İçeriği gör

Carpe diem

Üye
  • İçerik

    17
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

95 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    679
  • Kurum
    YÖK - Üniversiteler
  • Kriterler
    SGK Kaydı
  • Komisyon Kararı
    İnceleme Devam Ediyor

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

1.022 profil görüntüleme
  1. Carpe diem

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Forumda kararlar çıktığını görünce bi girip bakayım ben de dedim. Her zamanki gibi inceleme devam ediyor yazısını bekliyordum ama RET yazısını görünce şok oldum. Özellikle şu birkac gündür nedense daha bi umutlanmıştım. Nasıl hissediyorum şu anda bilemedim. Belirsizlik bitti en azından diye teselli mi etsem kendimi yoksa bunca sene sonra red nasıl verirler diye kızıp beddua mi etsem bilmiyorum. Yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler inşallah
  2. Carpe diem

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hayırlı olsun. Darısı biz bekleyenlere
  3. Carpe diem

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ben duyduğumu paylaştım sadece. Inanip inanmamak size kalmış. Benim inanıp inanmamam da beni ilgilendirir sadece.
  4. Carpe diem

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Kesinlikle aynı fikirdeyim Hocam
  5. Carpe diem

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Sudan sebeplerle, çoğumuzun soruşturması bile olmadan ihrac edildik hepimiz. Bi komisyon kurdular ve mahkeme yolumuzu engellediler bunca yıl. Komisyon önce başvuru sırasına göre çalışacaktı olmadı. KHK sırasına göre dediler sonra. O da olmadı. 672 den hâlâ bekleyenler varken 701lilerden kararları çıkanlar oldu. Komisyon ayda 5000 kadar dosyaya bakabilirken 500 600 lere kadar geriledi pandemide. Aynı kriterde olanların bi kısmı kabul alırken bi kısmı red aldı komisyondan. Bunların hangisinde mantık vardı ki? Kalan dosyalara kabul verseler kim çıkıp itiraz edebilir ki? Kabul verirken gerekce gostermiyolar sonuçta. Bu işlerin siyaseten çözüleceğini düşünenlerdenim ben de. Herkesi bir anda iade edeceklerini düşünmüyorum ama. Kademe kademe olur ihractaki gibi. Bu duyum asılsız çıkabilir tabii. Ibbye başlatılan teftiş gündemdeyken hele umutlanmamak lazım o kadar. Ama hiç umut olmadan da dayanilmaz ki bu yaşadıklarımıza. Seçim korkusu her şeyi yaptırır bunlara.
  6. Carpe diem

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bizler gibi ihraç olup birkaç gün önce iade olan bi hocadan duymuş
  7. Carpe diem

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Az önce danışman hocamdan bir haber aldım arkadaşlar. Bu duyumlara itibar etmememiz gerektiğini öğrendik defalarca aslında. Ama ben yine de paylaşmak istiyorum sizinle. Hocamın duyduğuna göre komisyonda kalan dosyalardan takipsizlik beraati olanları derhal goreve döndürün talimatı gitmiş. Hocam cok umutlanmış benim adım. Sırf bu haberi vermek için aramış beni. Komisyon görev süresi ile alâkalı bi açıklama da yapılmadı henüz. Haklı olabilir mi ne dersiniz?
  8. Carpe diem

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Çok geçmiş olsun. Mal canın yongasıdır tabii ama size de birsey olabilirdi, sağlığınızdan olabilirdiniz. Demek istediğim beterin beteri vardır. Sukurler olsun ki size birsey olmamış. Hem ardı ardına kötü gittiği gibi güzel şeyler de ardı ardına gelecek inşallah. Az daha sabır.
  9. Carpe diem

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Takipsizlik kararınız olmadığı için mi şimdiye kadar komisyonun karar vermediğini düşünüyorsunuz gerçekten? Ya da takipsizligi aldınız diye adil karar verip göreve iade mi edecekler? Böyle düşünüyorsanız fazla iyimsersiniz. Takipsizlik beraat alıp komisyondan red alan birçok kişi var. Hatta soruşturması olmayıp red alanlar da var. Ben de takipsizligi şubat 2018de aldım ama hâlâ bekliyorum komisyonun kararı. Yani demek istediğim maalesef takipsizligi beraati dikkate almıyorlar
  10. Carpe diem

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    679 KHK, kriter 5 aylık SGK kaydı takipsizlik 2018 mart Inceleme devam ediyor ?
  11. Carpe diem

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Kendi üniversitemize dönemiyoruz maalesef. 3 üniversite tercih hakkı veriliyor iade olanlara. Bir tanesine atamanız gerçekleştiriliyor.
  12. Carpe diem

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Benim de aynı Hocam. Kurum Sdu. 2018 Mart takipsizlik aldık ama hâlâ beklemedeyiz
×
×
  • Yeni Oluştur...