İçeriği gör

tömbüldek

Yeni Üye
  • İçerik

    344
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    8

tömbüldek | Son Ödül • Ocak 24 2021

tömbüldek • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

2.198 Mükemmel

2 Takipçi

tömbüldek Hakkında

  • Rütbe
    Plus

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    Dernek
    SD Kart - Garson
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    İstinaf

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

1.589 profil görüntüleme
  1. tömbüldek

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hocam ,ihraç iken ogretmen olmadığınız için öğretmenlik ilgili bir sınırlama yoktur sizin adınıza . Ancak güvenlik soruşturmasında khkli olduğunuz için ret gelecektir .Bunu kaldırmamız şuan için mümkün görünmüyor siz bence kurumunuza (sağlık bakanlığı)ilave tetbirler için başvuru yapın.
  2. Hocam başka insanlar için bilmem ama! Bizim gündem dışı mahellesi için çok değerli bir hocamizsiniz . Uzmeyin kendinizi. yavasda olsa süreç bizim lehimize ,zalimlerin aleyhine işliyor . En kısa zamanda burada iadenizi duyacağımdan eminim . Allah'a emanet olun ... dilekçe önemli mutlaka verin hatta garanti olsun diyorsanız ilçeye indiginizde ilçe milli eğitim müdürlugune de verebilirsiniz .
  3. tömbüldek

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hocam Ankara milli eğitim bakanlığına yada il ,ilçe milli eğitim müdürlüğüne vermelisiniz . Ankara'ya iadeli taahhütlü gönderin. Kabul edelmeme her zaman ihtimal ;ancak takipsizlik belgenizi de dilekçeye ekleyin ret vermeleri zor gibi . Birde ben, avukatların AYM açmış olduğu ve kazandığı anayasa mahkemesi kararını ekledim .avukat çalışıyor özelde bizde çalışacağız İNŞAALLAH!
  4. tömbüldek

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bence olur sonucta resmi başvuru ancak khklilar için ellerinden gelen zorluğu çıkarttıkları icin iadeli tahattutlu en garantisi. avukatım Ankara'da elden verme imkani olduğu halde takipi daha kolay diye iadelei tahattutlu verdi . Kanun maddesinde çalıştığı kuruma ibaresi yer alıyor. Bu durumu sadece çalışma izni iptal edilmesi yönünde düşünmeyin onumuze çıkan tüm ilave tetbiler için ...memurluğa iade dışında tüm tetbiler..
  5. tömbüldek

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Dilekçe örneği forumda paylaşıldı .milli eğitim müdürlüğüne yada milli eğitim bakanlığı Ankara'ya iadeli tahattutlu dilekcenizi göndere bilirsiniz
  6. tömbüldek

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Lisans iptaldi değilde hocam çalışma iznimiz yok.Onun için basvuru yapıyoruz . Ek tetbir uyguladığı için kanun bunu iptal etti anayasa mahkemesi bizde bundan dolayı başvuru yapıyoruz doktorlar daha önce avukatlar yakın zamanda bu haklarını aldılar öğretmen ozelde çalışamıyordu onun için başvuru. Hak kaybınız olmaması için başvuru yapın son tarih 11 Şubat kaybedecek bir durum söz konusu değil ama kazanırsak çok önemli konu en azından mesligimizi yapacağız özel okullarda
  7. Teacher hocamin ilave tetbirler hakkında bilgi sahibi mi ?foruma girmedi heral zaman daraliyor özelden mail adresi varsa ulaşabilen bir arkadaş ulaşsa !
  8. tömbüldek

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Komisyon da olsa bile dosya size ilave tetbirler uygulanıyor basvurmalisiniz
  9. Teşekkürler ophelia ,insaalh hepimiz en kısa zamanda hakkımız olanı alırız.
  10. tömbüldek

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Takipsizlik için bulunduğunuz il ilçe adliyede size bakan savcı kaleminden ogrenebilirsiniz
  11. tömbüldek

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Komisyon kurulacak komisyon karar verecek. Birde lisans iptali doğru bir ifade değil çalışma iznimiz iptal . Ama sonuçta adı ne olursa olsun lisans ,çalışma izni vs.bunlar hak ihlali... Buna dilekçe vereceğiz ve ret gelirse idare mahkemesine gideceğiz .
  12. Hocam calsitigi kuruma başvuru yapılması gerektiği söyleniyor yani öğretmen milli eğitime başvurmalı
  13. Abi BENCE tabiki mesleğe bağlı bir unvan .örnek 4 yıllık her bölüm okuyan mezun öğretmen olamıyor formasyon almadan . Avukatım Ankara'da pazartesi başvuru yapacak benim adıma. O ne yazar bilmiyorum. Bu madde daha önce yayımlanmış ancak muallak ama şimdi ekleme yapılmış ve açık net kurumumuza başvuru yapmamiz gerektigi ve anayasa mahkemesinin ilave tetbirler uygulanamayacağı ifadesi eklenmeli bence asıl olan memurluktan ihraç özelde ogretmenlik yapamamak ilave tetbir tabi bana göre
  14. Arkadaslar merhaba! Eskişehir den sevgi ve selamlar. Önemli bir haber vermek istedim en azından öğretmenler açısından ... Bu kadar önemli bir konuyu nasıl olurda kaciririz anlamadım inanamadim ve avukatima sordum kanun maddesini araştırdım ve doğru imiş ... Özel okullarda çalışma imakanimiz ufuklarda göründü son başvuru Şubat 11 Yorumlarinizi lutfen paylaşın ben mi yanlış anladım... İade olmak kadar önemli Vergici emmi sizin düşüncenizi yorumunuzu da merak ediyorum
  15. Şimdi daha iyiyiz ophelia. Gün gün daha iyi oluyoruz.
×
×
  • Yeni Oluştur...