İçeriği gör

doğrudur

Üye
  • İçerik

    16
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

106 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    675
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    Kabul

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. doğrudur

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Düşündüğümden az yattı. Yasal faiz ekdersler ve eğitim öğretim ödeneği hiç yatmadı. Şimdiki maaş üzerinden değil, atıyorum 2017 ocakta benim derece kademe deki bir hocaya kaç lira yatmışsa bana da o şekilde hesaplayıp yatırmışlar. Ay ay saf maaş hesaplanıp yatırılmış yani.
  2. doğrudur

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Evet yattı bu ayın 13 ünde
  3. doğrudur

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Çok teşekkür ederim cevap için sayın hocam. Sağolun. Aklımda, göreve başladıktan 30 gün içinde diye kalmış benim. Herkese iyi bayramlar dilerim arkadaşlar. Umarım bekleyen herkes iade olur. ?Saygılar selamlar.
  4. doğrudur

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba arkadaşlar, iade oldugumu yazmıştım. Göreve başladım en son çalıştığım ilçede farklı bir okulda. Forumda baktım bulamadım o yüzden buraya yazdım kusura bakmayın arkadaşlar. Ek ders ve maaş yasal faizleri için ilçe mem e vermem gereken dilekçeyi kaç gün içinde vermem gerekiyor. İlçe Mem 29 haziranda tebliğ etti yazıyı bana ve aynı gün göreve başladım. Dilekçe için süreç ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor. Bana geçmiş maaşlarınız yattıktan sonra dilekçenizi verin dediler o yüzden bayramdan sonraya kaldı. Bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  5. doğrudur

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Arkadaşlar iade oldum, 675 KHK MEB bugün sistemden gördüm saat 17 gibi. Değişik duygular içerisindeyim. Bir seviniyorum, bir üzülüp ağlıyorum ailemle konuşurken. Telefonlar mesajlar geliyor sürekli. Allah kalanlara sabır versin. Çok zor bir süreç atlattık.
  6. doğrudur

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir ay önce referans ile iade olan bir arkadaştan aldığım bilgidir: Komisyon bu yıl tüm dosyaları bitirecek. Bir daha uzatma olmayacak. Doğruluğunu veya kesin olup olmadığını sormayın, çünkü birkaç kere kesin mi diye sordum, bana öyle söylenildi dedi. Saygılar.
  7. doğrudur

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhabalar tekrardan, milli eğitime gitmenize gerek yok, hizmet cetveli eklemenize de gerek yok sayın hocam, bu işlemi ihraç olduktan sonra yaptım. Bu sene yaptım hatta yaklaşık 3 ay önce. Hayır ihraç olmanız sorun olmaz. Ben zaten telefon ettim önce, konuştum ihracı diye, hatta tc ile nekadar para alabileceğimi bile hesaplayıp söylediler. Sorun olmaz hocam içiniz rahat olsun. Siz de arayıp görüşebilirsiniz Web deki tel no dan. Saygılar
  8. doğrudur

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhabalar sayın hocam, Google ya ilksan nemalı aidat iadesi yazıp formu indiriniz. Üç sayfalık bir form çıkacaktır. İlk sayfayı doldurunuz. Orada paranın yatmasını isteğiniz iban ı da yazınız. İlksan web sayfasındaki iletişim kısmında bulunan Ankara merkez adresine formu gönderiniz, para hesabınıza yatacaktır iki hafta içinde. Web adresindeki telefon numarasını da arayıp bilgi alabilirsiniz bu konuda mesai saatleri içinde. Ben o şekilde yaptım ve para hesabıma geçmişti on günde. Kolay gelsin.
  9. doğrudur

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Arkadaşlar, cuma günü Şırnak ta bi imam iade oldu. Fetö den değil facebook ta ki muhalif bir yorum ve şikayet yüzünden ihraçtı die biliyorum. Sanırım 676 KHK ile ihraçtı. Başka bilgi edinirsem yazarım. Biz sürünmeye devam. Haftada Bin iki yüz karardan, haftada iki yüz karara düşürdüler bilerek. Kişi başına haftada bir dosya düşüyor. Yazık valla yazık. Kabahat onlarda da değil. Emir kulu onlarda. Ne emir gelirse öle hareket ediliyor. Öfke ile kalkan zarar ile otururu unutuyorlar. İnsanı yaşat ki devlet yaşasını unutuyorlar. İşin kötüsü asıl devletin halk olduğunu unutuyorlar. Öğrenecekler..
  10. doğrudur

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Şırnak ta 675 MEB bir iade var. Eğitimsenli yanılmıyorsam. Herhangi bir soruşturma veya işlemi yok. Cuma günü iadesi
  11. doğrudur

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Merhaba arkadaşlar. Çok yazmıyorum. Bu aralar pek kimse de yazmıyor foruma.Beklemedeyim buradaki çoğu kişi gibi. İnceleme devam ediyor.675 MEB. Adli idari işlem de yok. Daha çok muhaliflikten olduğunu düşünüyorum. Diğeri ile hiç alakam olmadı çünkü. Artık sıkmaya başladı iyice. Ne olacağını bilmediğimden hayata yön de veremiyoruz. Bu yüzden birkaç iş teklifini geri çevirmek zorunda kaldım. Çünkü sonradan bırakıp gitmek yok dediler. Yalan da söylemek istemedim.Pasaport şerhi için başvurmuştum, şerh kaldırılmış. Özel de çalışma izni vermedikleri için özel okulda çalışamıyorum.Ara ara cimere yazıyorum bişeyler, orasıda bilindik ve tedbirli cevaplar veriyor sürekli.Antalyadayım. Bikaç yerde çalıştım sigortalı olarak ama biri devretti birinide kendim bıraktım daha yeni. İş fikri olan varsa iletişime geçebiliriz.
  12. doğrudur

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Merhabalar. 12 aralıkta dilekçe vermiştim pasaport tahdidi için il nufusa. Kargo ile göndermiştim dilekçeyi.Bugün il nufus aradı tahdid kaldırıldı diye. E devletten baktım. Protokol die yazıp girdim, belge oluştur dedim. Pasaport bilgilerim çıktı. Zaten vardı 10 yıllık pasaport. Çıkma planım yok ama yurtdışı çıkışta problem çıkarmı bilmiyorum. Tahdidi kalkıp çıkan var mı acaba. İl Şırnak.
×
×
  • Yeni Oluştur...