İçeriği gör

Cem Cem

Üye
  • İçerik

    16
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

0 Normal

1 Takipçi

KHK Bilgisi

  • KHK
    Diğer
  • Kurum
    Adalet Bakanlığı
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    Komisyona Tabii Değil

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Temyizde

Güncel Profil Ziyaretleri

941 profil görüntüleme
  1. Cem Cem

    Adalet Bakanlığı Personeli Forumu

    KARDEŞ!! İl genelindeki adalet bakanligi personellerine sohbet duzenledigi ve ilgilendigi iddia edilen 2 şahis ile HTS mevcut. Yani; arama, aranma, mesajlaşma. HTS de içerik asla cıkmaz. Adı gecen 2 şahis da farkli bakanliklara baglı devlet memuru. Sadece HTS; aleyhime tanik beyani yoktur. Özelden yazabilirsin.
  2. Cem Cem

    Adalet Bakanlığı Personeli Forumu

    Öyle değil. Fetö veya diğer terör örgütlerine üye olmak, irtibatı iltisaki bulunmak vb. suçlamalarında 7145 sayılı kanuna göre idari islem yapılıyor.https://www.cncgumruk.com/7145-bazi-kanun-ve-kanun-hukmunde-kararnamelerde-degisiklik-yapilmasina-dair-kanun/ bakınız ilgili kanun burada. Bu kanuna göre 657 de geçen 2 yıl zamanaşımı süresi veya "meslekten çıkarmayi gerektiren fiillerde 6 ay içinde karar verilir" maddesi vs yani komple dmk geçersiz. 7145 sayili kanun ise 1 Ağustos 2021' e kadar geçerli.
  3. Cem Cem

    Adalet Bakanlığı Personeli Forumu

    Anladım. Adlî olarak da beraat yerine verilen Ceza Verilmesine Yer Olmadigi Karari vardir. Benim hts iki sahis ile 2012- 2015 arasinda. Benim hukum giymemin nedeni hatali ifadeden kaynaklaniyor. Özelden yazarsaniz biraz daha detayli bahsederim.
  4. Cem Cem

    Adalet Bakanlığı Personeli Forumu

    Bende sadece 2 şahis ile (onlar da farkli kurumlarda memur) HTS kaydim vardi. Baska hicbir sey yoktu. Bu yuzden hapis cezasi aldim. Burada belirtmek isterim ki asli ve idari olarak vereceginiz ifade/savunma sonucu belirliyor. (Delil yetersizligi icin nasil bir ifade vermeniz gerektigini kendiniz takdir edersiniz) Ayni dosyadan bircok kisi delil yetersizliginden beraat etti veya takipsizlik aldi. Hatta bazilari hakkinda gizli tanik beyani vs. vardi. Bunlardan ohal sonrasi beraat/kyok alanlar şu an gorevdeler. Yani idari olarak ohal sonrasi Adalet bakanligindan bir kisi aciga alinip beraat ettiyse goreve baslatiyor.(khklilar icin işlemler farkli). Tabi ki ben kendi cevremden gorduklerime gore soyluyorum. Siz öncelikle takipsizlik almaya, mahkemeye sevk edildiyseniz de beraat almaya odaklanin. Simdilik idari olarak yapacaginiz birsey yok. Ayrica bir yerde Ceza Verilmesine Yer Olmadigi Kararindan bahsetmissiniz. Ayni yerde gorev yaptigimiz bir arkadasim Ceza verilmesine yer olmadigi karari aldi. Şu an hala acıkta. Ceza Verilmesine Yer Olmadigi karari biraz sıkıntılı gibi. Hukukcular daha iyi bilir.
  5. Cem Cem

    Adalet Bakanlığı Personeli Forumu

    Durumlarımız benzerlik taşıyor. Benim dosya yaklasik 50 kisiydi. Dosya ohal sonrası. Ayni dosyadan (sadece hts) beraat edip/ takipsizlik alip gorevine devam edenler fazlaca mevcut. Ceza Verilmesine Yer Olmadığı karari genelde itirafcilara verilir. Adalet Komisyonu beraatinizi hiçe saymış ve ohal donemindeki gibi ihraç istemiyle ceza isleri genel mudurlugune sevk etmis. Oysa ohal sonrasinda yapilan islemlerde beraat/Kyok alanlar goreve baslatiliyor. Artik sizin karari yuksek disiplin kurulu verecek. Uzun da surebilir.
  6. Cem Cem

    Adalet Bakanlığı Personeli Forumu

    Yok kardeşim bana 1 yıl 6 ay verdiler indirim yaparak iyi hal filan...hts önemsiz olsa ilk celsede vermezler ceza..şuan istinafta dosya yeni basvurduk
  7. Cem Cem

    Adalet Bakanlığı Personeli Forumu

    Geçmiş olsun bende hts den ceza aldım başkada hiçbirsey yoktu sizin hangi il
  8. @MSA size mail attım ayrıca özelden de yazdım bakabilirsiniz size ulastimi
×
×
  • Yeni Oluştur...