İçeriği gör

CANSIZCANO

Üye
  • İçerik

    18
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

116 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    679
  • Kurum
    Emniyet Genel Müdürlüğü
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    Kabul

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. CANSIZCANO

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ne dediğini bilmiyorum takipsizlik kağıdında 17 25 öncesi ifadelerde isim geçmesi demiş savcı,(soruşturma açma gerekçesi olarak yazmış anlayacağınız ama ben sohbete felan katılmadım o yüzden iftira dedim.) ordan biliyorum yoksa kimin benim hakkında ne dediğini ayrıntıyı bilmiyorum.
  2. CANSIZCANO

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    İnşallah Rabbim size de bu mutluluğu yaşamayı nasip eder. Ben o kadar korkuyordum ki benim kodlamadan olup red alanları görünce ama şuna emin oldum artık ki her dosya kendine özel,ben buraya herşeyi açık açık yazdım kodlama,ifade de isim geçmesi (bunu yazmayı unutmuşum) ve şube çıkışlı olmam haricinde başka kiriterim yoktu ifade de isim gecmesi de tamamen iftiraydı (17 25 öncesi), savcı takipsizlik kararini gıyabımda vermiş.Red alan arkadaşlar ne olur net olun yoksa burada okuduğumuz her cümle bizim kabusumuz oluyor,kabul alanlarda artık mutlu sonu gördünüz net olun burada okuyanlara umutlu olsun.
  3. CANSIZCANO

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Sevgili EDİTÖR DEVREM MSA Allah razı olsun senden bu sayfaya iade olduğum gün yazmak için çok hayaller kurdum ve bugüne kısmetmiş, yeni sayfaya ilk iade haberini yazan ben olmuşum darısı diğer bekleyen kader arkadaslarima inşallah.Bakalim süreç uzun bizler diğer kurumdaki dönen arkadaşlar gibi sevincimizi hemen yaşayıp işimize kavusamiyoruz rahat 10 ay beklerim diye tahmin ediyorum hayırlısı beklemeye alıştık yaklaşık 4 senedir bekledik bir 19 ay daha bekleriz ne yapalım sonu güzel oldu ya çok şükür
  4. CANSIZCANO

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    2018 Haziran'da gıyabında takipsizlik kararı verilmişti ben tesadüf savcı kaleminden sorduğumda öğrenmiştim. kod SC SCC güncel ve tüm liste şeklinde ayrıca kodumu da takipsizlik kağıdında gördüm haberdar oldum.
  5. CANSIZCANO

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Yeni sayfa hayırlı olsun arkadaşlar bu akşam saat 22 de komisyonda kabul kararını gördüm şükürler olsun Allah'ıma bu haberi almak isteyen tüm masumlara nasip olsun inşallah.kisaca bilgi vereyim EGM 679 ihraç polis memuruydum kodun SCC şube çıkışlıydım,mahkeme vermemiştim şubeden çıkınca en son karakoldayken 4 Ekim'de açığa alındım dün baktım yoktu bugün karar girilmiş.selametle kalin.
  6. CANSIZCANO

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Ben saat 17 de girdim inceliyorlar mış bi problem yoktu.
  7. CANSIZCANO

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    normal sgk kaydı değil problem.problem devlete dolaylı bağlı kurumda çalışmak.sürücü kursları meb e dolaylı bağlı meb de devlete bağlı anlata bildim mi?
  8. CANSIZCANO

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Devrem öncelikle geçmiş olsun şunu söyleyim sana ınsallah benim başıma gelen sana gelmez gelişmelerden bizi haberdar et fakat.kendi durumumdan bahisle ben özel sürücü kursunda işe başlayacaktım evrakları tamamladık milli eğitime başvuru yaptık ve sgk dan bir kımızı kod çıktı milli eğitime ve ihraç olanlara bu kod çıkıyormuş dediler sen çalısamazssın dediler ihraç olduğum günden daha çok üzüldüm ve son giriş anına kadar bunu göremediler ne zaman sgk kaydı yapılmaya başlandı 1 tuş kaldı ve orda sistem hata verdi sonu hüsran oldu hayallerimin.seninkinde sıkıntı olmaz insallah.
  9. CANSIZCANO

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Ben 5 kere tanık olarak ifade verdim bu konuda baya tecrübeliyim hatta nisanda yine cagrildim.şimdi uyapta görme durumunuz yok çünkü dava sizin değil.ifade verdiyse ifadede ismini söylediği kişiye dava açılmıştır eşinize tekrar sorulacak bu kişi hakkındaki bilgileri.eger ifade vermediyse başkası onu söylemiştir oda biliyor diye bu yüzden onunda bilgisi alınacaktır sıkıntı edilecek bo durum yok yani gidecek ifade verecek çıkacak geçmiş olsun.
  10. CANSIZCANO

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Sayfa çok güzel olmuş emeği geçen herkese teşekkür ederim. 6 ocak egm 3.yılımız da bitti ama biz bitmedik öldürmedi güçlendirdi... bir meraba bırakmak istedim bugüne dair.
  11. Ben özrünü kabul ettim şakir çoban tekrar geçmiş olsun.
  12. Ozaman ben de hiç ümitlenmeyim bu zamana kadar bekledim ama anlaşılan sonuç red olacak, vay be,?Ya anlamıyorum dünya adam çalışıyor sc scc ve scd kutlamasından bizim günahımız ne Allahım sabır ver. Geçmiş olsun şakir çoban.
×
×
  • Yeni Oluştur...