başına. Hayırlı olsun. Tesekkür ediyorum.
  8. öfkeli

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    İnsanlar yorgun. Suçsuz insanları bir A4 kağıdının altına imza atarak kapı önüne koyanlar iade olduktan sonra her bir olması gereken konu için dilekçe bekliyor.. Yani size dilekçe verin demiyorlar, ya siz akıl ediyorsunuz ya da birinden duyuyorsunuz.. Şimdi ; Geçmiş maaşlar.. Bordrolar.. Açıkta kalan süre için kesilen maaş iadesi.. Ocak temmuz maaş zamları+ Enflasyon farkları... Banka promosyonu.. Fazla çalışma ücreti.. Kullanılmayan izinler.. Silah ruhsat şb tahdit kaldırma.. Pasaport tahdit kaldırma... Şimdilik aklıma gelen dilekçeler bunlar.. Yani atarken devlet mekanizması bir tuşla her şeyi halledebilir.. Susuzluğun ilgili mercilerce tescillenince Kırtasiyecilik.
  9. Sayın Melih Kutlu, çok geçmiş olsun. Umarım kızınızın durumu iyidir!
  10. öfkeli

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Memurdan izin parası yok.. Ayrıca bu konu için uykusuzluk çekmeyin. Nefes aldığınızı ve yakınlarınızı, sevdiklerinizi düşünün.
  11. öfkeli

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Merhaba.. Diyelim ki temmuz 2019 da iade oldunuz. Size bu yıl. + geçen yıl, toplam 60 gün izin veriliyor. 31 Aralık da da iade olsanız, içinde bulunduğumuz yıl ve bir önceki yıl izinleri verilir. 20 gün izin hakkınız varsa 40, 30 hakkınız varsa 60.
  12. öfkeli

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Adnan104, mesajına cevap verdim... Fazla çalışma konusu ve örnek dilekçe forumun en başında ve içeriğinde mevcut. İnceleyiniz. SGK konusunu bilmiyorum ama onu maaş ödemesi sırasında bütçe SGK ile paslaşarak halleder.
  13. öfkeli

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Öğretmen arkadaşların, ek ders ücretleriyle alakalı olarak; " Ek Ders Balıkesir " olarak arama yapın, karşınıza bir öğretmenin ek ders ücretlerinin verilmesi gerektiğine dair Balıkesir İdare akabinde İzmir Bölge İdare Mahkemesi kararı mevcuttur. Emsal olarak kullanabilirsiniz. Önce idareye bir dilekçe ile başvurun ve her parasal hak için yasal faiz talep edin. Kurum olumsuz yanıt verecektir, bu cevabı yazı ile idare mahkemesine dava açın ve Balıkesir kararını emsal gösterin. Eğitim-Öğretim ödeneklerinin tam olarak ödenmesini de talep ediniz. Aynı yöntemle.
  14. öfkeli

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Ben emeklilikten döndüğüm için maaş faizi açmadım. Çünkü almış olduğum emekli maaşı ve ikramiye faizsiz istendi..Faizsiz verdim. Ancak, Fazla Mesai Ücreti için faiz istedim. Dava Nisan ayında açıldı, tahmini süre 360 gün verildi ve yanlış hatırlamıyorsam 240 TL gibi bir harç yatırdım.
  15. öfkeli

    Emniyet Genel Müdürlüğü Personeli Forumu

    Bu süreçte herşeyden şüphelenip kıl kapacaksınız. Tedirgin olacaksınız..Tatile gitseniz, otel kayıtlarının GBT ye düşmesinden ve aranma ihtimalinizden şüpheleneceksiniz...Ama bütün bunlar boş ve altıok'un dediği gibi gereksiz anlamlar yükleyerek psikolojinizi bozmayın. Nefesinizi alın !
×
×
  • Yeni Oluştur...