İçeriği gör

elaf

Özel Üye
  • İçerik

    428
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    5

elaf | Son Ödül • Eylül 20 2021

elaf • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

2.110 Mükemmel

1 Takipçi

elaf Hakkında

  • Rütbe
    Plus

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Diğer Kurumlar
  • Kriterler
    Banka
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Ankara 25. İdari

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Rutin geçti değişik bir durum yok mahkemede kayda geçen birşey yok karar merci ve sizler toplam 6 kişi oluyorsunuz avukatiniz varsa yanınızda biz 5 kişi idik iddialara cevap verdim kendimce yani farklı bir karar beklemiyorum kes kopyala yapıştır hakimin tavrı yeni bir karar verme doğrultusunda gelmedi bana.
  2. Teşekkür ederim ne edelim hep birlikte sebeplere riayet edip sonucu bekliyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun
  3. İyi günler öncelikle tüm mahalle sakinlerinin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlarım uzun zaman oldu buraya yazmayalı.sanirim kimse de yazmıyor. Ufak tefek sıkıntılar ramazan bayram derken bugün oldu. Neyse nasılsınız duymadığım görevine dönenler var mı?sevgili Teacher vergici emmi. la tahzen umutlu ophelia Hüdayi hepsiyah wonder daha hatırlayamadıklarım nasılsınız. İyi misiniz.? Ben çok şükür daha iyiyim. Hastalıklar bazen insanın enerjisini düşürüyor ama geçiyor çok şükür hepinizi selam saygılarımı gönderiyorum. Kendinize iyi bakın moralimizi yüksek tutup hayata sıkı sıkı tutunup yaşayıp gidelim inşaallah. Kısmet olursa yarın 25. İdare de mah. var dualarınızı bekliyorum. Gerçi değişen birşey olur mu bilmem ama ben sebeplere riayet edip takdiri Yüce Yaratandan bekliyorum. Ankara soğuk mu ?
  4. elaf

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bir işe yarar mı bilmem ama olur tabi avukatın demesine göre çok kısa süren bir mah. İmiş . Aslında müsait olan bayan kaderdaşlarla tanışmak isterdim. Gelmişken kıymetli arkadaşlarla bir tatlı yemek isterdim.ama belki tanışmak istemeyebilir haklı da olabilirler.
  5. elaf

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için tren ile geleceğim Ankara gar da ineceğim sabah erken saatte bu isimleri dikkate alacağım.bulurum inşaallah
  6. elaf

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ayrıca değerli arkadaşlar cuma günü 25. İdare mah. Davam görülecek kısmet olursa Ankaramızı bir ziyaret edeceğim.yillar evvel bir gelmiştim. Ankara un. İlahiyat fakültesine bir uğramıştım. Çok bilmiyorum umarım kolay bulabilirim 25. İdareyi. Adalet sarayına gideceğim değil mi? Yön yol bulma özelliğimiz de eriyip gitti sanki. Boşlukta yaşayıp gidiyorum.
  7. elaf

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Çok haklısınız 28 Şubat mağdurlarına da aynısını yaptılar başka türlüsünü bilmiyorlar çünkü ben görevde iken kurumda 28 Şubat ta asker olan birisi diyanete verilmişti. Yıllar sonra bile size hale hatalı ürün muamelesi yapıyorlar.ki hiçbir delil olmaksızın. Senden farkı olmayan hatta bazı konularda eksik olan kişiler sizin durumunuza ilgili Hayati kararlar verebiliyorlar.
  8. elaf

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hayırlı günler dilerim uzun ,zamandır yazamadım nasılsınız iyi misiniz danışmak istediğim bir konu vardı fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Komisyondan red gelince idare mah. Açtığımız dava için Mayıs da duruşmalı mahkemem var ancak Ankara'ya gelmek gerekiyor. Avukatım gitmenin daha iyi olacağını söyledi.malum biletler 250 den aşağı değil 19 Mayıs vs olduğu için trenden bilet bulamadım. Tek gelsem bilemiyorum hâkim beni görünce zaten biz buna ne karar versek hiçbir şey yapamaz belli gariban reddi baş geç hiç düşünme diyecek içinden gerçi düşündüklerini de sanmıyorumya.Avukatın o gün ceza davası varmış. Benimkine gidemiyor. Ne yapmam uygun olur bir fikir verin lütfen.şimdiden teşekkür ederim. Benim mahkemede 25. İdare mah. Mayısta durusmam var. O zaman hiç mahkemeye gidip canımızı sıkmayalım. Madem hüküm belli.
  9. elaf

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Sonu güzel olacaksa beklenir ancak benim gibi red alınacaksa (ki sizi tenzih ederim umarım kabul alırsınız) hemen karar verilse de ömrümüz beklemekle geçmese. Ama nafile bu dünyanın düzeni bu herşeyi bekleyerek geçiyor ömür. Çocukken büyümeyi bekliyoruz. Büyüyünce hayallerimize kavuşmayı bekliyoruz. Bekarken evlenmeyi bekliyoruz. Evlenince mutlu olmayı bekliyoruz hayırlı evlat bekliyoruz. Çalışınca çok para bekliyoruz. Bir iş yapınca takdir görmeyi bekliyoruz sevdiklerimizden sevgi bekliyoruz. Bekliyoruz hep bir bekleyiş içindeyiz. Maddi manevî hep bir umutla beklemekteyiz. Umarım bu bekleyişlerin sonu güzel olur. Kusura bakmayın çok uzattım hakkınızı helal edin. Umarım tüm forumdaşlar beklediklerine umdukları gibi kavuşurlar.
  10. elaf

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    https://twitter.com/insan_hukuk/status/1488907305286574087?t=ZK57EeXUkZn8mYqZQVHWkg&s=19 Bu yazıyı okuyup yorumlar mısınız?
  11. elaf

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Değerli arkadaşlar bugün davayı açmış avukat Ankara 5. İdare mahkemesine çıkmış yanlış bir durum yoktur umarım e devlette öyle gözüküyor.
  12. elaf

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Kurumunuzun personel dairesini arayın. Beni onlar aradı adres değişikliği var mı? diye sordular adres aynı olunca 1 hafta olmadan geldi evrak. Ayrıca belki geldi muhtarlıkta. Size haber vermediler oluyor böyle şeyler araştırın derim bekletmeyin. Çünkü muhtarlıkta ise başvuru tarihiniz başlamış oluyor. Bu sizin aleyhinize bir durum oluyor.
  13. elaf

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Bağışıklığı kuvvetlendirici besinler tüketin limonlu su için. Suyu bol için. Demektir ki aşı da çok koruyucu olmuyor.. Moralinizi yüksek tutun. Covid değil de grip gibiyim diye düşünün. Bir meşguliyetiniz yoksa komedi filmleri izleyin. Ilık duş alın. Bol uyku ve dinlenme ile atlatırsınız. Rabbim tez zamanda şifa versin.
  14. elaf

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Yolunuz açık olsun inşaallah umduğunuzu bulursunuz. Gençler gitsin derim ben de isterdim ancak ne dil var ne de para. Yaş ta 40 ın üstü 2 de çocuk zor olur yabancı memleketlerde. Meslekte yok. Dili olan biraz parası olan iyi kötü oralarda bir tanıdığı olan durmasın buralarda gitsin derim. Sonuçta artık mimliyiz. İlerde çocuklarda mimli sittin sene silinmez bu iftira.
  15. elaf

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Teşekkür ederim artık gelecek ne gösterir bilmiyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...