İçeriği gör

sinan özen

Üye
  • İçerik

    9
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

17 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    677
  • Kurum
    Diğer Kurumlar
  • Kriterler
    Yardım Derneği
  • Komisyon Kararı
    Henüz Karar Verilmedi

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. sinan özen

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Herhangi geliri olmayan ve emekliler emlak vergisi odemiyormus bende sonradan ogrendim.odeyemedigim vergilerimde silindi isten atildigim tarihten itibaren
  2. sinan özen

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Arkadaslar ben gecen sene yapilandirma zamani 4 senedir odemedigim emlak vergimi SGK dan aldigim issizlik belgesi ile beylikduzu belediyesine basvurarak eski donem borclarimida sildirdim. Bundan sonrada borc cikmayacagi lakin SGKli bir ise girdigimde belediyeye mutlaka bildirmemi yoksa cezai islem uygulanacagini soylediler. Arkadaslar eger bilmeyen duymayan varsa sizde gidip basvurunuzu yapin en azindan cebinizden bu para cikmaz. Eski 4 senelik borcumla birlikte faizlerde silindi bu arada.
  3. sinan özen

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ret alanlara cok gecmis olsun. Kabul gorenlerinde bu komisyon belasindan.kurtulup bayrami bayram gibi yasiyacaklari icin cok mutlu oldum. Hepimiz hergun ayni ruyayi goruyoruz anlasilan. Komisyon sayfasindan gelebilecek olumlu ruyayi. Artik o kadar cok kufrettimki baktim bir ise yaramiyor cok sukur bugunde red karari vermemisler diyorum hakkimda. Rabbim insaallah tez zaman da hepimizin yuzunu guldurur. Cektigimiz bu zulmun bittigi feraha felaha ulastigimiz gunleri gosterir..
  4. sinan özen

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Selamun aleykum herkeze hayirli ramazanlar diliyorum. Ben 677 KHK ile isten cikarildim. Hala ne ile suclandigimi bilmiyorum. Ifade vermedim savci hakim,polis gormedim. Abimin ve yengemin devam eden bir davasi var. Aklandilar sayilir cihazlarin incelenmesi 2 yildir devam ediyor. Acaba diyorum onlarin sonuclarini bekliyor olabilirmiyim. Benim durumum da olan ve bekleyen varmi acaba ? Insaallah tez zamanda hepimiz hayirli haberler aliriz kardeslerim.
  5. sinan özen

    Bylock KakaoTalk Cgnat User-id Mağdurları Forumu

    wifi magduru olup wifisine bylocktan baglanilip isten cikarilan ve hicbir adli islem gormeyen ifade dahi vermeyen baska kimse varmi acaba ?
×
×
  • Yeni Oluştur...